Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim kost olmus olabilir ama norml catlamada aci oluyorrms.moralini yuksek tut ins her sey yolundadr.

klomen kullanmadım yumurtam kendi büyüyor dr catlatma iğnesi yapabiliriz dedi o yuzden sordum
Canım kusura bakma sorunu yanlış anlamistm.canım hic duymadm böyle yapan.ama benim gityigim bi doktor senin bir ay icinde hamile kalmanı sağlayacak sadece 2 gün var dedi.yani yumurtann catladigi iki gün.önemli olan bu iki günü tutturmak demisti.iste sen de bu igne sayesinde o iki günü tutturmuş olacaksn.bi de bazilari da hap veriyo igne vermiyo.benim hic bi sorunum yok ama bebegimiz olmuyor.doktor hem hap hem igne veriyor.

Bilmiyorum yarın gideceğim dr ama dün Sol kasigimda müthiş ağrım oldu belkide çatladı bile

aa çok sevindim canım yakışıklı sağlıklı bir oğluşun olur inşallah bir daha ki sefere de güzeller güzeli kızın olur bakarsın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)
Çok teşekkür ederim canıımm Amiinnn..
İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin Allaahh..

Sen nasılsın?

Merhaba kızlar benimde bugün 12.günün ama idrar negatif çıktı pozitif olur mu acaba ya

bengisu022 canım ne yaptın sonuç ne senin inşallah olur Rabbim herkesin gönülen göre versin

Slm kızlar biri bana aşılamayı anlatabilirmi adetten kaç gün sonra flan gidilio doktor gün flan belirliyomu baştan sona anlatırmısınız

Canım bekliyorum hala bugün ignenn 11.günü insaallah olur teşekkürler.Rabbm isteyen herkese versin
canım adet gününü bekle sakın idrar ve kan testi yapma çok üzülüyorsun sonra inşallah olur canım hakkında hayırlısı olsun benim umutlar mayısa kaldı adet oldum yarın gidecem bakalım bu ay ne yapacaz hayırlısı

Slm kızlar biri bana aşılamayı anlatabilirmi adetten kaç gün sonra flan gidilio doktor gün flan belirliyomu baştan sona anlatırmısınız
Daha önce yumurta takibi yaptırmış mıydın? Klomen Seraophene ilaçlarından ve Ovitrelle falan kullanmış mıydın? Aynen onlar gibi önden yumurtanı büyütmek için ilaç ya da iğne kullanıyorsun. Adetinin 5. günü falan ilaç ya da iğne kullanmaya başlarsın. 5 gün gibi bir süre kullanırsın. Sonra yine aynı şekilde çatlatma iğnesi veriyorlar. Bunu da ondan 5 gün sonra falan oluyorsun, yumurtanın durumuna göre.. Adetinin 12-15. günleri arası olabilir. Tabi senin adet döngünün süresine bağlı bu. Yumurta takibinde doktor ilişki günlerini söylüyor ya, bunda da çatlatma iğnesini yapıp 36 saat sonra gelin aşılama yapalım diyorlar, eşinle gidiyorsun. Spermelere belli bir işlem yapılıyor. Sonra onlar sana enjekte ediliyor. Yarım saat falan dinlenip gayet rahat çıkıyorsun hastaneden.

Teşekkür ederim cevap iççin geçen ay klomen kullandım ilk defa ve çat. Ignesi vermedi bş tane yumurta oluşmuş. Sadece bunlar oldu başka bişey kullanmadım direk aşılamaya geçelim desem doktorun cevbı ne olur sizce üç senelik evliyim bugun adet günüm olmadı hala 12 gündür flan gögüslerim acıyo agrıo igne batmaları oluyo ve gaz var karnımın içinde fırtına kopuyo sanki hiçç ümiyli degilim acele mi ediyorum yaş 20

Canım daha ne kadar da gençmişsin. Maşallahh Bence bekleyebilirsin daha. Allah'ın izniyle mutlaka olur canım bu yaşında. Ben 32 yaşındayım, daha ilk bebeğim olacak nasipse.. Sen boşuna endişeleniyorsun. Senin yaşında olsam hiç sıkıntı etmezdim kendime. Stres zaten çok olumusz etkiliyor. Bu ay olmaz, sonraki ay olur.. Elbet olur hayırlısıyla..
Doktorun da söylecektir zaten aşılamanın tutma yüzdesi normal gebelik ihtimalinden çok çok fazla değil. Eşin, sen sağlıklı olsanız, her şey yolunda olsa, tam gününde birliktelik olsa bile bir kadının her ay hamile kalma olasılığı %20 civarında. Aşılama ile bu ihtimal %30-%40 oluyor. He bir sorun varsa ve o yüzden olmuyorsa, tabi ki ihtimali daha da arttırıyor. 3 senedir deniyor musunuz hep, yoksa yeni mi başladınız? Eğer 3 senedir korunmuyorsanız eşin de test yaptırsın. Ayrıca yaşın küçük olduğu için vücudun daha yeni yeni alışıyor olabilir.. Hem doktorundan da bilgi al. Hamile kalma ihtimali olan günleri öğren, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğren.. Daha o kadar gençsin kiii Sakın endişelenme canım. Mutlaka olacaktır Allah'ın izniyle..

Çok saol abla ya bi sorun yok ikimizdede şükür . Evlendim 8 ay sonra düşünmeye başladık ama olmadı ailemden uzaktayım evde yalnız kalmaktan sıkıldım bide çok anne olmak istiyoruminşallah sana da nasip eder rabbim nur topu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…