Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende Mayıs' ın 9'unda ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Okuduğum yorumlara göre klomen+çatlatma iğnesinin ilk ayda başarı oranı düşük. Bende bu ay olsun diye çok istiyorum ama hayırlısı artık.

İğne vırıLalı 4. günüm kasıklarımda ağrı var ve karnımın altında bir hafif bir şişlik var cok da sert normalmi bu bide. iğne vurulmadan önce doktor yumurtaların tam catlıycak kuvamda ve rahim duvarın kalınlaşmış gebeliğe hazıtlanmıs dedi.nedemk bu

herşey güzel gidiyor demek inşallah kalırız bahsettiğin ağrılar bendede oluyor hala var 6. günüm

herşey güzel gidiyor demek inşallah kalırız bahsettiğin ağrılar bendede oluyor hala var 6. günüm
ne güzel bana yakınsın beraber bekleyelim ozaman adet olcak gibi rahmim ağrıyo ya :/ inşallah olmam adet madet rabbim umudumuzu kırmasın dualarımızı geri cevirmesin.sende nebelirtiler var canım.

Meraba kızlar,
Ben de iğnemi 10 mayısta oglen oldum, 11 mayis aksamı inanılmaz bi kasık ağrısı gerginlik göğüslerde hassasiyet oldu, yumurtlama o akşam oldu sanırım, beklemedeyim ben de şimdi. Biz de yaklaşık bir yıldır uğraşıyoruz, bu ay iyi haber alırız umarım hepimiz :)

ben dun sabah çatlatma iğnesini vurdurdum. gecesine ilişki dedi. 36 saat snra tekrar ilişki dedi ama benım dun gece tam olarak ilişki olmadı yanı farklıydı. bu gece tekrar olacak. ama dun olmadı cok korkuyorm esim rahatsz misafrler ust uste kafayı yemek uzereyım. nasıl olacak olacakmı. moralim sıfır

peki ilişki 36 saat sonra diyo ama doktr bana igneyı olduktam snra o gece ilişki dedi ne yapayım
Canım doktorunu. Dedigi gibi yap.benim doktormda igneyi vurundugun gece ve sonra gün aşırı dedi.zaten igneyi yaptigin gece birliktelik olunca spermler 3 güne yakin rahminde canlı kalıyor mş

Canim olacagi varsa zaten olur.moralini bozma.bi de doktor rahimde sperm hazir bulunsun diye catlamadan önce birliktelik öneriyor.onemli an sonrası

Canim olacagi varsa zaten olur.moralini bozma.bi de doktor rahimde sperm hazir bulunsun diye catlamadan önce birliktelik öneriyor.onemli an sonrası

İnsallah guzel haber alırım ama cok korkuyorum ya ıkı gun oncesnde olmustk bna demedi doktr ama bn bakmstım. İnsallh hayrlı haber alırım

Mrb kizlar bende klomen catlatma ignesi ve iğneden 3 gün Sonrada progestan kullanmaya başladım iğne olalı 11 yada 12 gün burayı okurken öğrendim 12 gün test yapılıyorMuş doktorum söylemedi bişey ama Karnım acayip sis iki aylık gibi kiloluda değilim sizce iğneden yoksa progestan dansı acaba

Ama test yapıp hayal kırıklığı yasamak istemiyorum beklemek istiyorum umudum da yok ama iğne vuruldu gu gün 25 mm yumurtam oluşmuştur. Iki gün önce birliktelik iğneden sonra aynı akşam ve 3 gün üst üste sonra günışığı dedi doktorum uyguladık bakalım ama su şişlik beni mahfediyo

Belirtilerin ne oldu bende acayip karın sıklığı var progestan kullanıyorum iğneden sonra

Belirtilerin ne oldu bende acayip karın sıklığı var progestan kullanıyorum iğneden sonra
Walla belirtilere hiç takılma derim 10 aydr istiyordm ve kendimi dinledim hep her ay ümitleniyordum kasık batması göğüs hassasiyeti filn internetn okuyunca var sanıyordm.cok da umudum yoktu diger aylardan farklı bir belirtim de olmadı sadece kasık batması o da her ay oluyordu ben günüm yaklaşnca kan testi yaptm öyle öğrendm

Mikko bence de acele etme test ivin.rn azindan15.gune kafar bekle.sahsrn ben test icin 17.günü vekleyecem tabi sabredebilirsem..

Ya kızlar iğnenin 11. Günündeyim normalde 3-4 gün daha beklemem lazım ama dayanamıyorum bu gidişle birazdan erken gebelik testi yapıcam gerçi o testlerde bu kadar erken pozitif olması çok zor ama bakalım

iğnenin 11. Günü erken gebelik testi negatif. Biliyorum henüz erken, beklemeye devam. 2 gün sonra tekrar bakıcam umarım pozitif olur

Huriye erken yapmissin.bak yalanci pozitif görebilirsin ilacn etkisi gecmemistir.az daha sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…