vaktinde mi çatlamış ya da çatlamak üzeremi, klomenin zararı çok mu,SLm kızlar ben klomen kullandm bitti yarın doktra kıntrole gidicem bundan snraki asamalarda neler olur doktruma neler sorayım hep karsısnda donup kalıyorm. Yardm edermisiniz lutfen
klomenle kaç yumurta büyümelivaktinde mi çatlamış ya da çatlamak üzeremi, klomenin zararı çok mu,
Canım kan testiYle min 13 günde çıkıyor. Idrar testi yapıp üzme kendiniKizlar 11. Gündü çatlatma iğnemi olali idrar testim negatif 3 tane testte öyle hala umut varmi erkenmi dersniz
Tskler cnm cevap verdiğin için hiç belirtimde yok cok üzgünum 2 mayista iğne olmustumCanım kan
Canım kan testiYle min 13 günde çıkıyor. Idrar testi yapıp üzme kendini
Tskler cnm 5 yildir istiyorum yoruldum artk pkoluyumEvet idrar testi icin erken bekle boznada moralini insallah hamilesndir☺Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın..
Ben de 6sında oldum dr 14-15 gün sonrası kanda baktır dedi dediğin gibi günler geçmiyor ama stres de iyi değil sakin pozitif bir şekilde beklememiz lazım canımselam ben 8 inde oldum iğneyi meraktan ölüyorum günler nasıl geçecek ya
3 yumurta süper canım ideali 2-3 zaten ama benimde 1 tane gelişmiş hiç sorun yokkenkızlar ben yarın iğneyi vurulucam erken saatte. doktor gece ilişki dedi benm yarn yumurtlama gunum aynı zamanda bu iğneyi vuruldktan snra belirli bi saati varmı yani bazı yerlerde baya uzun saatler vermis. bilen varmı?? birde 3 yumurtam olurmus iimis buyukleride iimi 3 yumurta sizcee..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?