Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
dely canim maalesef hemen baslayamiyorum tedaviye yapilan kemoterapi ilaci yuzunden uc ay bekleyecegiz hemen baslamayi cok isterdim ama nasip kismet

arkadaşlar ovitrelle çatlatma iğnesi vurulalı 2 gün oldu ama akıntı falan yok. sadece bel ve karın ağrısı var adet olacak gibi.adetin 14. gününde 20 mm 1 tane yumurtam vardı.doktor çatlar dedi ama akıntı olmayınca kafam karıştı

SLm kızlar ben klomen kullandm bitti yarın doktra kıntrole gidicem bundan snraki asamalarda neler olur doktruma neler sorayım hep karsısnda donup kalıyorm. Yardm edermisiniz lutfen

Tesekkr ederm. Bugun doktor 3 yumrtan olms baya da ii dedi persembe gunu gobekten catlatma ignesi yap geceside iliski dedi. bundan snra hamile kalırmıyım dedm. 3 ay icinde olman gerekiyo tıbben dedi olmazsa rahım flmi dedi insallah olurr cok korkuyorm. Bisi sorcam doktra sormayı unuttumda ben cok sık idrara cıkıyorm acaba bu klomenden olabilirmi. Birde bu catlatma ignesinin sonraki zamanlarda bi zararı olurmu birde. Her hamilelgimde bunlarn olmasımı gerekcek

Kizlar 11. Gündü çatlatma iğnemi olali idrar testim negatif 3 tane testte öyle hala umut varmi erkenmi dersniz

Evet idrar testi icin erken bekle boznada moralini insallah hamilesndir☺Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın..

Ya ben sey duynustum meryem ana otu diye bisey varms suya katılıp iliskden oncemi ne iciliyomus medineden getirtiliyomus. Bide gtti gidiyorda var sanırım onu bi arastr insallah ii olur.. insallah hamilesndir de gerek kalmaz

Slm kızlar benim bu ay klomen ve ovitrellede 2. Ayım iğne olalı 6 gün oldu doktorumu değiştirmiştim progestan da başladı yatarken 200 mg kps 1 adet içiyorum doktorum iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır dedi dayanabilirsem 21inde baktırcam geçen ay olacak mı olmayacak mı diye çok düşünüyordum bu ay daha rahatım yine aklımda ama daha sakinim şükür. İnş bu ay pozitifi görürüm isteyen herkes görür bu arada yeni hamişler varmış okudum tebrikler çok sevindim

selam ben 8 inde oldum iğneyi meraktan ölüyorum günler nasıl geçecek ya

selam ben 8 inde oldum iğneyi meraktan ölüyorum günler nasıl geçecek ya
Ben de 6sında oldum dr 14-15 gün sonrası kanda baktır dedi dediğin gibi günler geçmiyor ama stres de iyi değil sakin pozitif bir şekilde beklememiz lazım canım

kızlar ben yarın iğneyi vurulucam erken saatte. doktor gece ilişki dedi benm yarn yumurtlama gunum aynı zamanda bu iğneyi vuruldktan snra belirli bi saati varmı yani bazı yerlerde baya uzun saatler vermis. bilen varmı?? birde 3 yumurtam olurmus iimis buyukleride iimi 3 yumurta sizcee..???

3 yumurta süper canım ideali 2-3 zaten ama benimde 1 tane gelişmiş hiç sorun yokken

peki ilişki 36 saat sonra diyo ama doktr bana igneyı olduktam snra o gece ilişki dedi ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…