- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ben de test Yaptım negatif çıktı canım sanırım benim de olmadıMaalesef adet oldum.bu ay da nasip degilmis
Ay canım çook sevindiimmCanım çook tşk ederim bugün keseyi gördk ben bu kadar erken göreceğimizi tahmn etmedm tekrar bthcg istemedi doktr keseyi gördk gerek yok dedi baska testler istedi kan şeker filn cok değişik bir duygu :) ilk fotomuzu aldık hatta ikiz bile olabilirmiş 2 hafta sonra kalp atışı için gitcez inş rabbm sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de her seyden önemlisi o
Her şeyin hayırlısı olsun canıımm.. Yeter ki sağlıklı olsunlar da en hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğiniz Allah'ın izniylee..Maalesef adet oldum.bu ay da nasip degilmis
merhaba canım nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah hissetmeye başladınmı hareketlendimi yavrucukHer şeyin hayırlısı olsun canıımm.. Yeter ki sağlıklı olsunlar da en hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğiniz Allah'ın izniylee..
canım senin henüz belli olmaz idrarda ignenin etkisi gitmiştir büyük ihtimal adet zamanın gelince yada 1-2 gün gecince yap benim adet zamanı gecti ama kanda yaptırdım malesef negatif gelecek aylara nasip olur inşallahBen de test Yaptım negatif çıktı canım sanırım benim de olmadı
Ctesiyi bekliyorum o gn kan testinde çıkar inşallahcanım senin henüz belli olmaz idrarda ignenin etkisi gitmiştir büyük ihtimal adet zamanın gelince yada 1-2 gün gecince yap benim adet zamanı gecti ama kanda yaptırdım malesef negatif gelecek aylara nasip olur inşallah
canım herkeste hamilelik belirtileri farklı oluyor bende de çok ağrı olmuştu kramplar giriyordu sanki ama regl oldum olmadı bebek ama bazılarında da bu ağrılar bebekle sonuçlanıyor inşallah olur senin regl gününü bekle bence sonra kan testi yaptır en garantisi kan oluyor hakkında hayırlısı inşallah olurMerhaba bayanlar
Size sorum olacak benim 11.gunum ignede vuruldugum andan beri günde 1 2 saat alt karın ve kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor günde 3 kere progestan alıyorum ara ara belim ve bacagimi sizlatiyor bu şikayetler hamile olan var mı cevaplarıniz benim için çok önemli teşekkür ederim
Bi daha evde test yap.erken kanda da cikmayabiliyorKızlar merhaba ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum. Yarımcı olursanız cok sevinirim. Ben bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandm adetim hic gecikmezdi 2 gün gecti kahverengi bi akıntım oldu test yaptırdım 0.6 negatif yani ama 5 gün gecti hala tık yok acayip akıntım var ama bu kez beyaz bi akıntı. Ilk defa adetim gecikti herzaman erken bile gelirdi. Fikri olan varsa yazarsa cok sevinirim
Hayırlı ugurlu olsun canm.gozunaydinşükürleeerr olsun 8 aydan sonra bugün hamile olduğumu öğrendimm inanamadım testte çift çizgiyi görünce kan testi verdim 868 çıktı şükürler olsun isteyen herkeseeee versin Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?