Haklısın canım çok haklısın ama sabretmek çok zor. Günler geçmek bilmiyorHuriye erken yapmissin.bak yalanci pozitif görebilirsin ilacn etkisi gecmemistir.az daha sabret.
İnş canım bir sürü bir sürü bebişimiz olur inşmerhaba arkadaşlar iğneni bugün 7. günü sabırla bekliyorum ara ara ağrılarım oluyor ama genel olarak iyiyim cuma günü progestan kullanmaya başladım doktor bebek olursa iyi olur demişti inşallah vardır :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Herkeste farklı oluyor canım o bir gösterge değil takma kafana. Herşey yolundadır inşBen 14 mayıs sabahı catlatma ignesi vuruldm ama bnde sizdeki gbi agrılar olmuyo sadce vuruldgm gun oldu baska hic bisey yok acaba ise yaramadımı ilk defa vuruldm tedavide cok yeniyim
Hadi ins. Güz el haberlet alirsinSlm kızlar iğnenin 13. Günü ve erken gebelik testi negatif. Dr iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır demişti ben bugün kanda baktırcam adet gelmezse de 2 günde bir kanda baktırayım diyorum bat 20-21 mayıs inş pozitifi görürüm hepimiz görürüz
İnş canım saol haberdar ederimHadi ins. Güz el haberlet alirsin
Canm sağlık olsun üzülme.hem daha adete de varmş.en iyisi beklemek aslında.ben de adet olmazsam 17.gun evde 18.gun de kanda bakmayı düşünüyorum.bugun 5.güniğnenin 13. Günü kanda bhcg 0.4 negatif yani. Bata 2 gün var çok üzgünüm ama az da olsa umudum var yine de inş pozitifleşir
Ben de 6 mayısta akşam 17de iğne oldum benim de 2. Ayım inş pozitifi görebiliriz canım benim 13. Gün bugün kanda negatif ama bata 2 gün var. 2-3 gün sonra tekrar baktırıcam inş pozitife döner ben bu ay progestan da kullanıyorum sana da verdiler mi? Bat ne zaman?Merhaba bende Mayıs 6 da catlatma iğnesi vuruldum bugün 14
Gün beklemedeyim 2. Ayım klomen ve catlatma iğnesiyle merakliyim ve korkuyorum test için
İlk ayında gebe kalanlar var canım ankette 1 oy var şimdilik o da 1. Ay zaten. 2. Oy da senden olur inşİlkkez ve ilk ay vurulanlarda gercekten hic tutan yokmu bebegi hicmi umut yok
Saol canım bekliyorum bakalım hayırlısı. İnş hepimiz gebe kalırızCanm sağlık olsun üzülme.hem daha adete de varmş.en iyisi beklemek aslında.ben de adet olmazsam 17.gun evde 18.gun de kanda bakmayı düşünüyorum.bugun 5.gün
İnsallahh canım ya ibsallahh cok istiyorum ama umudum yok hicİlk ayında gebe kalanlar var canım ankette 1 oy var şimdilik o da 1. Ay zaten. 2. Oy da senden olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?