Çok saol canıımm.. Amiinn..Çok saol abla yabi sorun yok ikimizdede şükür . Evlendim 8 ay sonra düşünmeye başladık ama olmadı ailemden uzaktayım evde yalnız kalmaktan sıkıldım bide çok anne olmak istiyorum inşallah sana da nasip eder rabbim nur topu gibi
inşallah ablacım ya inşallah öyle çok istiyorum kiÇok saol canıımm.. Amiinn..
Ne kadar da erken evlenmişsin.. Allah inşallah sana da nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlat.. Eşin de sen de stres yapmayın sakın. Zamanını bekliyordur bebişiniizzzİyice bir hazır olun, en hayırlı en güzel zamanda gelir inşallah Öyle olmuyor olmuyor diye de düşünme. Kimseye de öyle olmuyor falan diye söyleme.. Hemen olmazsa da çare çok.. Allah nasip eder inşallah..
Canım bence de yaşın cok genç.hic stres yapma.bak ben de evleneli bu yaz 3 yıl olacak ve 28 yaşındayım.ki biz de iki yıla yakındr istiyorz dusun ben bile yumurta takibini yapalı 2. Ayım ve oyle hemen aşılama düşünmüyorum.doktor ne zaman önerirse o zaman yaparm.Teşekkür ederim cevap iççin geçen ay klomen kullandım ilk defa ve çat. Ignesi vermedi bş tane yumurta oluşmuş. Sadece bunlar oldu başka bişey kullanmadım direk aşılamaya geçelim desem doktorun cevbı ne olur sizce üç senelik evliyim bugun adet günüm olmadı hala 12 gündür flan gögüslerim acıyo agrıo igne batmaları oluyo ve gaz var karnımın içinde fırtına kopuyo sanki hiçç ümiyli degilimacele mi ediyorum yaş 20
Inşallah en kısa zamanda olur bebeginiz benim küçüklügümden beri anne olma hayallerimde ya hayal kurması bile güzl bu ayda olmazsa doktora giderim heraldeCanım bence de yaşın cok genç.hic stres yapma.bak ben de evleneli bu yaz 3 yıl olacak ve 28 yaşındayım.ki biz de iki yıla yakındr istiyorz dusun ben bile yumurta takibini yapalı 2. Ayım ve oyle hemen aşılama düşünmüyorum.doktor ne zaman önerirse o zaman yaparm.
canım idrar testi yanıltabiliyor kan testi ver en güzel sonuç bu inşallah vardır bebeğin:)Kızlar 15.günü iğnemin. 12.günü idrar yaptım negatif. Hastalanmadım ama test yapmaya korkuyorum. Pozitif olabilir mi ya sonradan
. Cnm bencede kan ver 15. Günün muş mutlaka sonuç çıkar varsa da yoksa da ama inş vardırKızlar 15.günü iğnemin. 12.günü idrar yaptım negatif. Hastalanmadım ama test yapmaya korkuyorum. Pozitif olabilir mi ya sonradan
Canım olabilir evdeki testte belli olması icin genelde bikac gun gecmesi gerekiyor.sabredebiliyorsan bikac gun sonra kendin bi daha test yap ama en kısa sürede sonucu ögrenmek isyiyorsan kan ver.hadi hayırlısıKızlar 15.günü iğnemin. 12.günü idrar yaptım negatif. Hastalanmadım ama test yapmaya korkuyorum. Pozitif olabilir mi ya sonradan
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.Merhabalar birkaç aydr girmiyordum moralm o kadar bozuluyorduki adet olunca mucize oldu bugün kan testi yaptrdm 431 cıktı degerim hala inanamıyorum adetime birkaç gün vardı 10 aydr bekliyordum bu haber için 14 Nisan'da çatlatma iğnesi olmuştum hep buraya hamileyim yazanlara imrenmiştim Birgün ben de bu haberi alacak miyim diyordm cok şükür bu sefer mutluluktan ağladım
Doktor çağırdı mı peki usg için?merhaba arkadaşlar,
ben 27sinde çatlatma iğnesi oldum. ondan sonraki 3 gün boyunca yaptığım ovulasyon testlerinin hepsi pozitif çıktı. yani hepsi gayet koyu çıktı. bu yumurtanın hala çatlamadığı anlamına mı geliyor? 36 saat sonra çatlaması gerekmiyor mu? bilgisi olanlar cevaplarsa çook sevinirim.
Doktora gittin mimiHala inanabilmiş değilim zatn deger normal mi hamile arkadaşlar ?? Kalp atışını duyana keseyi görene kadar emin olamicam heralde 2 Nisan'da adet olmuştum 14ünde ovitrelle vurulmuştum 431 normal mi
gözünaydın canım allah tamamına erdirsin,inşallah hep mutluluktan ağlarsınMerhabalar birkaç aydr girmiyordum moralm o kadar bozuluyorduki adet olunca mucize oldu bugün kan testi yaptrdm 431 cıktı degerim hala inanamıyorum adetime birkaç gün vardı 10 aydr bekliyordum bu haber için 14 Nisan'da çatlatma iğnesi olmuştum hep buraya hamileyim yazanlara imrenmiştim Birgün ben de bu haberi alacak miyim diyordm cok şükür bu sefer mutluluktan ağladım
Aminnn canım ben her ay gözyaşı döküyordm eşimde problem vardı bi aşılama yaptm olmadı 2 ay önce bu ayda yeni 1,5 cm çikolata kisti oluşmaya başladığını öğrendm hepten moralim bozulmuştu 4 yumurtam vardi işte 14 Nisan'da iğne vuruldmgözünaydın canım allah tamamına erdirsin,inşallah hep mutluluktan ağlarsındarısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?