- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canim bi tane daha test yap.insaallah tekrar iki cizgi görürsünarkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi sabah 645 de test yaptım tek çizgi çıkmıştı ben de yok diye atacaktım şimdi yine bakıyım dedim silik çizgi görünüyor acaba bebek varmıdır teste de 5 dakika bekleyin silik çıksa bile vardır diyor ama yaklaşık 3 saat oldu ne zaman çizgi göründü bilmiyorum bilen var mı sonucu
canım şuan işteyim alacak yer yokCanim bi tane daha test yap.insaallah tekrar iki cizgi görürsün
canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım silik çizgi hemen belirgin oldu mu ne kadar zaman geçtiArkadaslar silik cizgi diye konusmusdukya dogruymus!sonuc pozitif beta hcg 95.0!allahim ins bu sefer saglikla kucagimiza almayi nasip eder,bizde cok ugrasdik 3 sene.gecen sene oldu ama 7.haftada düsükle sonuclandi.Allahim tüm isteyenlerin dualarini kabul etsin emeklerimizi bosa cikarmasin allahimdan dilegim herkesin gönlüne göre versin!
Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallaaahhhArkadaslar silik cizgi diye konusmusdukya dogruymus!sonuc pozitif beta hcg 95.0!allahim ins bu sefer saglikla kucagimiza almayi nasip eder,bizde cok ugrasdik 3 sene.gecen sene oldu ama 7.haftada düsükle sonuclandi.Allahim tüm isteyenlerin dualarini kabul etsin emeklerimizi bosa cikarmasin allahimdan dilegim herkesin gönlüne göre versin!
Hadi gözün aydin canim.insaalah saglikli sekilde kucagina alirsin.canim igne vurunmusmuydnArkadaslar silik cizgi diye konusmusdukya dogruymus!sonuc pozitif beta hcg 95.0!allahim ins bu sefer saglikla kucagimiza almayi nasip eder,bizde cok ugrasdik 3 sene.gecen sene oldu ama 7.haftada düsükle sonuclandi.Allahim tüm isteyenlerin dualarini kabul etsin emeklerimizi bosa cikarmasin allahimdan dilegim herkesin gönlüne göre versin!
merhaba canım ne zaman test yapacan günler geçmiyorrr çok sabırsızımHadi gözün aydin canim.insaalah saglikli sekilde kucagina alirsin.canim igne vurunmusmuydn
Benim icin aynı.zaman durmus sanki.gecen defa ignenin 17.gününde adet pldum.yine 17 dinde test yapmayı dusunuyorum srn peki?merhaba canım ne zaman test yapacan günler geçmiyorrr çok sabırsızım
canım kaçıncı gününde yaptın testini hayırlısı olsun rabbim tez zaman da nasip etsinarkadaşlar merhaba benim kan testi sonucum 0,31 makesef negatif çok üzgünüm rabbim zamanını biliyor demekkî bu ay nasip değil adet günüm salı adet olup artık doktora gidecem inşallah sizlerin olur ama sîze tavsiyem çok ümitlenmeyin sonra çok üzülüyorsunuz ben size bîr şry soracam ben iğneyi ilk kez kullandım ovitrella 250 mg kullandım sizler ne kullandınız benim mg çok mu az oldu onu merak ettim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Canim saglik olsun.benim ignem ovitrelle 250 mikrogram/0.5ml yaziyoarkadaşlar merhaba benim kan testi sonucum 0,31 makesef negatif çok üzgünüm rabbim zamanını biliyor demekkî bu ay nasip değil adet günüm salı adet olup artık doktora gidecem inşallah sizlerin olur ama sîze tavsiyem çok ümitlenmeyin sonra çok üzülüyorsunuz ben size bîr şry soracam ben iğneyi ilk kez kullandım ovitrella 250 mg kullandım sizler ne kullandınız benim mg çok mu az oldu onu merak ettim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Canim normal.12 ya da 13.gune kadar coft cizgi çıkıyormuş ilacin etkisindenSelam kızlar kafamda deli sorular var biri cevap verebilir mi lütfen?? Bugün iğneden sonraki altıncı günüm ve sabah merakıma yenik düşüp test Yaptım ve silik çizgi oluştu. Sizce bu normal mi yani ilacın etkisinden midir ne dersiniz..,
anladım canım benimki de aynı ilk denememdi olmadı inşallah senin olur ben diğer ay inşallah adet günümü bekleyecem erken idrar kan testi çok üzüyor hayırlısı her şeyinCanim saglik olsun.benim ignem ovitrelle 250 mikrogram/0.5ml yaziyo
Aynen canım beklemek gerekiyo.en ideali adet bi hafta gectikten sonra test yapmak ama biz. Cok sabirsisiz.ben gecn defa ignenn 17.günü adet olmuştum.bu dafa 17.gunden once test yapmayı düşünmüyorum.anladım canım benimki de aynı ilk denememdi olmadı inşallah senin olur ben diğer ay inşallah adet günümü bekleyecem erken idrar kan testi çok üzüyor hayırlısı her şeyin
geçmiş olsun canım inşallah bir daha ki sefere sağlıklı hamilelikler yaşarız hepimiz bende dün kontrole gittim 35 gün geçmesine rağmen 6 ya yeni düşmüş kist varmış bir de ama dr ilaç vermedi 1 ay daha korunun dedi adet olmayı bekliyorum bende ne zaman olacağımı da bilmiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin aminonelife nasılsın maalesef ben de kuretaj olmak zorunda kaldım ve methotrexate yapıldı arkasından şimdi ben de beta hcgnin sıfırlamasini bekleyeceğim ve bu ilacın toksik etkisi geçsin diye en az üç ay bekleyeceğim Allah yardımcımız olsun
aa çok sevindim canım yakışıklı sağlıklı bir oğluşun olur inşallah bir daha ki sefere de güzeller güzeli kızın olur bakarsın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)Merhaba canım.. konuşamıyoruz artık peekk.. Çok teşekkür ederiimmSen nasılsın?
Sanırım oğluşum olcakmışAllah nasip ederse inşallah tabiii %90 dedi doktor. 2 hafta sonra kesinleşirmiş hayırlısıyla. Hiç erkek annesi olarak düşünmemiştim kendimi Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsiinnn sağlıklaa
Canim ben kullandm hapin adi serophene igne ovittrelle bekliyorm daha adetime on gun varKızlar birsey soracağım klomen kullanmadan iğne yaptıran oldu mu sonuç nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?