Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim bi tane daha test yap.insaallah tekrar iki cizgi görürsün

Arkadaslar silik cizgi diye konusmusdukya dogruymus!sonuc pozitif beta hcg 95.0!allahim ins bu sefer saglikla kucagimiza almayi nasip eder,bizde cok ugrasdik 3 sene.gecen sene oldu ama 7.haftada düsükle sonuclandi.Allahim tüm isteyenlerin dualarini kabul etsin emeklerimizi bosa cikarmasin allahimdan dilegim herkesin gönlüne göre versin!

canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım silik çizgi hemen belirgin oldu mu ne kadar zaman geçti

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallaaahhh Hayırlı uğurlu olsuunn..

Hadi gözün aydin canim.insaalah saglikli sekilde kucagina alirsin.canim igne vurunmusmuydn

arkadaşlar merhaba benim kan testi sonucum 0,31 makesef negatif çok üzgünüm rabbim zamanını biliyor demekkî bu ay nasip değil adet günüm salı adet olup artık doktora gidecem inşallah sizlerin olur ama sîze tavsiyem çok ümitlenmeyin sonra çok üzülüyorsunuz ben size bîr şry soracam ben iğneyi ilk kez kullandım ovitrella 250 mg kullandım sizler ne kullandınız benim mg çok mu az oldu onu merak ettim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

canım kaçıncı gününde yaptın testini hayırlısı olsun rabbim tez zaman da nasip etsin

Selam kızlar kafamda deli sorular var biri cevap verebilir mi lütfen?? Bugün iğneden sonraki altıncı günüm ve sabah merakıma yenik düşüp test Yaptım ve silik çizgi oluştu. Sizce bu normal mi yani ilacın etkisinden midir ne dersiniz..,

Canim saglik olsun.benim ignem ovitrelle 250 mikrogram/0.5ml yaziyo

Canim normal.12 ya da 13.gune kadar coft cizgi çıkıyormuş ilacin etkisinden

anladım canım benimki de aynı ilk denememdi olmadı inşallah senin olur ben diğer ay inşallah adet günümü bekleyecem erken idrar kan testi çok üzüyor hayırlısı her şeyin
Aynen canım beklemek gerekiyo.en ideali adet bi hafta gectikten sonra test yapmak ama biz. Cok sabirsisiz.ben gecn defa ignenn 17.günü adet olmuştum.bu dafa 17.gunden once test yapmayı düşünmüyorum.

Kızlar birsey soracağım klomen kullanmadan iğne yaptıran oldu mu sonuç nedir acaba

geçmiş olsun canım inşallah bir daha ki sefere sağlıklı hamilelikler yaşarız hepimiz bende dün kontrole gittim 35 gün geçmesine rağmen 6 ya yeni düşmüş kist varmış bir de ama dr ilaç vermedi 1 ay daha korunun dedi adet olmayı bekliyorum bende ne zaman olacağımı da bilmiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin amin

aa çok sevindim canım yakışıklı sağlıklı bir oğluşun olur inşallah bir daha ki sefere de güzeller güzeli kızın olur bakarsın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)

Merhaba kızlar aranızda yeniyim. Ben de cuma günü yumurta 22 cm olmuştu Ovitrelle iğne vuruldum ve ilişki takvimi uygulamaya başladık. Ama dün akşam resmen acı çektim. Kasığıma baskı ve sanki zorla yapıyormuşum hissi oluştu. Acaba yumurta çatlamadı kist mi oluştu yumurtanın çatlamama ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…