Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba canım nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah hissetmeye başladınmı hareketlendimi yavrucuk
Canım yoğunluktan giremiyooruumm..
Çok teşekkürleerr Pazartesi doktora gittik, %100 erkek Her bişeyini gösterdi bize İyiymiş şükür 4lü test diye bir şey var, onun için kan verdim. Bugün sonuçları alacağız, umarım yolundadır her şey.. 3 hafta sonra da detaylı ultrasona girecekmişiz. Tüm organlarına, damarlarına kadar tek tek bakılacakmış. 45 dakika falan sürüyormuş. Şimdi de heyecanla onu bekliyoruz. Sürekli böyle bir şeyleri beklemekle, heyecanla, stresle, dualarla geçiyor işte Tek dileğimiz sağlıklı olması.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canıımm Sizlere de herkese dee...
Daha hissetmeye başlamadım canım yaa Heyacanla bekliyoruumm Karnımda bir şeyler oluyor bzen ama insan emin olamıyor. Bağırsak hareketi de olabilirmiş falan.. 1-2 haftaya normal bir şekilde hissetmem lazım. İnşallah daha fazla bekletmez. hoplasın zıplasın diye bekliyoruz

şükürleeerr olsun 8 aydan sonra bugün hamile olduğumu öğrendimm inanamadım testte çift çizgiyi görünce kan testi verdim 868 çıktı şükürler olsun isteyen herkeseeee versin Allahim
Canıımmm Ne kadar sevindiimmm Herkesten birer birer güzel haberler geliyor Rabbim tamamına erdirsin.. Sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhhh

Maşallah canıımm :) Artık kan vermene gerek yookk.. Kese göründüyse zaten değer azalmaz.. İçin rahat etmiş bu heyecanlar hiç bitmiyor, yaşarken o günler hiç geçmiyor :)) ama yine de dönüp bakınca şu testi bekle bu testi bekle, kontrolü bekle falan derkeeenn.. Bak Allah'ın izniyle 4 ayı geçirdik biz Senin de böyle olacak.. Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.. İsteyen herkese de en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallaahhh

arkadaşlar adetime tahminen 8 gün var. bugün dayanamadım dalgasına idrar testi yapayım dedim. silik çizgi çıktı. çatlatma iğnesi vurulalı 9 gün oldu. acaba doğru mudur yoksa çatlatma iğnesinin etkisiyle mi pozitif çıktı? 8 gü-n kala çıkması biraz garip değil mi? cevaplarınızı bekliyorum canlar

maşallah ya allahım nazarlardan korusun seni ve bebişini heyecanlı tedirgin bekleyişlerle vede güzel haberlerle 17. haftaya geldin işte bundan sonrasıda öyle güzel haberlerle olacak inşallah canım sen bu gidişle doğuma kadar orda kalacaksın heralde yoğunlukla beraber sen bebişide unutmayasın

Canım ilacn etkisiyle 12.gune kadar pozitif çıkıyormuş.test icin 14 yada 15.gunu beklemek gerekiyor

Amin canım, amin inşallaaahh Çok saol Sizden de güzel haberler gelsin inşallaahhh

Valla canım, insan unutuyor gerçekten. Pek düşünemiyorum bu aralar Yazık, o da benimle strese giriyor, üzülüyoruumm.. Huysuz bir bebek olmaz inşallah benim yüzümden..
Yerime başlayacak kişi daha 1,5 -2 ay sonra gelecekmiş. Bu arada denetimler, onların sonucuna göre düzeltmeler falan filan derkeeenn... Patronun rahatlığından kaldım burda... Tüm stresler başıma kaldı.. Şu yoğun dönemler bir geçsin 15 gün yıllık iznimi kullanıcam inşallah yerime başlayacak kişi gelene kadar. Biraz rahatlarım diye umuyorum.. E ona da işi anlatması en az 2-3 hafta.. Ciddi ciddi zaten Ağustos sonu doğum izni zamanı geliyor. Biraz daha kalsam ona ulaşcam nerdeysee.. Ahh ahh!! Bu hale düşürenler utansın ama utanmaz :))

