Âmin canım âmin inşallah Rabbim sesimizi duysunben de 2 yıllık evliyim 2. denemem 2 defada sadece klomen kullandım rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak O ol derse olur bizi sınıyor rabbim isyan edenlerden etmesin hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda hepimize...
Hadi seninki de hayirli olsun.Ayni gun vurunmusuz.benim de 2.denemem.canım tedevin hayırlısı olsun bende cuma yaptım hakkımızda hayırlısı olsun sende nasıl belirtiler oldu
aynı şeyler yaşamışız canım benimde ilkinde kiste dönüştü inşallah bu sefer olmaz ya kaç yıllık evlisinHadi seninki de hayirli olsun.Ayni gun vurunmusuz.benim de 2.denemem.
Arada bir kasiklarmda agri hissediyorm.hafif. hagif adet sancisi gibi.ama 1.denemem de asiri agrim olmuştu ve kiste dönüşmüştü.insaallah bu defa kist olmaz.
aynen öyle yaaa kullanmayacağım klomen falan olur inşallah daha vakti gelmemiş demekki deyip yolumuza devam :)Bende öyle diyorum çok dusunmeyecegim artık 3_4 ay oluruna bırakacağım nasip canim
Aynen öyle oldu canım ya adetim daha başlamadı sabah tekrar yapcam inşallah oda pozitif çıkarCanım senin biraz ilginç olmuş gerçekten. Normalde erken gebelik testi pozitif diğeri negatif çıksa olabilir de bu biraz garip. İnş pozitiftir diyelim hayırlısı olsun canım
İnşallah dediğin gibi olur bende öyle umut ediyorum sabah tekrar test yapcam inşallah pozitif olur allahin izniyleÇok saol canıımmİnşallaahh :))
Oğluş yaa.. Çok ilginç
Çok teşekkür ederim canım.. Seninki kız değil mi..? Sağlıkla gelsinler inşallaaahh
Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallaahh..
Allah isteyen herkese, sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallaahh
Canım silik çıksa bile pozitif demek. Bir de pozitif çıkarsa yanılma payı çok az oluyor, ama negatif çıkarsa yanlış olabiliyor. Olasılık yüksek gibi geldi banaİnşallah hayırlısıyla sağlıkla hamilesindir
Klomen kullanıyorsun hala di mi canım? Başka bir ilaç mı deneseniz acaba, ya da iğne..? Olmuyordu böyle önceden ama çok mu stres yaptın acaba..? O zaman önümüzdeki ay da denersiniz klomenle, inşallah oluurr.. Olmazsa da doktorun ilacı değiştirir belki canım.. Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallalahh..
Canim bu yaz 3 yıl olacak evleneli.ama biz evlendikten sonra 1 yıl korunduk.simdi cocuk isteyeli 20 ay olmak uzere. Ve 28 yaşındayım.sen kac yillik evlisin?aynı şeyler yaşamışız canım benimde ilkinde kiste dönüştü inşallah bu sefer olmaz ya kaç yıllık evlisin
Canim yest yaptim mı?hadi insaallah pozitifi görürsünsabah iğnemin 15. günü. erken gebelik testi aldım certain marka. inş pozitif çıkar
Negatif çıktı canım. karın ağrım ve hafif kanamam da başladı nasip değilmiş bu ay. Sizlerin müjdeli haberleri olsun inşCanim yest yaptim mı?hadi insaallah pozitifi görürsün
canım ben 31 yaşındayım bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadık olmadı rabbim hayırlısını versinCanim bu yaz 3 yıl olacak evleneli.ama biz evlendikten sonra 1 yıl korunduk.simdi cocuk isteyeli 20 ay olmak uzere. Ve 28 yaşındayım.sen kac yillik evlisin?
