Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende 6 Mayıs 23.00 da vuruldum igneyi yok canım benim bana ilaç vermedi doktor sadece klomen ve catlatma iğnesi geçen ay 3 Yumoş vardı ama biz is yogunlugundan çalışmaları aksattıksattık ama bu ay hersey yolunda gitti inşallah bu defa başardık bu ay 5 Yumoş vardı ama doktor ikisinden umutluyum dedi herseyin hayırlısı yüce rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar benim de bugün iğnenin 9. günü merakla bekliyorum ara ara ağrılarım oluyor am çok şiddetli değil akıntım da bu aralar arttı inşallah bebek vardır hayırlısı olsun her şeyin bu ay kafama hiç takmadım gayet rahatım idrar testi falan da yapmayaca adet günümü bekleyecem inşallah olur:)

benim de ilk iğneydi işteee ama tutmadııı 0,9
Canım iğnenin kaçıncı günüydü ? Benim 13. Gününde 0.4 çıktı şu an negatif ama düşük bir ihtimalde olsa pozitifleşir belki diye bekliyorum. Umutlanmanı istemem (sonrası daha büyük üzüntü oluyor diye) ama bazı forumlarda okudum nadir de olsa sonradan yükselenler var. Adet günün geçerse kanda tekrar baktır ben öyle yapıcam. Hayırlısı Allahtan. Kısmetimizde varsa gelir zaten. Üzme tatlı canını

Kız cadi inslh güzel haberleri ni yazarsın benim 12 günüm iğneden ama negatif korkuyorum yapmak istemiyorm

canım 15. günü yaptım ama çıkan değer 0,9 yok artık test yaptırmayacağım her test b umut her test sonucu da yıkım oluyor çok kötü hissediyorum zaten şu an kendimi adeti beklicem artık

Selam kızlar, ben ilk defa iğne olacağım kendi yapanlar nasıl yaptı acaba, yoksa eczacıya falan mı yaptırsam? Birde üç gün sonra progestana başla dedi dr, kullananlar kaç tane kullanıyor. Bana günde üç yazmış çok gibi geldi

canım iğneyi polikinlikten sağlık ocağından yaptırabilirsin ben kendim yapmak istemedim canım ben de progestana iğneden 3 gün sonra başladım akşam tok karnına bir tane içiyorum inşallah olur bebeğin :)

Canım çok teşekkürler bende sağlık ocağına yaptırayım en iyisi.. İnşallah hepimizin olsun bebişi sabırla bekliyoruz

canım 15. günü yaptım ama çıkan değer 0,9 yok artık test yaptırmayacağım her test b umut her test sonucu da yıkım oluyor çok kötü hissediyorum zaten şu an kendimi adeti beklicem artık
Canım naptın? adet oldun mu bekliyor musun hala?

Canım sen de durumlar nasıl? Aynı gün iğne yaptırmıştık seninle

Günaydıııınnn benim bat dündü gelen yok şükür. Tabi progestan kullanıyorum 15 gündür onun geciktirmesi mi bilmiyorum. Ovitrelle iğnesinin 13. Günü bhcg 0.4 negatif çıkmıştı ve çok üzülmüştüm çok ağlamıştım şimdi rahatladım şükür. Bugün iğnenin 16. Günü tekrar kanda baktırıcam bu akşam. Bakalım ne çıkacak? Pozitif olmasını çok istiyorum ama olmazsa da ya nasip deyip önüme bakıcam. İnş ben de sizler de en kısa zamanda müjdeli haberler alırız bebişler gelin artık yahuuuuu

Arkadaşlar iğneden sonra 15. günüm..sol bacagımda agrı var..sol kasıkta ara sıra sızı giriyor..yaa adetmi olacagım yoksa hamileliktenmi bilmiyorum..test yapmaya korkuyorum..negatif görmek istemiyorum..((( İdrar testi 15.gün dogru sonuç verirmi? birde ignede kaç gün sonra kesin adet olunuyor??

Canım naptın? adet oldun mu bekliyor musun hala?
bekliyorum canım hala yok bu gün adet tarihim normalde ama benimkisi hep 10-15 gğn geç olur iğnenin etkisiyle bu süreç uzalır mı ya da kısalır mı bilmiyorum ama kandaki değer düşüktü zaten bebek olmadığı kesin

haber ver canım bize de inşallah senin olur ya çok sevinirim

İyi geceler kızlar..dely nerelerde sn canım
Canıımm :) Benim de gözlerim sizleri arıyordu şimdi... Çok işim vardı çoook yoğundum işyerinde. Ancak rahatladım canım. Nasılsın, nasıl gidiyorrr :) Kızın olacaktı di miii :) O minik nassıılll?

Canım sen ne yaptın? Ne zamandır giremiyordum, meraktayıımmm.. İnşallah güzel haberlerin gelir canıımmm

dely canim maalesef hemen baslayamiyorum tedaviye yapilan kemoterapi ilaci yuzunden uc ay bekleyecegiz hemen baslamayi cok isterdim ama nasip kismet
Hayırlısı böyleymiş demek canım. Şimdi nasılsın? Kendini toparla, dinlen biraz. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki.. Hayırlısıyla en güzel zamanda gelecek sana bebeişiinnn inşallaahh

bende progestan kullanıyorum canım bende de kabızlık yaptı bu ilaç adet geciktirdiğini de bilmiyordum canım inşallah olur Rabbim gönlüne göre versin
inşallah canım bekliyorum bakalım şimdi adetten sonra kontrol tekrar klomen iğne yapar mıyım bilmiyorum o kadar klio aldım ki 3 kutu klomen kullandım ve 5 kilo aldım 2 ayda şiştim ödem yaptı resmen vücut zaten bu kilo psikolojikmen mahvetti beni üzerine bir de olumsuzluklar...ama tedaviye devam etmeye karar verirsem de önce bi hsg çektireceğim haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…