- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
Yok canım nerde 5.denenemdi subatta aşılama denedim hatta klomen + iğneyle eşimde problem vardı belirti filn yok çünkü her ay aynı seyler oluyordu hep hamileyim sanıyordm hüsran oluyordu ne göğüs hassasiyetim var ne de farklı bir sey dha cok yeni benmki adet günüm bile gelmemişti kasığımda hafif batmalar vardi ama o iğneden sonra hep oluyorduİlk catlatma iğnesi denemenmiydi bu cnm iğnenin adi neydi belirtilerin nelerdir yardımcı olurmusun
. Allahım tamamına erdirsin insYok canım nerde 5.denenemdi subatta aşılama denedim hatta klomen + iğneyle eşimde problem vardı belirti filn yok çünkü her ay aynı seyler oluyordu hep hamileyim sanıyordm hüsran oluyordu ne göğüs hassasiyetim var ne de farklı bir sey dha cok yeni benmki adet günüm bile gelmemişti kasığımda hafif batmalar vardi ama o iğneden sonra hep oluyordu
Aminnn inşaallah daha doktra gitmedm işte bakalım güzel haberler alırım inş testte pozitif görmekte yetmiyormuş endişe hep devam ediyor.rabbm cok büyük hep ettim kendim için de isteyen etmez için deTskler cnm benim ilk denemem 10 dk sonra 36 saati dolduruyorum. İnş bende olumlu sonuç alırım inş sende mutlu olursun bebegin seni bırakmaz ve sağlıklı bi şekilde kavusursunuz
Canım aynı Duyguları yaşıyorum. Bende senden 4 gün sonra iğne oldum. Test negatif ama umudumu yitirmedim. Çünkü doktor bana 10 gün sonra gel bakalım dedi. Hamileliğin kesinleşmez ama sadece kontrol dedi. O Yüzden kadının mutlaka vardır bi bildiği diyorum. Bir de dün şükrettim ki negatif çıktı hala umudum var pozitif çıkıp sonra negatife dönen ve daha da hüsrana uğrayan yüzlerce post okudum forumda.KIZLAR BU SAAT OLMUŞ STRESDEN UYUYAMIYORUM AKLIMDA HEP ACABA OLDUMU YOK YOK OLMAMIŞTIR KENDİMİ UMUTLANDIRMAYI DİYORUM.20 NİSANDA OVİTRELLA İĞNESİ OLDUM BUGÜN 12 .GÜNE GİRDİM TEST YAPTIM NEGETİF CIKTI MORALİM COK BOZULDU SONRA KENDİMİ TESELLİ EDİYORUM DAHA BELLİ OLMAZ DİYE KAFAYI YİYCEM YAAA KİMSE BENİ ANLAMIYO SİZCE HALA UMUT VARMI YÜZÜMDE SİVİLCEDE CIKTI GÖGÜSLERİME SANCI GİRİYOR KASIK AGRILARIM BİTTİ SİZCE UMUT VARMI UMUTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Canım benm geçen ay öyle olmustu hatta klomene ara verdik yumurtam güzel gelişmedi kistten sanırım ama adetime kadar kayboldu adetle atılıyormuş tamamen endişe etme hiçmerhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bu durumu yaşayan arkadaşlara,çatlamayan yumurta kiste dönüştüğünde ne gibi belirtiler olur
Sağol canım benimde geçen ay bitane yumurtam çatlamamış 27mm doktor bu ay klomen vermedi daha çok büyüyüp kist olmasın diye adetle atılır dedide yinede korkuyorum kist olur da tedavim yine ertelenir diyeCanım benm geçen ay öyle olmustu hatta klomene ara verdik yumurtam güzel gelişmedi kistten sanırım ama adetime kadar kayboldu adetle atılıyormuş tamamen endişe etme hiç
Aynen benm doktrm da öyle demişti canım ama çok şükür bu ay 4 yumurta vardı ve şimdi hamileyim daha cok yeni dün öğrendm inş senn de olur üstelik bana geçen ay yeni oluşmayan başlayan çikolata kistn var demişti hepten moralim bozulmuştu ama rabbm isteyince her sey yalan hiçbir belirti filn da olmadı her ay dinlerdm kendimi Allahım ol dicek ve olcak inşSağol canım benimde geçen ay bitane yumurtam çatlamamış 27mm doktor bu ay klomen vermedi daha çok büyüyüp kist olmasın diye adetle atılır dedide yinede korkuyorum kist olur da tedavim yine ertelenir diye
