- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
canım kilo hepimizin sorunu artık ilaçları midem almıyor inan ki inşallah olur canım hepimizin olsuninşallah canım bekliyorum bakalım şimdi adetten sonra kontrol tekrar klomen iğne yapar mıyım bilmiyorum o kadar klio aldım ki 3 kutu klomen kullandım ve 5 kilo aldım 2 ayda şiştim ödem yaptı resmen vücut zaten bu kilo psikolojikmen mahvetti beni üzerine bir de olumsuzluklar...ama tedaviye devam etmeye karar verirsem de önce bi hsg çektireceğim haber veririm
İnş canım hepimizin olsunhaber ver canım bize de inşallah senin olur ya çok sevinirim
İğneden sonra günü geçen de varmış zamanında gelen de. Benim iğnede 2. Ayım ilk ay gününde geldi iğnenin 15. Gününde. Bu ay ise henüz gelmedi bat 1 gün geçti iğnenin 16. Günündeyim progestan kullanıyorum ondan mı gecikti bilmiyorum. doktorum iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır demişti. İnş hamilesindir canım. Sonuç belli olunca bize de haber ver sevinelim canımArkadaşlar iğneden sonra 15. günüm..sol bacagımda agrı var..sol kasıkta ara sıra sızı giriyor..yaa adetmi olacagım yoksa hamileliktenmi bilmiyorum..test yapmaya korkuyorum..negatif görmek istemiyorum..((( İdrar testi 15.gün dogru sonuç verirmi? birde ignede kaç gün sonra kesin adet olunuyor??
Saol canım hepimize inş. Kiminin progestan içerken adet gelmiş kimi bırakınca 1 hafta içinde. inş benimki gebeliktendirbende progestan kullanıyorum canım bende de kabızlık yaptı bu ilaç adet geciktirdiğini de bilmiyordum canım inşallah olur Rabbim gönlüne göre versin
canım çok yoğun olsanda arada girip bizleri unutmuyorsun sağolasın,ben beklemedeyim ya düzenim iyice bozuldu hani çatlamayan yumurta vardıya o çatladı sanırım çünkü adetin 15.günü kanamam oldu adet gibi oldu sayılır 5 gün sürdü az az, 19u normal adet tarihimdi olmadım daha olucak gibide değil bilmiyorum niye böyle oldu önceki gerçek adetmiydi ara kanamamıydı şimdimi olucam 15 gün sonramı bekliyorum öyleCanım sen ne yaptın? Ne zamandır giremiyordum, meraktayıımmm.. İnşallah güzel haberlerin gelir canıımmm
Hayırlısı böyleymiş demek canım. Şimdi nasılsın? Kendini toparla, dinlen biraz. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki.. Hayırlısıyla en güzel zamanda gelecek sana bebeişiinnn inşallaahh
inşallah canım ya bende beklemedeyim iğnenin 11. günü pazartesi yada çarşamba kan tahlili verecem idrar yapmayacam ne umutluyum ne umutsuzum üzülmek istemiyorum tek bildiğim buSaol canım hepimize inş. Kiminin progestan içerken adet gelmiş kimi bırakınca 1 hafta içinde. inş benimki gebeliktendir
Canım güzel haberlerinizi almayı bekliyorum. Buralarda olmazsam da özelden yaz mutlaka bana. Eminim yakın zamanda geleceeekk hayırlısıylaacanım çok yoğun olsanda arada girip bizleri unutmuyorsun sağolasın,ben beklemedeyim ya düzenim iyice bozuldu hani çatlamayan yumurta vardıya o çatladı sanırım çünkü adetin 15.günü kanamam oldu adet gibi oldu sayılır 5 gün sürdü az az, 19u normal adet tarihimdi olmadım daha olucak gibide değil bilmiyorum niye böyle oldu önceki gerçek adetmiydi ara kanamamıydı şimdimi olucam 15 gün sonramı bekliyorum öyle
sağol canım benim inşallah ya,15.gün kanamam olduğunda aradım söyledim asistanı onu biz ara kanama sayıyoruz gerçek adeti ya 15 gün sonra gününde olursun yada 1 ay sonra olursun o zaman gelirsin dedi,bende buraya fazla gimiyorum dua gurubuna katıldım oraya devam ediyorum hayırlısı,sen nasılsın bebeğin nasıl rahatsız etmeye başladımı annesiniCanım güzel haberlerinizi almayı bekliyorum. Buralarda olmazsam da özelden yaz mutlaka bana. Eminim yakın zamanda geleceeekk hayırlısıylaa
Stresten olabiliirr, ilaçlardan olabiliiirrr.. Doktoruna danıştın mı canım? İnşallah çok beklemezsin, sağlıkla gelir sana bebeğiinnn..
