Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Çok güzelll benimde bi tane var solda 18 mm di iğneyi olalı 3 gun oldu gün aşırımı ilişki oldu yoksa hergunmu sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallahhh

canım ben hamileyim hala şoktayım değerim 322,55 çıktı inanamadım agladım rabbim sana isteyen herkese nasip etsin bu ay hiç ümidim yoktu tarlusal alacaktım artık kısmet her şey
Aaaa...............gercekten mi.muhteşem bisey.Masallah hayirli ugurlu olsun annesi.canım o kadar sevindim ki.Insaallah saglikli sekilde kucagina alirsin.

canım çok sgol inşallah senin de olur şunu anldım kafaya takmayınca oluyormuş bu ay çok rahattım ben nasıl olsa olmuyor modundayım inan hala inanamıyorum degerime doktor bormal dedi inşallah saglıklı alırım kucagıma rabbim bilir adet gününü bekle sen de canım

Sanırım regl oldum .

Canm ben de bu ay cok rahattim.bakalm belki cuma kan testi yaparm o zaman belli olur ins

ca
Çok güzelll benimde bi tane var solda 18 mm di iğneyi olalı 3 gun oldu gün aşırımı ilişki oldu yoksa hergunmu sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallahhh
nım
canım iğneyi olduğum gün dahil 3 gün ilişki sonra gün aşırı dedi inşallah olur canım ya Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Canım benimm öncelikle gözün aydın.Hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bize de bol bol dua et
Şimdi sizin İlişkiler iğneden ne kadar süre sonra başlamıştı?her gün oldu mu hangi aralıklarla mı yaptınız? iğne olarak hangisini kullandın?

çok sağol canım inşallah sizinde olur herşeyin zamanı var Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor canım sabır ve dua bir de kafaya takmayın ben hiç stres yapmadım bu ay nasıl olsa olmuyor diye Rabbime çok şükür oldu canım iğne olduğum gün dahil 3 gün ilişki sonra günaşırı demişti doktor

Ben çok stres yaptım.Dün vuruldum iğneyi gece ilişkimiz vardı ilk gecemizde bile o kadarr kasmamıştım kendimi elimde dğil ki sakin olamıyorum kesin tutmaz benim bu ay da bu stresle ;(

Ben çok stres yaptım.Dün vuruldum iğneyi gece ilişkimiz vardı ilk gecemizde bile o kadarr kasmamıştım kendimi elimde dğil ki sakin olamıyorum kesin tutmaz benim bu ay da bu stresle ;(
canım öyle kasma kendini rahat ol Rabbim kısmet ederse zaten olur illa olacak diye birlikte olma canım öyle düşünme kafandan at onu canım inşallah olur

canım öyle kasma kendini rahat ol Rabbim kısmet ederse zaten olur illa olacak diye birlikte olma canım öyle düşünme kafandan at onu canım inşallah olur

İnşallahhh nesli'mm. ya bi de kafama takıldı, Dr. bana çarş. günü iğne vurul,çarş akşam perş cuma ctesi ilişki dedi gönderdi. progestan fln vermedi.o ne işe yarıyor canm?

İnşallahhh nesli'mm. ya bi de kafama takıldı, Dr. bana çarş. günü iğne vurul,çarş akşam perş cuma ctesi ilişki dedi gönderdi. progestan fln vermedi.o ne işe yarıyor canm?
canım her doktor başka bir şey diyor sen uygula doktorun dediğini dua et Rabbim inşallah nasip eder canım bana verdi progestan bebeğin rahime tutunmasını sağlıyormuş doktor öyle dedi bana bu ay ümitliyim senden sen kullan dedi tabi ben umutsuzdum kısmet yani canım takma kafana raha ol

canım ben hamileyim hala şoktayım değerim 322,55 çıktı inanamadım agladım rabbim sana isteyen herkese nasip etsin bu ay hiç ümidim yoktu tarlusal alacaktım artık kısmet her şey
Neslii, çok sevindim tebrik ederim allah sağlıkla doğurmak, büyütmek nasip etsin inşallah :)
Senin kan testi iğneden sonra kaçıncı gününde yapıldı ?
Bi de pazartesi erken gebelik testinde silik çizgi çıktı demistin ya, ondan sonra tekrar idrar testi yapmış miydin ?

canım çok sağol kan testim dün yaptım adetimin ilk günüydü iğnenin de 16. günü sanırım canım canım idrar 2 gün önce yapmıştım ama erken gebelik testiydi 5 dkdan sonra geçersiz yazıyordu benimki yarım saat sonra silik çıktı inanmadım yok diye canım idrara güvenme sen kan testi en güvenilir inşallah hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…