Sağlık olsun canım.cok zor ama bu da imtihanNegatif çıktı canım. karın ağrım ve hafif kanamam da başladı nasip değilmiş bu ay. Sizlerin müjdeli haberleri olsun inş
Aynen öyle canım hayırlısı artık. Şükür ki bir kızım var ikinciyi istiyorduk bakalım ne zaman gelecek. Allah hiç olmayanlara ve tekrar isteyenlere bir an evvel nasip eder inşSağlık olsun canım.cok zor ama bu da imtihan
Canım inş pozitiftir. Ben de bugün iğnemin 15. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kullanma klavuzunda en az 5 dk bekleyin diyor. 10 dakikadan sonraki sonuçları değerlendirmeyin diyor. Ben 10-15 dk bekledim baktım hala negatif attım çöpe. sen erken atmışsın testi 3-4 dk kısa bir süre. Kullanma klavuzunda kaç dk sonra bakın diyor o önemli. Muhtemelen pozitif seninki, inş öyledir. Yarın kesinleşir artık. Müjdeli haberlerini bekliyoruz canımArkadaşlar iki haftadır sizi takip ediyorum,bilgilerinize ihtiyacım var. Tam iki hafta önce catlatma iğnesi oldum ve doktor akşamı ve ertesi günü için ilişki verdi.. Bugün tam 14. Gün yarın sabah kan tahliline bekliyor,ama ben orda çok üzülmemek için evde bugün test yapıp kendimi hazırlamak istedim negatif sonuca.ama testi yapdım 3-4 dakkada bişey çıkmayınca kaldırdım çöpe attım.1 saat sonra bi bakim dedim ikinci çizgi silikde olsa var,allahım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder inş..yorumlarınızı brkliyorum
Canim bi saat sonra cikan sonuc gecerli gdegil deniyor.ama ben onlarca test yaptm saatler sonra bile hic cift cizgi gormedim.k 20 dk icindeki gecerli.ve pozitif olma durumu var.insaallah oyledirArkadaşlar iki haftadır sizi takip ediyorum,bilgilerinize ihtiyacım var. Tam iki hafta önce catlatma iğnesi oldum ve doktor akşamı ve ertesi günü için ilişki verdi.. Bugün tam 14. Gün yarın sabah kan tahliline bekliyor,ama ben orda çok üzülmemek için evde bugün test yapıp kendimi hazırlamak istedim negatif sonuca.ama testi yapdım 3-4 dakkada bişey çıkmayınca kaldırdım çöpe attım.1 saat sonra bi bakim dedim ikinci çizgi silikde olsa var,allahım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder inş..yorumlarınızı brkliyorum
Canım inş pozitiftir. Ben de bugün iğnemin 15. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kullanma klavuzunda en az 5 dk bekleyin diyor. 10 dakikadan sonraki sonuçları değerlendirmeyin diyor. Ben 10-15 dk bekledim baktım hala negatif attım çöpe. sen erken atmışsın testi 3-4 dk kısa bir süre. Kullanma klavuzunda kaç dk sonra bakın diyor o önemli. Muhtemelen pozitif seninki, inş öyledir. Yarın kesinleşir artık. Müjdeli haberlerini bekliyoruz canım[/QUOTE
canım inşallah pozitifdir seninle ben aynı durumdayız dün yaptım silik çizgiydi sabah yaptım çıkmadı bugün benim de 15. günüm ümitleniyim mi bilemedim yani bugün sabah moralim bozuldu aynı testi uyguladım çünkü bugün ben de kan verecem inşallah güzel haberler veririzCanım inş pozitiftir. Ben de bugün iğnemin 15. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kullanma klavuzunda en az 5 dk bekleyin diyor. 10 dakikadan sonraki sonuçları değerlendirmeyin diyor. Ben 10-15 dk bekledim baktım hala negatif attım çöpe. sen erken atmışsın testi 3-4 dk kısa bir süre. Kullanma klavuzunda kaç dk sonra bakın diyor o önemli. Muhtemelen pozitif seninki, inş öyledir. Yarın kesinleşir artık. Müjdeli haberlerini bekliyoruz canım
Meraba,Canım bir yıllık Evliyim pko var bende bu ikinci klomen denemem ama geçen ay hiç oluşmadı yumurta iğne yapmadı o Yüzden bu ay da büyümüş ama istediğim kadar değil gene de bi yapalım iğneyi bakalım dedi ümidim yok pek anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?