Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım kilo hepimizin sorunu artık ilaçları midem almıyor inan ki inşallah olur canım hepimizin olsun

İğneden sonra günü geçen de varmış zamanında gelen de. Benim iğnede 2. Ayım ilk ay gününde geldi iğnenin 15. Gününde. Bu ay ise henüz gelmedi bat 1 gün geçti iğnenin 16. Günündeyim progestan kullanıyorum ondan mı gecikti bilmiyorum. doktorum iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır demişti. İnş hamilesindir canım. Sonuç belli olunca bize de haber ver sevinelim canım

bende progestan kullanıyorum canım bende de kabızlık yaptı bu ilaç adet geciktirdiğini de bilmiyordum canım inşallah olur Rabbim gönlüne göre versin
Saol canım hepimize inş. Kiminin progestan içerken adet gelmiş kimi bırakınca 1 hafta içinde. inş benimki gebeliktendir

canım çok yoğun olsanda arada girip bizleri unutmuyorsun sağolasın,ben beklemedeyim ya düzenim iyice bozuldu hani çatlamayan yumurta vardıya o çatladı sanırım çünkü adetin 15.günü kanamam oldu adet gibi oldu sayılır 5 gün sürdü az az, 19u normal adet tarihimdi olmadım daha olucak gibide değil bilmiyorum niye böyle oldu önceki gerçek adetmiydi ara kanamamıydı şimdimi olucam 15 gün sonramı bekliyorum öyle

Saol canım hepimize inş. Kiminin progestan içerken adet gelmiş kimi bırakınca 1 hafta içinde. inş benimki gebeliktendir
inşallah canım ya bende beklemedeyim iğnenin 11. günü pazartesi yada çarşamba kan tahlili verecem idrar yapmayacam ne umutluyum ne umutsuzum üzülmek istemiyorum tek bildiğim bu inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Canım güzel haberlerinizi almayı bekliyorum. Buralarda olmazsam da özelden yaz mutlaka bana. Eminim yakın zamanda geleceeekk hayırlısıylaa
Stresten olabiliirr, ilaçlardan olabiliiirrr.. Doktoruna danıştın mı canım? İnşallah çok beklemezsin, sağlıkla gelir sana bebeğiinnn..

Nesli benimde 15 iğneden sonra hasta olacm sanki sende de durum aynısı test yapmadim

sağol canım benim inşallah ya,15.gün kanamam olduğunda aradım söyledim asistanı onu biz ara kanama sayıyoruz gerçek adeti ya 15 gün sonra gününde olursun yada 1 ay sonra olursun o zaman gelirsin dedi,bende buraya fazla gimiyorum dua gurubuna katıldım oraya devam ediyorum hayırlısı,sen nasılsın bebeğin nasıl rahatsız etmeye başladımı annesini

Allah kabul etsin canıımmm Geçen akşam 2 Yasin okudum. Hem bebeğimeee, hem olmayanlaraaa.. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip etsiinn.. Ben de dua grubuna katılmıştım. Rabbim kabul etti şükür İnşallah sağlıkla gelsiinn İnşallah sizlere de nasip olsuunnn

Yok teyzesiii.. Hala sakin benim bebikim yaaa Sanki bazen bir şeyler oluyor gibi geliyor ama emin olamıyorum. 1-2 haftaya bekliyoruz artık, ses versin :) Meraklanıyoruuzzz

vericek annesi inşallah,genelde ilk hamilelik yaşayanlar biraz geç hissederlermiş hareketleri aslında hissederlermişte senin gibi emin olamazlarmış bu haftalarda

vericek annesi inşallah,genelde ilk hamilelik yaşayanlar biraz geç hissederlermiş hareketleri aslında hissederlermişte senin gibi emin olamazlarmış bu haftalarda
İnşallah canıımm.. Evet.. bir tıktıklar var amaa emin olmak için daha sert tekmeler bekliyorum oğlumdan :))

gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inş. Darısı başımıza. Benim de 5.5 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz kızıma hamileyken ilk 19. Haftamda böyle nabız atar gibi hissetmeye başlamıştım sonra da artmıştı çok güzel bir duygu. Bizim için de dua et olurmu? Hamişlerin duası geçermiş

Kızlar sanırm bu ay da olmadı.adet sancısı gibi sancm var.ve gamilelige dair bisey hissetmiyorum.biraz halsizlik var ama o da yorgunluğumdandr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…