- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Benim de ara ara sancm oluyo ama ben adet olacam sanırım.bu ay da olmadı.yapacak bisey yok.nasip değilmiş.yarın kan verecem ama baska tahlil yapmam gerektigi icin gebelik hic sanmiyorummcanım hiç bir belirtim yok hala da öyleyim hiç bir şey hissetmiyorum:) sadece kasıklarım ağrıyor adet olacak gibiyim bu hafta böyle ara ara oldu yani onun dışında hiç bir şeyim yok çok şükür:)
Benim de ara ara sancm oluyo ama ben adet olacam sanırım.bu ay da olmadı.yapacak bisey yok.nasip değilmiş.yarın kan verecem ama baska tahlil yapmam gerektigi icin gebelik hic sanmiyorumm
bengisu bende merak ettim seni canım ne yaptın sonuç belli oldu inşallah güzel haberler verirsin bize:)Canım naptın, kan sonucun çıktı mi ?
canım ya benim de öyleydi kasıklarım ağrıyordu canım mutlaka bugün yaptır ona göre davran inşallah vardır çalışan bayan olunca çok zor canım seni anlıyorum ben de aynı çalışıyorum işte dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım nasip her şeyKizlar test yapmadm.yapmaua da korkuyorum.sancm var artı yarna misafirm var yogunum ve zaten calisan bayanm.ogretmenm.adeti bekleyecem.
Hayırlı olsun canım seninkisicanım ya benim de öyleydi kasıklarım ağrıyordu canım mutlaka bugün yaptır ona göre davran inşallah vardır çalışan bayan olunca çok zor canım seni anlıyorum ben de aynı çalışıyorum işte dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım nasip her şey
Canm sen ne is yapiyorsun?bi de gittin mi doktora keseyi gördün mü?haftasonu bakleyecem adet olmazsam ins. pazartesi kan veririmcanım ya benim de öyleydi kasıklarım ağrıyordu canım mutlaka bugün yaptır ona göre davran inşallah vardır çalışan bayan olunca çok zor canım seni anlıyorum ben de aynı çalışıyorum işte dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım nasip her şey
canım ben de memurum ama yargıdayım işlerimiz çok yoğun biraz zor olacak burda ama Rabbim büyük canım inşallah güzel geçer hamileliğim canım doktora salı günü gidecem öyle söyledi doktor değerin normal salı günü gel dedi canım inşallah hala inanamıyorum keseyi ve bebeği görmeden inanamayacam sanırım canım bekleme o kadar kan da varsa çıkar mutlaka bugün ver polikinlikte 1 saate çıkıyor sen meb demisin özel miCanm sen ne is yapiyorsun?bi de gittin mi doktora keseyi gördün mü?haftasonu bakleyecem adet olmazsam ins. pazartesi kan veririm
Canm yok kararliyim adetim gecmeden test yapmak istemiyorum.zaten gecen defa 16.gunde adet olmus.2 gun daha sabredeyim.meb de çalışıyorum canm.canım ben de memurum ama yargıdayım işlerimiz çok yoğun biraz zor olacak burda ama Rabbim büyük canım inşallah güzel geçer hamileliğim canım doktora salı günü gidecem öyle söyledi doktor değerin normal salı günü gel dedi canım inşallah hala inanamıyorum keseyi ve bebeği görmeden inanamayacam sanırım canım bekleme o kadar kan da varsa çıkar mutlaka bugün ver polikinlikte 1 saate çıkıyor sen meb demisin özel mi
Benim de adetim başladıMaalesef kızlar adet oldumbu ay da nasip degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?