Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ay canım çook sevindiimm Maşallaahhh Değerin 2000'leri bulunca görünüyor normalde kese, ama görünmediği de olabiliyor. Endişe olmasın diye bir kaç gün geç gitmek daha iyi demiştim ben de.. ama ne güzel yaaa.. görünmüş dee.. Orda bebişin büyücek inşallah sağlıklaa Ay hem de ikiz ihtimali var demek. Ne güzeell.. 2 kalp atışı duyarsınzı belki de.. allah sağlıkla nasipe tsin canıımm

Her şeyin hayırlısı olsun canıımm.. Yeter ki sağlıklı olsunlar da en hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğiniz Allah'ın izniylee..
merhaba canım nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah hissetmeye başladınmı hareketlendimi yavrucuk

kızlar ya geçen ay bitane 27mm lik yumurtam çatlamadı diye doktor bu ay klomen vermemişti bugün adetimin 16.günü 2 gündür koyu kahverengi az az akıntım oluyo hafif bel ve kasık ağrımda var göüslerimde normalde hiç acımaz ama 1 haftadır dokununca acıyo bi fikir verin neden acaba böyle oldu yumurtlama günlerindeyim hamilelikte imkansız

Ben de test Yaptım negatif çıktı canım sanırım benim de olmadı
canım senin henüz belli olmaz idrarda ignenin etkisi gitmiştir büyük ihtimal adet zamanın gelince yada 1-2 gün gecince yap benim adet zamanı gecti ama kanda yaptırdım malesef negatif gelecek aylara nasip olur inşallah

canım senin henüz belli olmaz idrarda ignenin etkisi gitmiştir büyük ihtimal adet zamanın gelince yada 1-2 gün gecince yap benim adet zamanı gecti ama kanda yaptırdım malesef negatif gelecek aylara nasip olur inşallah
Ctesiyi bekliyorum o gn kan testinde çıkar inşallah

Merhaba bayanlar
Size sorum olacak benim 11.gunum ignede vuruldugum andan beri günde 1 2 saat alt karın ve kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor günde 3 kere progestan alıyorum ara ara belim ve bacagimi sizlatiyor bu şikayetler hamile olan var mı cevaplarıniz benim için çok önemli teşekkür ederim

canım herkeste hamilelik belirtileri farklı oluyor bende de çok ağrı olmuştu kramplar giriyordu sanki ama regl oldum olmadı bebek ama bazılarında da bu ağrılar bebekle sonuçlanıyor inşallah olur senin regl gününü bekle bence sonra kan testi yaptır en garantisi kan oluyor hakkında hayırlısı inşallah olur

Allah razi olsun sıkıntı şu ki pko var bende yani düzenli adet görmüyorum 28gunde bir falan maalesef 34 35 geçen ay 40.gun gördüm 15.günü test yaptir dedi kanda , ıdrar testine guvenmiyorum çok hayal kırıklığı yaşadık daha önce

Kızlar merhaba ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum. Yarımcı olursanız cok sevinirim. Ben bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandm adetim hic gecikmezdi 2 gün gecti kahverengi bi akıntım oldu test yaptırdım 0.6 negatif yani ama 5 gün gecti hala tık yok acayip akıntım var ama bu kez beyaz bi akıntı. Ilk defa adetim gecikti herzaman erken bile gelirdi. Fikri olan varsa yazarsa cok sevinirim

Son düzenleme:
Hayır doktor vermedi. gec döllenme olduysa daha kanda cıkmamıs olabilir mi hic gecikmemisti cünkü ya da kist mi oldu bu kadar gecikmesinin bi anlamı olmalı di mi?

Kanda 5 üzeri ise hamilelik muamelesi yapıyorlar ki o değerde sürekli katlanıyor maalesef bazen çatlatma iğnesi iltihap yapıyormuş öyle bir durumda olabilir

Bi daha evde test yap.erken kanda da cikmayabiliyor

Cevaplarınız icin tesekkürler umudumu yitiremiyorum bi türlü Doktorum 1 hafta sonra gel adet söktürücü ilac vereyim dedi. Burada böyle kanda cıkmayıp daha sonra pozitife dönenleri okudum da korktum ilac kullanmaya bugün tekrar test yaptırıcam yoksa o zaman kullanırım

Slmlar bugün tekrar kan verdim merakımdan :)) perşembe günü öğleden sonra vermiştim kan 431 çıkmıştı bu sabah erkenden gittm 2329 olmuş :) Cumartesi keseyi gördü ama hcg istemedi doktr ben de stres yaptm yükseldi mi diye sağlıkla kalp atışını da duysam 15inde çağrıdı günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…