Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım hiç bir belirtim yok hala da öyleyim hiç bir şey hissetmiyorum:) sadece kasıklarım ağrıyor adet olacak gibiyim bu hafta böyle ara ara oldu yani onun dışında hiç bir şeyim yok çok şükür:)
Benim de ara ara sancm oluyo ama ben adet olacam sanırım.bu ay da olmadı.yapacak bisey yok.nasip değilmiş.yarın kan verecem ama baska tahlil yapmam gerektigi icin gebelik hic sanmiyorumm

Dayanamadim ve adetime birkaç gün olduğu halde evde test yaptim tabii ki sonuç negatif: )

Kizlar test yapmadm.yapmaua da korkuyorum.sancm var artı yarna misafirm var yogunum ve zaten calisan bayanm.ogretmenm.adeti bekleyecem.

Kizlar test yapmadm.yapmaua da korkuyorum.sancm var artı yarna misafirm var yogunum ve zaten calisan bayanm.ogretmenm.adeti bekleyecem.
canım ya benim de öyleydi kasıklarım ağrıyordu canım mutlaka bugün yaptır ona göre davran inşallah vardır çalışan bayan olunca çok zor canım seni anlıyorum ben de aynı çalışıyorum işte dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım nasip her şey

Hayırlı olsun canım seninkisi

Canm sen ne is yapiyorsun?bi de gittin mi doktora keseyi gördün mü?haftasonu bakleyecem adet olmazsam ins. pazartesi kan veririm

Canm sen ne is yapiyorsun?bi de gittin mi doktora keseyi gördün mü?haftasonu bakleyecem adet olmazsam ins. pazartesi kan veririm
canım ben de memurum ama yargıdayım işlerimiz çok yoğun biraz zor olacak burda ama Rabbim büyük canım inşallah güzel geçer hamileliğim canım doktora salı günü gidecem öyle söyledi doktor değerin normal salı günü gel dedi canım inşallah hala inanamıyorum keseyi ve bebeği görmeden inanamayacam sanırım canım bekleme o kadar kan da varsa çıkar mutlaka bugün ver polikinlikte 1 saate çıkıyor sen meb demisin özel mi

Canm yok kararliyim adetim gecmeden test yapmak istemiyorum.zaten gecen defa 16.gunde adet olmus.2 gun daha sabredeyim.meb de çalışıyorum canm.

Merhaba arkadaşlar,, bende 7 mayısta çatlatma iğnemi vuruldum..iğneden sonra 23. günüm.... 27 mayıs regl günümdü ama olmadım..3 gün geçti..pazartesi doktora gideceğim..2 yumurtam oluşmuştu biri 20mm diğeri 18mm di..sol kasık ağrım oluşuyor ( oda iş yaparken oluyor)..onun dışında hiç bir belirti yok..bu şekilde olupta hamile kalan varmı??? test yapamıyorum heycandan..

Kızlarrr bugün 6. Günüm iğne vurulalı ağrım yok diyodum ama başladı sol tarafta yumurtamda ordaydı progesteron değerim için kan verdim bugün pzartesi çıkıcak kist oluşmuşmu diye ultrasonla baktı dr.um herangı bişe yok yumurtada çatlamış gibi duruyo dedi anlarmıki ultrasonla ?? Allahım inşallah 10 dan yüksek çıkar değerim dua edinn

bengisu canım înşallah gölüne göre olur bekle bakalım bir kaç gün daha canım senin iyiymîş bayana göre en güzel meslek ögretmenlik çok şanslısın ben de çok istemiştim ama olmadı kısmet canım bize haber ver sonucu inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…