Sagol canım evet nasip se kızım olck.iyi gdyo sukur.3 lu testm temz cktı.dun detaylı ultrason a grdk.bi sorun yok cok sukur.hayırlı syla kucağımza alrz ins.,Rabbim isteyen herkese nasip etsn tez zamanda ins.senin nasl gdyo hersey yolunda dr ins.Canıımm :) Benim de gözlerim sizleri arıyordu şimdi... Çok işim vardı çoook yoğundum işyerinde. Ancak rahatladım canım. Nasılsın, nasıl gidiyorrr :) Kızın olacaktı di miii :) O minik nassıılll?
Iyiyiz cok şükür.srn nasılsn sevda?biraz toparlanabilmissindir insaallahMerhaba kızlar nasılsınız inşallah güzel haberler alırız bekleyrn arkadaşlardan ben kuretajdan sonra ilk adetimi oldum şükür bunafadely canım teşekkür ederim inşallah en hayırlı zaman da olsun herkesle beraber
Canm merak etme hamilelikte de hicbirsey hissetmeyenler var.insaallah bebisin seninledir.Buwun 13. Günümne hamilelik beliryisi var ne de adet
Canm yaşn kucukmus.bence bi kac ay daha bekle.ben 28 yasinda olmama ragmen 18.ayda tedaviye basladm.ama bir yilin dolunca baslamak en mantiklisiMerhabalar bende pkoluyum süt hormonum yüksekken klomen çatlatma iğnesi falan kullanabilirmiyim tedaviye başlamak istiyorum ama doktorlar erken daha diyolar hep 7 aylık evliyim 22 yaşındayım
Ya canım benim 2 gün önceden beei göğüs hassasiyetim var bide ağzıma acı lar geliyor bide 10 gündürden beri akıntı var bunla hamile kalınmaz cok ümitsizm teste yapmak isdemiyorum kanda vermek istemiyorumCanm merak etme hamilelikte de hicbirsey hissetmeyenler var.insaallah bebisin seninledir.
Etrafımdakilerin sürekli hamile değil misin sorusu sıkıyo beni üzülüyorum hiç anne olamıycak mıyım diyorum eşim ve ailesinden yana bi sorun yok ama sizlerle paylaşmak istedim çok güzel sonuçlar alanlar var Rabbim herkesin yüzünü güldürsünCanm yaşn kucukmus.bence bi kac ay daha bekle.ben 28 yasinda olmama ragmen 18.ayda tedaviye basladm.ama bir yilin dolunca baslamak en mantiklisi
Canm hadi hayırlısı.insaallah bebegin vardr.test yaptn mı hic.iki güne olmazsan bence kan ver.Meraba kızlar, benim de iğnemin 15. günü bugün, adet olmadım ama hic bi belirti de yok. İki gün öncesine kadar kasıklarımda gerginlik oluyodu ama simdi hiçbişey hissetmiyorum..
Canm sağlık olsun.insaallah bi dahaki ay olur.Kızlar ben adet oldum umutlar gelecek aya
Günaydn canm.doktorn garanti olsun diye otarihi söylemiş.bazıları 14 yada 15.gün test yap diyo.ama benim doktorm hic teste cagirmiyo bile.adetin gecince test yap diyor.Merhaba bende 11mayista ovitrelle igne yaptırdım. Bugün 14.günüm. Adet olmadan önce bacaklarim da agri olur hep.Dünden beri yine ayni agrilari hissediyorum. Bazi arkadaşlar adet ile gebelik belirtisi ayni diyor ama kendimi umutlandirmak istemiyorum. Sonuçta ilk denemem.doktorum haziranin 3ünde adet olmazsan test yap dedi.sizce 23gun cok degil mi test yapmak icin ?
canım nasılsın benim de bugün 14. gün iğnenin hiç bir şey yapmadım öyle bekliyorum adet günümü ama dediğin gibi benimde olmadı sanırım bir şey hissetmiyorum ara ara ağrılarım oluyor ama olursa da sürpriz olur ama umudum yok gibi hayırlısı olsun canım hakkımızdaKızlar sanırm bu ay da olmadı.adet sancısı gibi sancm var.ve gamilelige dair bisey hissetmiyorum.biraz halsizlik var ama o da yorgunluğumdandr
canım herkeste hamilelik farklı oluyor sen bugün kan testi yaptır çıkar benim de bugün 14. gün ben adet günümü bekleyecem hayırlısı olsun inşallah vardır bebeğinMerhaba bende 11mayista ovitrelle igne yaptırdım. Bugün 14.günüm. Adet olmadan önce bacaklarim da agri olur hep.Dünden beri yine ayni agrilari hissediyorum. Bazi arkadaşlar adet ile gebelik belirtisi ayni diyor ama kendimi umutlandirmak istemiyorum. Sonuçta ilk denemem.doktorum haziranin 3ünde adet olmazsan test yap dedi.sizce 23gun cok degil mi test yapmak icin ?
Günaydn canm.doktorn garanti olsun diye otarihi söylemiş.bazıları 14 yada 15.gün test yap diyo.ama benim doktorm hic teste cagirmiyo bile.adetin gecince test yap diyor.
canım herkeste hamilelik farklı oluyor sen bugün kan testi yaptır çıkar benim de bugün 14. gün ben adet günümü bekleyecem hayırlısı olsun inşallah vardır bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?