Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ben de 2 yıllık evliyim 2. denemem 2 defada sadece klomen kullandım rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak O ol derse olur bizi sınıyor rabbim isyan edenlerden etmesin hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda hepimize...
Âmin canım âmin inşallah Rabbim sesimizi duysun

canım tedevin hayırlısı olsun bende cuma yaptım hakkımızda hayırlısı olsun sende nasıl belirtiler oldu
Hadi seninki de hayirli olsun.Ayni gun vurunmusuz.benim de 2.denemem.
Arada bir kasiklarmda agri hissediyorm.hafif. hagif adet sancisi gibi.ama 1.denemem de asiri agrim olmuştu ve kiste dönüşmüştü.insaallah bu defa kist olmaz.

Hadi seninki de hayirli olsun.Ayni gun vurunmusuz.benim de 2.denemem.
Arada bir kasiklarmda agri hissediyorm.hafif. hagif adet sancisi gibi.ama 1.denemem de asiri agrim olmuştu ve kiste dönüşmüştü.insaallah bu defa kist olmaz.
aynı şeyler yaşamışız canım benimde ilkinde kiste dönüştü inşallah bu sefer olmaz ya kaç yıllık evlisin

İnşallah dediğin gibi olur bende öyle umut ediyorum sabah tekrar test yapcam inşallah pozitif olur allahin izniyle

sabah iğnemin 15. günü. erken gebelik testi aldım certain marka. inş pozitif çıkar

aynı şeyler yaşamışız canım benimde ilkinde kiste dönüştü inşallah bu sefer olmaz ya kaç yıllık evlisin
Canim bu yaz 3 yıl olacak evleneli.ama biz evlendikten sonra 1 yıl korunduk.simdi cocuk isteyeli 20 ay olmak uzere. Ve 28 yaşındayım.sen kac yillik evlisin?

Canim bu yaz 3 yıl olacak evleneli.ama biz evlendikten sonra 1 yıl korunduk.simdi cocuk isteyeli 20 ay olmak uzere. Ve 28 yaşındayım.sen kac yillik evlisin?
canım ben 31 yaşındayım bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadık olmadı rabbim hayırlısını versin

Arkadaşlar iki haftadır sizi takip ediyorum,bilgilerinize ihtiyacım var. Tam iki hafta önce catlatma iğnesi oldum ve doktor akşamı ve ertesi günü için ilişki verdi.. Bugün tam 14. Gün yarın sabah kan tahliline bekliyor,ama ben orda çok üzülmemek için evde bugün test yapıp kendimi hazırlamak istedim negatif sonuca.ama testi yapdım 3-4 dakkada bişey çıkmayınca kaldırdım çöpe attım.1 saat sonra bi bakim dedim ikinci çizgi silikde olsa var,allahım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder inş..yorumlarınızı brkliyorum

Canım inş pozitiftir. Ben de bugün iğnemin 15. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kullanma klavuzunda en az 5 dk bekleyin diyor. 10 dakikadan sonraki sonuçları değerlendirmeyin diyor. Ben 10-15 dk bekledim baktım hala negatif attım çöpe. sen erken atmışsın testi 3-4 dk kısa bir süre. Kullanma klavuzunda kaç dk sonra bakın diyor o önemli. Muhtemelen pozitif seninki, inş öyledir. Yarın kesinleşir artık. Müjdeli haberlerini bekliyoruz canım

Canim bi saat sonra cikan sonuc gecerli gdegil deniyor.ama ben onlarca test yaptm saatler sonra bile hic cift cizgi gormedim.k 20 dk icindeki gecerli.ve pozitif olma durumu var.insaallah oyledir

arkadaşlar merhaba dün iğnemin 14. günüydü ben idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bugün sabah aynı testi yaptım tek çizgi hangisi doğru bilemedim inşalah hamileyimdir ama emin olamıyorum iğnenin bugün 15. günü bugün kan tahlili verecem hayırlısı olsun her şeyin

Meraba,
Bende de pko var da, benim doktorum pko hastalarına sadece klomen tedavisi uygulamanın yumurta gelişimi için çoğu zaman yeterli olmadığını söylüyor. Yani hic moralini bozma sana özel bi durum değil bu. Genelde 5 günlük klomen tedavisinin ardından yaklaşık 7 günlük bi iğne ile devam ediyorlar yumurta gelişimini desteklemek için, ama tabi bu arada 2 günde bir kontrole gidiyosun yumurta gelişimini kontrol altına tutmak için, yumurta yeterli büyüklüğe ulaşinca da direkt çatlama iğnesi oluyorsun. Bence bunu doktorunla ya da farklı bi doktorla görüşebilirsin.
Bende bu şekilde yumurtlama oldu, gebelik oluşmadi henüz gerçi ama olsun, denemeye devam :)

arkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi sabah 645 de test yaptım tek çizgi çıkmıştı ben de yok diye atacaktım şimdi yine bakıyım dedim silik çizgi görünüyor acaba bebek varmıdır teste de 5 dakika bekleyin silik çıksa bile vardır diyor ama yaklaşık 3 saat oldu ne zaman çizgi göründü bilmiyorum bilen var mı sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…