Canım yoğunluktan giremiyooruumm..merhaba canım nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah hissetmeye başladınmı hareketlendimi yavrucuk
Canıımmmşükürleeerr olsun 8 aydan sonra bugün hamile olduğumu öğrendimm inanamadım testte çift çizgiyi görünce kan testi verdim 868 çıktı şükürler olsun isteyen herkeseeee versin Allahim
Maşallah canıımm :)Slmlar bugün tekrar kan verdim merakımdan :)) perşembe günü öğleden sonra vermiştim kan 431 çıkmıştı bu sabah erkenden gittm 2329 olmuş :) Cumartesi keseyi gördü ama hcg istemedi doktr ben de stres yaptm yükseldi mi diye sağlıkla kalp atışını da duysam 15inde çağrıdı günler geçmiyor
maşallah ya allahım nazarlardan korusun seni ve bebişini heyecanlı tedirgin bekleyişlerle vede güzel haberlerle 17. haftaya geldin işte bundan sonrasıda öyle güzel haberlerle olacak inşallah canım sen bu gidişle doğuma kadar orda kalacaksın heralde yoğunlukla beraber sen bebişide unutmayasınCanım yoğunluktan giremiyooruumm..
Çok teşekkürleerrPazartesi doktora gittik, %100 erkek Her bişeyini gösterdi bize İyiymiş şükür 4lü test diye bir şey var, onun için kan verdim. Bugün sonuçları alacağız, umarım yolundadır her şey.. 3 hafta sonra da detaylı ultrasona girecekmişiz. Tüm organlarına, damarlarına kadar tek tek bakılacakmış. 45 dakika falan sürüyormuş. Şimdi de heyecanla onu bekliyoruz. Sürekli böyle bir şeyleri beklemekle, heyecanla, stresle, dualarla geçiyor işte Tek dileğimiz sağlıklı olması.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canıımm Sizlere de herkese dee...
Daha hissetmeye başlamadım canım yaaHeyacanla bekliyoruumm Karnımda bir şeyler oluyor bzen ama insan emin olamıyor. Bağırsak hareketi de olabilirmiş falan.. 1-2 haftaya normal bir şekilde hissetmem lazım. İnşallah daha fazla bekletmez. hoplasın zıplasın diye bekliyoruz
CanıımmmNe kadar sevindiimmm Herkesten birer birer güzel haberler geliyor Rabbim tamamına erdirsin.. Sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhhh
Maşallah canıımm :)Artık kan vermene gerek yookk.. Kese göründüyse zaten değer azalmaz.. İçin rahat etmiş bu heyecanlar hiç bitmiyor, yaşarken o günler hiç geçmiyor :)) ama yine de dönüp bakınca şu testi bekle bu testi bekle, kontrolü bekle falan derkeeenn.. Bak Allah'ın izniyle 4 ayı geçirdik biz Senin de böyle olacak.. Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.. İsteyen herkese de en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallaahhh
Canım ilacn etkisiyle 12.gune kadar pozitif çıkıyormuş.test icin 14 yada 15.gunu beklemek gerekiyorarkadaşlar adetime tahminen 8 gün var. bugün dayanamadım dalgasına idrar testi yapayım dedim. silik çizgi çıktı. çatlatma iğnesi vurulalı 9 gün oldu. acaba doğru mudur yoksa çatlatma iğnesinin etkisiyle mi pozitif çıktı? 8 gü-n kala çıkması biraz garip değil mi? cevaplarınızı bekliyorum canlar
Amin canım, amin inşallaaahhmaşallah ya allahım nazarlardan korusun seni ve bebişini heyecanlı tedirgin bekleyişlerle vede güzel haberlerle 17. haftaya geldin işte bundan sonrasıda öyle güzel haberlerle olacak inşallah canım sen bu gidişle doğuma kadar orda kalacaksın heralde yoğunlukla beraber sen bebişide unutmayasın
hayirli olsun insallah gozun aydinKızlar test Yaptım 22.09 çıktı kan testi değerlerim
