Ne güzel canım, çok sevindimSagol canım evet nasip se kızım olck.iyi gdyo sukur.3 lu testm temz cktı.dun detaylı ultrason a grdk.bi sorun yok cok sukur.hayırlı syla kucağımza alrz ins.,Rabbim isteyen herkese nasip etsn tez zamanda ins.senin nasl gdyo hersey yolunda dr ins.
İnşallah canım.. Adet olmuşsun en azından. Vücudun normale dönüyor. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuzMerhaba kızlar nasılsınız inşallah güzel haberler alırız bekleyrn arkadaşlardan ben kuretajdan sonra ilk adetimi oldum şükür bunafadely canım teşekkür ederim inşallah en hayırlı zaman da olsun herkesle beraber
Canm iyiyim cok şükür.bekliyorum iste.benim de11.günü.cuma zaten kan verecem bi tahlil yapmam gerekiyor doktor bakarsa gebelige bakn diyecem.umarm bu ay yüzümüz güler.her ay aynı unmutla bekliyorum.sonu hüsran oluyo.bakalm bu ay ne sonuc alacağı z.canım nasılsın benim de bugün 14. gün iğnenin hiç bir şey yapmadım öyle bekliyorum adet günümü ama dediğin gibi benimde olmadı sanırım bir şey hissetmiyorum ara ara ağrılarım oluyor ama olursa da sürpriz olur ama umudum yok gibi hayırlısı olsun canım hakkımızda
canım valla benim de hiç umudum yok bugün kan versem çıkar olsa ama hiç hevesim yok bilmiyorum çarşambayı bekleyecem sanırım ben deCanm iyiyim cok şükür.bekliyorum iste.benim de11.günü.cuma zaten kan verecem bi tahlil yapmam gerekiyor doktor bakarsa gebelige bakn diyecem.umarm bu ay yüzümüz güler.her ay aynı unmutla bekliyorum.sonu hüsran oluyo.bakalm bu ay ne sonuc alacağı z.
İnşallah canım, aslında 12. Gün dayanamayıp bi test yaptım negatif çıktı ama erken mi yaptım cidden negatif mi bilmiyorum. Bugün 16. Gün, yarin sabah bi idrar testi yapicam, çarşambaya kadar bi değişiklik olmazsa kanda baktiriym diyorum. Sende durumlar nasıl ?Canm hadi hayırlısı.insaallah bebegin vardr.test yaptn mı hic.iki güne olmazsan bence kan ver.
Bende de hic bi degisiklik yok.fazla umudum yok zaten.arada sağ yan tarafmda bir ağrı hissediyom O kadar.insaaallah cift cizgiyi görürsün.İnşallah canım, aslında 12. Gün dayanamayıp bi test yaptım negatif çıktı ama erken mi yaptım cidden negatif mi bilmiyorum. Bugün 16. Gün, yarin sabah bi idrar testi yapicam, çarşambaya kadar bi değişiklik olmazsa kanda baktiriym diyorum. Sende durumlar nasıl ?
canım hayırlısı olsun ama idrar testine güvenme benim geçen ay silik çıktı kanda çıkmadı en doğrusu kan testi bende dün yaptım eşim almış o benden de heyecanlı yaptım onu kırmayım diye dün iğnenin 14. günüydü erken gebelik testiydi yarım saat sonra 2. çizgi silik çıktı ama testin üzerinde 5 dakikadan sonrakiler geçerli değil diyordu zaten umudum da yoktu olmadı bu ayda yarın adet günüm bir kaç gün daha bekleyim zaten adet olurum olmazsam kan yaptıracam ama umudum yok maalesef hayırlısı olsun canım üzülme diyeceğim ama elinde olmuyor insanınTesti yaptım bugün, negatif..
Canm saglık olsun üzülme.ya da varsa bile idrarda çıkmayabilir umudunu kaybetme.olurbi gün elbet olur insaallah.Testi yaptım bugün, negatif..
orda ikinci cizgiyş gördüm ben sanki net deyil amaTesti yaptım bugün, negatif..
zamanını beklıyoruz hepınız canım. rabbım ınşlh cok bekletmez. ne zamndır ıstıyordunKızlar umutla beklerken kırmızı kartı yedimkısmet deyilmiş bu ay anne olmak
Canm saglik olsun.üzülme..Kızlar umutla beklerken kırmızı kartı yedimkısmet deyilmiş bu ay anne olmak
maşallah ne güzel inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini darısı başımıza benim bu ayda umudum yok hayırlısı olsun her şeyin ne deyim ki Rabbim inşallah ol der ve bizim de olurmerhaba ,
2 ay klomen 1- çatlatma iğnesi sonra femara 2 ay 2.çatlatma iğnesini 6 mart ta yapıldı 18 m di 3.30 7 mart ta ilişki saat 24 de doktor hergün dedi tahminim çatlama 8 martta sabah 4 biz saat 11 de ilişki sonra 12 mart ta hep birer kez 19 martta yani 11 gün sonra kan tahlilinde hamileydim
Ben silik çizgi görüyorum kan testi yaptır bence cnmTesti yaptım bugün, negatif..
Canm ilaclar adet tarihini etkiliyo.yani ben de öyle oldu.35 gunde bir adet oluyodum ve bazen asiri duzensizdi.kullandigim ilactan sonra daha duzenli oldu ve 28 gunde bir oluyorum.1.igne17.günde 2.ignede 16.gunde adet oldum.acaba bu defa da 15.gunde mi olacamssimdi 12.gundeymArkadaslar merhaba. öncelikle umarim Allah isteyen herkesi tez vakitte çocuk sahibi yapar demek istiyorum. Ben de klomen içtim 5 gün bu ayın 19unda da Çatlatma iğnesi. Yani 8 gün oldu daha. Bir şey meraK ediyorum. Deneyimlerinize başvurmak istiyorum. Ben normalde çok erken adet olurum yani 25 günde bir falan. Öncesinde leke olur bir iki gün. Sormak istediğim şu: klomen yada çatlatma iğnesi adet düzenini bozar mi ? Normal zamanında mi gelir yoksa geciktirir mi geciktiriyorsa ne kadar geciktirir ? Şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?