canım 15. gün olmuş kanda baktır idrarla uğraşma kan ver inşallah olumlu sonuç alırsın ne gelirse Rabbimden o ol derse olacak inşallah :)Nesli benimde 15 iğneden sonra hasta olacm sanki sende de durum aynısı test yapmadim
Allah kabul etsin canıımmmsağol canım benim inşallah ya,15.gün kanamam olduğunda aradım söyledim asistanı onu biz ara kanama sayıyoruz gerçek adeti ya 15 gün sonra gününde olursun yada 1 ay sonra olursun o zaman gelirsin dedi,bende buraya fazla gimiyorum dua gurubuna katıldım oraya devam ediyorum hayırlısı,sen nasılsın bebeğin nasıl rahatsız etmeye başladımı annesini
vericek annesi inşallah,genelde ilk hamilelik yaşayanlar biraz geç hissederlermiş hareketleri aslında hissederlermişte senin gibi emin olamazlarmış bu haftalardaAllah kabul etsin canıımmmGeçen akşam 2 Yasin okudum. Hem bebeğimeee, hem olmayanlaraaa.. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip etsiinn.. Ben de dua grubuna katılmıştım. Rabbim kabul etti şükür İnşallah sağlıkla gelsiinn İnşallah sizlere de nasip olsuunnn
Yok teyzesiii.. Hala sakin benim bebikim yaaaSanki bazen bir şeyler oluyor gibi geliyor ama emin olamıyorum. 1-2 haftaya bekliyoruz artık, ses versin :) Meraklanıyoruuzzz
İnşallah canıımm.. Evet.. bir tıktıklar var amaavericek annesi inşallah,genelde ilk hamilelik yaşayanlar biraz geç hissederlermiş hareketleri aslında hissederlermişte senin gibi emin olamazlarmış bu haftalarda
İnşallah canıımm.. Evet.. bir tıktıklar var amaaemin olmak için daha sert tekmeler bekliyorum oğlumdan :))
inşallah canım görüşürüüzzGüzel haberlerini bekliyoruummm.. Görüşürüüzzz
Inslh kuzucanım 15. gün olmuş kanda baktır idrarla uğraşma kan ver inşallah olumlu sonuç alırsın ne gelirse Rabbimden o ol derse olacak inşallah :)
gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inş. Darısı başımıza. Benim de 5.5 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz kızıma hamileyken ilk 19. Haftamda böyle nabız atar gibi hissetmeye başlamıştım sonra da artmıştı çok güzel bir duygu. Bizim için de dua et olurmu? Hamişlerin duası geçermişAllah kabul etsin canıımmmGeçen akşam 2 Yasin okudum. Hem bebeğimeee, hem olmayanlaraaa.. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip etsiinn.. Ben de dua grubuna katılmıştım. Rabbim kabul etti şükür İnşallah sağlıkla gelsiinn İnşallah sizlere de nasip olsuunnn
Yok teyzesiii.. Hala sakin benim bebikim yaaaSanki bazen bir şeyler oluyor gibi geliyor ama emin olamıyorum. 1-2 haftaya bekliyoruz artık, ses versin :) Meraklanıyoruuzzz
Ben daha yeni çatlatma iğnesi yaptım canım şimdi çalışmalar devam ediyorcanım ne yaptın sonuç ne inşallah vardır bebişin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?