dely nasilsin bebek nasil tahminim tutmamis erkek olacakmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

tedaviye baslayan arkadaslar insallah saglikla sihhatle bebek sahibi olursunuz tedavisi sonucu hayirli haber alanlarinda gozu aydin mutlu haberler almaya devam ederiz insallah

dely nasilsin bebek nasil tahminim tutmamis erkek olacakmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhaba canım. İyiyim. Çok saol.. Kız mı demiştin sen :)) Eveett.. erkekmişş.. gösterdi Sağlıkla olsun da inşallah..
İşim çook yoğun , arada kaçamak bakıyorum buraya Sen nasıl oldun? Başlayacak mısınız tekrar?

Kizlar lutfen bilgisi olan yardim etsin. Catlatma ignesinden sonraki 10. Gun kan testi yaptirdim 8.73 cikti doktor gebelik yok dedi. 12. Gun ise idrar testi yaptim ve 2. Cizgi cok silik cikti testin uzerinde hcg 20 degerini saptayabilir yaziyo acaba hamile olabilirmiyim yoksa hala ignenin etkisi devammi ediyo

canım inşallah hamilesindir ama benden sana tavsiye 14. gününden önce test yap bir de kan testi kesin sonuç daha öncekiler pozitif çıkabiliyor idrar testine güvenme bir de iğnenin etkisi oluyor biraz daha sabret 14. gün ya da adet gününde kan testi yaptır inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin

Canim Benim aklima takilan 10. Gun 8.75 cikiyo 2 gun sonra idrar testi pozitif gosteriyo testin uzerinde en az bhcg 20 olursa gosrerir diyo ignenin etkisi gun gectikce azaliyo diye biliyorum 8.75 ten yukselebilirmi ignenin etkisiyle

Canim Benim aklima takilan 10. Gun 8.75 cikiyo 2 gun sonra idrar testi pozitif gosteriyo testin uzerinde en az bhcg 20 olursa gosrerir diyo ignenin etkisi gun gectikce azaliyo diye biliyorum 8.75 ten yukselebilirmi ignenin etkisiyle
canım onu tam bilmiyorum ama idrar testine kesinlikle güvenme ben 15. gün yaptım idrarda silik çıktı ama kan testi verdim çıkmadı inşallah vardır bebeğin biraz sabret ve bekle hakkında hayırlısı olsun

Saol canim bende umitlenmistim daha erken demekki napalim beklicez artik beklemek cok zor ama yapacak bisi yok

Saol canim bende umitlenmistim daha erken demekki napalim beklicez artik beklemek cok zor ama yapacak bisi yok
canım sen bilirsin ama ben çok ümitlenmiştim idrarda silik çıkınca ama kanda çıkmadı sonra adet oldum çok üzüldüm yani hala da öyleyim bu ay bekliyorum bakalım ne olacak inşallah bebeğin vardır dua et

canım bişey sorucam; doktor hcg değerin 8.73 çıkmasına rağmen niye gebelik yok dedi? yani iğnenin etkisidir dedi mi onu merak ettim? bende seninle aynı durumdayım çatlatma iğnesinden 10 gün geçti. idrar testleri silik çıkıyor.çok ümitli değilim ama yine de içimde bi umut var. hadi inşallah hepimiz mutlu haberi alırız. 5 gün daha sabretmemiz lazım.

Niye oyle bisey dedi bende bilmiyorum netten arastirdigim kadariyla 5 in uzeri hamilelik.ama doktorlar 10 un uzeri olursa hamilelik var diyormus.

Gecen ay bende yaptirdim igne olmadi kismet degilmis.. çok umutlanmamak gerekiyo zaten tutsa bile % 10 veya 15 mis tutma ihtimali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…