- 22 Mart 2015
- 34
- 6
- 1
- 32
stresten çok heyecan var bendeBen de 6sında oldum dr 14-15 gün sonrası kanda baktır dedi dediğin gibi günler geçmiyor ama stres de iyi değil sakin pozitif bir şekilde beklememiz lazım canım
herşey güzel gidiyor demek inşallahİğne vırıLalı 4. günüm kasıklarımda ağrı var ve karnımın altında bir hafif bir şişlik var cok da sert normalmi bu bide. iğne vurulmadan önce doktor yumurtaların tam catlıycak kuvamda ve rahim duvarın kalınlaşmış gebeliğe hazıtlanmıs dedi.nedemk bu
ne güzel bana yakınsın beraber bekleyelim ozaman adet olcak gibi rahmim ağrıyo ya :/ inşallah olmam adet madet rabbim umudumuzu kırmasın dualarımızı geri cevirmesin.sende nebelirtiler var canım.herşey güzel gidiyor demek inşallahkalırız bahsettiğin ağrılar bendede oluyor hala var 6. günüm
Canım doktorunu. Dedigi gibi yap.benim doktormda igneyi vurundugun gece ve sonra gün aşırı dedi.zaten igneyi yaptigin gece birliktelik olunca spermler 3 güne yakin rahminde canlı kalıyor mşpeki ilişki 36 saat sonra diyo ama doktr bana igneyı olduktam snra o gece ilişki dedi ne yapayım
Canim olacagi varsa zaten olur.moralini bozma.bi de doktor rahimde sperm hazir bulunsun diye catlamadan önce birliktelik öneriyor.onemli an sonrasıben dun sabah çatlatma iğnesini vurdurdum. gecesine ilişki dedi. 36 saat snra tekrar ilişki dedi ama benım dun gece tam olarak ilişki olmadı yanı farklıydı. bu gece tekrar olacak. ama dun olmadı cok korkuyorm esim rahatsz misafrler ust uste kafayı yemek uzereyım. nasıl olacak olacakmı. moralim sıfır
Canim olacagi varsa zaten olur.moralini bozma.bi de doktor rahimde sperm hazir bulunsun diye catlamadan önce birliktelik öneriyor.onemli an sonrası
Belirtilerin ne oldu bende acayip karın sıklığı var progestan kullanıyorum iğneden sonraMerhabalar birkaç aydr girmiyordum moralm o kadar bozuluyorduki adet olunca mucize oldu bugün kan testi yaptrdm 431 cıktı degerim hala inanamıyorum adetime birkaç gün vardı 10 aydr bekliyordum bu haber için 14 Nisan'da çatlatma iğnesi olmuştum hep buraya hamileyim yazanlara imrenmiştim Birgün ben de bu haberi alacak miyim diyordm cok şükür bu sefer mutluluktan ağladım
Walla belirtilere hiç takılma derim 10 aydr istiyordm ve kendimi dinledim hep her ay ümitleniyordum kasık batması göğüs hassasiyeti filn internetn okuyunca var sanıyordm.cok da umudum yoktu diger aylardan farklı bir belirtim de olmadı sadece kasık batması o da her ay oluyordu ben günüm yaklaşnca kan testi yaptm öyle öğrendmBelirtilerin ne oldu bende acayip karın sıklığı var progestan kullanıyorum iğneden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?