- 13 Ocak 2014
- 96
- 32
- 38
2 senedir canım dolu dolu 2 seneddir isdiyorn yarın doktorumu deyişti rcem özeld iyi bi doktor var ona gidecemzamanını beklıyoruz hepınız canım. rabbım ınşlh cok bekletmez. ne zamndır ıstıyordun
2 senedir isdiyordum canım. Sen kac yıldır isdiyosunzamanını beklıyoruz hepınız canım. rabbım ınşlh cok bekletmez. ne zamndır ıstıyordun
Benimkide ilk defa gününde geldi yani düzenliyor benceArkadaslar merhaba. öncelikle umarim Allah isteyen herkesi tez vakitte çocuk sahibi yapar demek istiyorum. Ben de klomen içtim 5 gün bu ayın 19unda da Çatlatma iğnesi. Yani 8 gün oldu daha. Bir şey meraK ediyorum. Deneyimlerinize başvurmak istiyorum. Ben normalde çok erken adet olurum yani 25 günde bir falan. Öncesinde leke olur bir iki gün. Sormak istediğim şu: klomen yada çatlatma iğnesi adet düzenini bozar mi ? Normal zamanında mi gelir yoksa geciktirir mi geciktiriyorsa ne kadar geciktirir ? Şimdiden teşekkür ediyorum
Cok sagol canim, haklisin aslında ev testleri pek güvenilir olmuyormuş ama ne biliym en azından ince yarim yamalak da olsa bi ikinci çizgi görünürdü. Bir iki gün daha adet olmazsam kanda baktiririm her ihtimalle karşı ama diğer aya kaldı gibi geliyo. Hayırlısı olsun ne diyelim, sabırlı olucaz.canım hayırlısı olsun ama idrar testine güvenme benim geçen ay silik çıktı kanda çıkmadı en doğrusu kan testi bende dün yaptım eşim almış o benden de heyecanlı yaptım onu kırmayım diye dün iğnenin 14. günüydü erken gebelik testiydi yarım saat sonra 2. çizgi silik çıktı ama testin üzerinde 5 dakikadan sonrakiler geçerli değil diyordu zaten umudum da yoktu olmadı bu ayda yarın adet günüm bir kaç gün daha bekleyim zaten adet olurum olmazsam kan yaptıracam ama umudum yok maalesef hayırlısı olsun canım üzülme diyeceğim ama elinde olmuyor insanın
İnşallah canım hepimiz en kısa zamanda güzel haberi alırız inşallah..Canm saglık olsun üzülme.ya da varsa bile idrarda çıkmayabilir umudunu kaybetme.olurbi gün elbet olur insaallah.
orda ikinci cizgiyş gördüm ben sanki net deyil ama
Ben silik çizgi görüyorum kan testi yaptır bence cnm
İnşallah önümüzdeki ay alırsin mutlu haberi canım, benim de 1 yılı geçti..Kızlar umutla beklerken kırmızı kartı yedimkısmet deyilmiş bu ay anne olmak
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bakalım ne olacak bekleyip göreceğim :)Benimkide ilk defa gününde geldi yani düzenliyor bence
Evet canım 3.denemem.Hadi ya desene ilacin iyi tarafı adeti düzenlemesi. Senin üçüncü oluyor değil mi canım bu ?
Canm ben de yaklasik 2 yildir istiyorum.cok şükür hic bi sorunumuz yok.ama hic gebelik yasamadm ne olacak böyle bilmiyorum.ama demek ki zamanı var daha.şer bildiklerimizin altında hayır vardır.sabretmek gerekiyo iste.2 senedir canım dolu dolu 2 seneddir isdiyorn yarın doktorumu deyişti rcem özeld iyi bi doktor var ona gidecem
2 senedir isdiyordum canım. Sen kac yıldır isdiyosun
benım 6. ayım. bu zamana kadar sadece hormon testı yaptırdım bı sıkıntı yok dedı doktor. önümüzdekı gunlerde eşime test yaptıracagız... ama ben yumurtam çatlamıyor olabılır dıye düşünüyorum. korunmayı bıraktıgım 3. ve 4. aylarda 10 gun gecıkmelı geldı adetim.. ıkı aydır hayıt tohumu içiyorum eski düzenine girdi.. 30-31 gunde oluyorum. ovulasyon testinde 17-18. günde pozıtıfı goruyorum.2 senedir canım dolu dolu 2 seneddir isdiyorn yarın doktorumu deyişti rcem özeld iyi bi doktor var ona gidecem
2 senedir isdiyordum canım. Sen kac yıldır isdiyosun
Anladım canım umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın. Benim ilk kullanışım 9 gün oldu iğne vurulaliEvet canım 3.denemem.
Hadi hayırlı olsun canm.hic stres yapma.stres yaptikca olmaz.rahat ol.Merhaba kızlar ben de klomen kullandımm bu sabah da ovitrelle vuruldum.Çok stresliyimÇalışcaz bu hafta bakalım hayırlısı hakkımızda.
bengisu022 nasılsın ne durumdasın test yaptın kaçıncı günün bugün benim adet günüm ama olmadım progestan kullanmıştım bu ay pazartesi bıraktım onu adet geciktirebiliyor diyorlar bekliyorum şuan bebek olma ihtimali milyonda bir hiç umudum yok bu ay da yarına kadar olmazsam kan testi yapacam hayırlısı artık hakkımızdaHadi hayırlı olsun canm.hic stres yapma.stres yaptikca olmaz.rahat ol.
Canım henüz test yapmadım.bugün 13.günüm bekliyorum hala.adet olmazsam cuma test düşünüyorum.haftasonu. adet tarihim.benim de hic umudum yok.ama ins mutlu haberi alırz.bengisu022 nasılsın ne durumdasın test yaptın kaçıncı günün bugün benim adet günüm ama olmadım progestan kullanmıştım bu ay pazartesi bıraktım onu adet geciktirebiliyor diyorlar bekliyorum şuan bebek olma ihtimali milyonda bir hiç umudum yok bu ay da yarına kadar olmazsam kan testi yapacam hayırlısı artık hakkımızda
canım ben hamileyim hala şoktayım değerim 322,55 çıktı inanamadım agladım rabbim sana isteyen herkese nasip etsin bu ay hiç ümidim yoktu tarlusal alacaktım artık kısmet her şeyCanım henüz test yapmadım.bugün 13.günüm bekliyorum hala.adet olmazsam cuma test düşünüyorum.haftasonu. adet tarihim.benim de hic umudum yok.ama ins mutlu haberi alırz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?