evet canım rabbim ol deyince oluyor sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallahAynen benm doktrm da öyle demişti canım ama çok şükür bu ay 4 yumurta vardı ve şimdi hamileyim daha cok yeni dün öğrendm inş senn de olur üstelik bana geçen ay yeni oluşmayan başlayan çikolata kistn var demişti hepten moralim bozulmuştu ama rabbm isteyince her sey yalan hiçbir belirti filn da olmadı her ay dinlerdm kendimi Allahım ol dicek ve olcak inş
Merhabalar birkaç aydr girmiyordum moralm o kadar bozuluyorduki adet olunca mucize oldu bugün kan testi yaptrdm 431 cıktı degerim hala inanamıyorum adetime birkaç gün vardı 10 aydr bekliyordum bu haber için 14 Nisan'da çatlatma iğnesi olmuştum hep buraya hamileyim yazanlara imrenmiştim Birgün ben de bu haberi alacak miyim diyordm cok şükür bu sefer mutluluktan ağladım
Hala inanabilmiş değilim zatn deger normal mi hamile arkadaşlar ?? Kalp atışını duyana keseyi görene kadar emin olamicam heralde 2 Nisan'da adet olmuştum 14ünde ovitrelle vurulmuştum 431 normal mi
Hayır malesef mesai saati bitmişti internettn baktm tahlil sonucuma yarın da tatil Cumartesi gidicem adetime birkaç gün var normalde eşi doktor olan bir arkadsma sordm o gebelik görünüyor 3 gün arayla tekralasn artısı dedi
Benim iğnemin 9. Günü ama doktor 16. Günden önce belli olmaz dedibenimde bugün iğnenin 13 günü yarın adet olmam gerekiyo yada diger gün henüz bir belirti yok adet olcakmısım gibi degilim sadece gögsüme aniden bir sancı giriyo sansi süt gelcekmiş gibi idrartesti yaptım bu sabah ama negatif cıktı salıya kadar adet olmassam hcg kanda baktırcam allah herseyin iyisii bilir rabbime sıgınıyorum olmasada üzülmüycem artık bu arada ben 37 yasındayım ve pko var ne yazıkki cok şükür bir evladım var kardesi olsun diyoruz ama allhım cocugumu yüze bakdında onada kardes sevgisini tattırsın inşallahh
CanıımmmÇok çok sevindiimmm Allah sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhh Bende de hiç belirti falan olmamıştı. Bize de Allah tam 12 ay sonra nasip etti.. gözlerim doldu yine.. Böyle aylarca bekleyip de olmayınca sonra inanamıyor insan.. Rabbim kucağına aldırsın canıımmm...
Değerin gayet iyiAdetim 2-3 gün geçince 1800'lerdeydi benim de.. Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkıyor. Senin de o değerleri bulacak inşallah. Hemen doktora gitmenin bir anlamı yok aslında. Göremicek çünkü doktor da bir şey. Sen arkadaşının dediği gibi yap. 3 gün arayla değil de, cumartesi bir daha yaptır ilk etapta. Buna göre cumartesi 800-900 falan çıkmalı. İçin rahat etsin Sonra 3 gün geçsin, çarşamba bir daha yaptır. O zaman 4 kat daha artmış olmalı, 3000'leri bulur hayırlısıyla. Zaten perşembe-cuma gibi doktora gidersen de hayırlısıyla keseyi görürsünüz Kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verecek :) Meraktan heyecandan günler çok zor geçecek
nasıl umutlandm bilemessin inşallah dedigin gibidir 16. gün baktırcam bende güzel haberler veririz inşallah birbirimizeBenim iğnemin 9. Günü ama doktor 16. Günden önce belli olmaz dedi
Ben iğnemin 8 . Günü Yaptım pozitif çıktı buGün yine deneyeceğim.Kizlar bugün ignenin 16.günü ama cok kötü sancm var kesin adet olacamve hic test yapmadm.yarn yaqcam eger adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?