Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Çok saol canıımm.. Amiinn..
Ne kadar da erken evlenmişsin.. Allah inşallah sana da nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlat.. Eşin de sen de stres yapmayın sakın. Zamanını bekliyordur bebişiniizzz İyice bir hazır olun, en hayırlı en güzel zamanda gelir inşallah Öyle olmuyor olmuyor diye de düşünme. Kimseye de öyle olmuyor falan diye söyleme.. Hemen olmazsa da çare çok.. Allah nasip eder inşallah..

inşallah ablacım ya inşallah öyle çok istiyorum ki

Canım bence de yaşın cok genç.hic stres yapma.bak ben de evleneli bu yaz 3 yıl olacak ve 28 yaşındayım.ki biz de iki yıla yakındr istiyorz dusun ben bile yumurta takibini yapalı 2. Ayım ve oyle hemen aşılama düşünmüyorum.doktor ne zaman önerirse o zaman yaparm.

Inşallah en kısa zamanda olur bebeginiz benim küçüklügümden beri anne olma hayallerimde ya hayal kurması bile güzl bu ayda olmazsa doktora giderim heralde

Kızlar 15.günü iğnemin. 12.günü idrar yaptım negatif. Hastalanmadım ama test yapmaya korkuyorum. Pozitif olabilir mi ya sonradan

Kızlar 15.günü iğnemin. 12.günü idrar yaptım negatif. Hastalanmadım ama test yapmaya korkuyorum. Pozitif olabilir mi ya sonradan
Canım olabilir evdeki testte belli olması icin genelde bikac gun gecmesi gerekiyor.sabredebiliyorsan bikac gun sonra kendin bi daha test yap ama en kısa sürede sonucu ögrenmek isyiyorsan kan ver.hadi hayırlısı

merhaba arkadaşlar,
ben 27sinde çatlatma iğnesi oldum. ondan sonraki 3 gün boyunca yaptığım ovulasyon testlerinin hepsi pozitif çıktı. yani hepsi gayet koyu çıktı. bu yumurtanın hala çatlamadığı anlamına mı geliyor? 36 saat sonra çatlaması gerekmiyor mu? bilgisi olanlar cevaplarsa çook sevinirim.

Merhabalar birkaç aydr girmiyordum moralm o kadar bozuluyorduki adet olunca mucize oldu bugün kan testi yaptrdm 431 cıktı degerim hala inanamıyorum adetime birkaç gün vardı 10 aydr bekliyordum bu haber için 14 Nisan'da çatlatma iğnesi olmuştum hep buraya hamileyim yazanlara imrenmiştim Birgün ben de bu haberi alacak miyim diyordm cok şükür bu sefer mutluluktan ağladım

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.

Doktor çağırdı mı peki usg için?

Hala inanabilmiş değilim zatn deger normal mi hamile arkadaşlar ?? Kalp atışını duyana keseyi görene kadar emin olamicam heralde 2 Nisan'da adet olmuştum 14ünde ovitrelle vurulmuştum 431 normal mi

gözünaydın canım allah tamamına erdirsin,inşallah hep mutluluktan ağlarsın darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inşaallah

Hayır malesef mesai saati bitmişti internettn baktm tahlil sonucuma yarın da tatil Cumartesi gidicem adetime birkaç gün var normalde eşi doktor olan bir arkadsma sordm o gebelik görünüyor 3 gün arayla tekralasn artısı dedi

Tebrikler cnm allahım sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin darısı başımıza ben beklemedeyim iğnenin 2. Gunu

gözünaydın canım allah tamamına erdirsin,inşallah hep mutluluktan ağlarsın darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inşaallah
Aminnn canım ben her ay gözyaşı döküyordm eşimde problem vardı bi aşılama yaptm olmadı 2 ay önce bu ayda yeni 1,5 cm çikolata kisti oluşmaya başladığını öğrendm hepten moralim bozulmuştu 4 yumurtam vardi işte 14 Nisan'da iğne vuruldm

İlk catlatma iğnesi denemenmiydi bu cnm iğnenin adi neydi belirtilerin nelerdir yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…