Merhaba canım. İyiyim. Çok saol.. Kız mı demiştin sen :)) Eveett.. erkekmişş.. gösterdidely nasilsin bebek nasil tahminim tutmamis erkek olacakmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.. Sağlıkla gelsin inşallah.. gözünüzaydın :)Kızlar test Yaptım 22.09 çıktı kan testi değerlerim
canım inşallah hamilesindir ama benden sana tavsiye 14. gününden önce test yap bir de kan testi kesin sonuç daha öncekiler pozitif çıkabiliyor idrar testine güvenme bir de iğnenin etkisi oluyor biraz daha sabret 14. gün ya da adet gününde kan testi yaptır inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versinKizlar lutfen bilgisi olan yardim etsin. Catlatma ignesinden sonraki 10. Gun kan testi yaptirdim 8.73 cikti doktor gebelik yok dedi. 12. Gun ise idrar testi yaptim ve 2. Cizgi cok silik cikti testin uzerinde hcg 20 degerini saptayabilir yaziyo acaba hamile olabilirmiyim yoksa hala ignenin etkisi devammi ediyo
Canim Benim aklima takilan 10. Gun 8.75 cikiyo 2 gun sonra idrar testi pozitif gosteriyo testin uzerinde en az bhcg 20 olursa gosrerir diyo ignenin etkisi gun gectikce azaliyo diye biliyorum 8.75 ten yukselebilirmi ignenin etkisiylecanım inşallah hamilesindir ama benden sana tavsiye 14. gününden önce test yap bir de kan testi kesin sonuç daha öncekiler pozitif çıkabiliyor idrar testine güvenme bir de iğnenin etkisi oluyor biraz daha sabret 14. gün ya da adet gününde kan testi yaptır inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin
canım onu tam bilmiyorum ama idrar testine kesinlikle güvenme ben 15. gün yaptım idrarda silik çıktı ama kan testi verdim çıkmadı inşallah vardır bebeğin biraz sabret ve bekle hakkında hayırlısı olsunCanim Benim aklima takilan 10. Gun 8.75 cikiyo 2 gun sonra idrar testi pozitif gosteriyo testin uzerinde en az bhcg 20 olursa gosrerir diyo ignenin etkisi gun gectikce azaliyo diye biliyorum 8.75 ten yukselebilirmi ignenin etkisiyle
Saol canim bende umitlenmistim daha erken demekki napalim beklicez artik beklemek cok zor ama yapacak bisi yokcanım onu tam bilmiyorum ama idrar testine kesinlikle güvenme ben 15. gün yaptım idrarda silik çıktı ama kan testi verdim çıkmadı inşallah vardır bebeğin biraz sabret ve bekle hakkında hayırlısı olsun
canım sen bilirsin ama ben çok ümitlenmiştim idrarda silik çıkınca ama kanda çıkmadı sonra adet oldum çok üzüldüm yaniSaol canim bende umitlenmistim daha erken demekki napalim beklicez artik beklemek cok zor ama yapacak bisi yok
Kizlar lutfen bilgisi olan yardim etsin. Catlatma ignesinden sonraki 10. Gun kan testi yaptirdim 8.73 cikti doktor gebelik yok dedi. 12. Gun ise idrar testi yaptim ve 2. Cizgi cok silik cikti testin uzerinde hcg 20 degerini saptayabilir yaziyo acaba hamile olabilirmiyim yoksa hala ignenin etkisi devammi ediyo
Niye oyle bisey dedi bende bilmiyorum netten arastirdigim kadariyla 5 in uzeri hamilelik.ama doktorlar 10 un uzeri olursa hamilelik var diyormus.canım bişey sorucam; doktor hcg değerin 8.73 çıkmasına rağmen niye gebelik yok dedi? yani iğnenin etkisidir dedi mi onu merak ettim? bende seninle aynı durumdayım çatlatma iğnesinden 10 gün geçti. idrar testleri silik çıkıyor.çok ümitli değilim ama yine de içimde bi umut var. hadi inşallah hepimiz mutlu haberi alırız. 5 gün daha sabretmemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?