Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ne güzel canım, çok sevindim Maşallaahh
Benim ayrıntılı 3 Haziran'da. Şimdiye kadar iyiyiz şükür İnşallah ayrıntılıda da her şey yolunda çıkar da, kafamız rahat eder..
Allah isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla inşallah..

İnşallah canım.. Adet olmuşsun en azından. Vücudun normale dönüyor. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz

Canm iyiyim cok şükür.bekliyorum iste.benim de11.günü.cuma zaten kan verecem bi tahlil yapmam gerekiyor doktor bakarsa gebelige bakn diyecem.umarm bu ay yüzümüz güler.her ay aynı unmutla bekliyorum.sonu hüsran oluyo.bakalm bu ay ne sonuc alacağı z.

canım valla benim de hiç umudum yok bugün kan versem çıkar olsa ama hiç hevesim yok bilmiyorum çarşambayı bekleyecem sanırım ben de inşallah olur canım ya hayırlısı olsun hepimiz için

Canm hadi hayırlısı.insaallah bebegin vardr.test yaptn mı hic.iki güne olmazsan bence kan ver.
İnşallah canım, aslında 12. Gün dayanamayıp bi test yaptım negatif çıktı ama erken mi yaptım cidden negatif mi bilmiyorum. Bugün 16. Gün, yarin sabah bi idrar testi yapicam, çarşambaya kadar bi değişiklik olmazsa kanda baktiriym diyorum. Sende durumlar nasıl ?

Testi yaptım bugün, negatif..

Eklentiler

• P_20150526_043508.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 79
Bende de hic bi degisiklik yok.fazla umudum yok zaten.arada sağ yan tarafmda bir ağrı hissediyom O kadar.insaaallah cift cizgiyi görürsün.

Testi yaptım bugün, negatif..
canım hayırlısı olsun ama idrar testine güvenme benim geçen ay silik çıktı kanda çıkmadı en doğrusu kan testi bende dün yaptım eşim almış o benden de heyecanlı yaptım onu kırmayım diye dün iğnenin 14. günüydü erken gebelik testiydi yarım saat sonra 2. çizgi silik çıktı ama testin üzerinde 5 dakikadan sonrakiler geçerli değil diyordu zaten umudum da yoktu olmadı bu ayda yarın adet günüm bir kaç gün daha bekleyim zaten adet olurum olmazsam kan yaptıracam ama umudum yok maalesef hayırlısı olsun canım üzülme diyeceğim ama elinde olmuyor insanın

Kızlar birşey sorcam ya benım buqun benim 16. Günüm 2 gün önce adet olcakmısım.gibi kasığım ve belim ağrıdı sabaha olurım dedim ama olmadı buqun gene adet olcakmısım gibi sol kasığım ağrıyo bel ağrım var gerci belim 10 gündür ağrıyo ama yarın adet günüm acaba bu sefer adetmi olcam ki :/ test yapmaya korkar oldum. bide S. Kasığım Ağrıyınc. Bacağımın köklerinede ağrı giriyor. Bide afedersiniz ishal olduö biraz uzun ama catlıycam merakdan.

merhaba arkadaşlar. yumurta çatlama problemi olanların her hangi bir belirtileri oluyormu ? yani çatlamayan yumurta adet düzensizliğimi yapıyor... yada adeti düzenli olupta yumurtası çatlamayan var mı aranızda ?

merhaba ,
2 ay klomen 1- çatlatma iğnesi sonra femara 2 ay 2.çatlatma iğnesini 6 mart ta yapıldı 18 m di 3.30 7 mart ta ilişki saat 24 de doktor hergün dedi tahminim çatlama 8 martta sabah 4 biz saat 11 de ilişki sonra 12 mart ta hep birer kez 19 martta yani 11 gün sonra kan tahlilinde hamileydim

maşallah ne güzel inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini darısı başımıza benim bu ayda umudum yok hayırlısı olsun her şeyin ne deyim ki Rabbim inşallah ol der ve bizim de olur

Arkadaslar merhaba. öncelikle umarim Allah isteyen herkesi tez vakitte çocuk sahibi yapar demek istiyorum. Ben de klomen içtim 5 gün bu ayın 19unda da Çatlatma iğnesi. Yani 8 gün oldu daha. Bir şey meraK ediyorum. Deneyimlerinize başvurmak istiyorum. Ben normalde çok erken adet olurum yani 25 günde bir falan. Öncesinde leke olur bir iki gün. Sormak istediğim şu: klomen yada çatlatma iğnesi adet düzenini bozar mi ? Normal zamanında mi gelir yoksa geciktirir mi geciktiriyorsa ne kadar geciktirir ? Şimdiden teşekkür ediyorum

Canm ilaclar adet tarihini etkiliyo.yani ben de öyle oldu.35 gunde bir adet oluyodum ve bazen asiri duzensizdi.kullandigim ilactan sonra daha duzenli oldu ve 28 gunde bir oluyorum.1.igne17.günde 2.ignede 16.gunde adet oldum.acaba bu defa da 15.gunde mi olacamssimdi 12.gundeym

Hadi ya desene ilacin iyi tarafı adeti düzenlemesi. Senin üçüncü oluyor değil mi canım bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…