Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim de ara ara sancm oluyo ama ben adet olacam sanırım.bu ay da olmadı.yapacak bisey yok.nasip değilmiş.yarın kan verecem ama baska tahlil yapmam gerektigi icin gebelik hic sanmiyorumm
Adet sancimin aynisini yasadim. Ha geldi ha gelecek derken kasıklarimin agrisi yavas yavas kayboldu ve batmalarim devam etti. Ve pozitif i gordum. Insallah seninki de pozitiftir

bengisu hala yapmadın mı kan testî bugün yap utkudenizim hayırlı olsun inşallah sağlıklı kucagına alırsın ben de hala inanamıyorum acaba kan testi yanlışmıdır bir şey hissetmiyorum diye kafama takılıyor keseyi görmeden inanmayacam sanırım:)) rabbim hepimizin gönlüne versin

Canm dun buraya yazdm ama farketmemissinz.dun adet oldum.cok üzüldüm cook.ama hersey Allahtan yapacak bisey yok.

Bende 15 oldum iğne 12.gün yaptırdım negatifti dün adet günümdü olmadım hala yarın sabah test yapıcam

Bugün çatlatma ignesinden sonraki 20.günüm
Adet sancilarim vardi son uc,dört gündür şu an azaldi pek agrim yok
Sadece arada batmalar oluyo
Akintim var,idrarim kokuyo gibi geliyo bana
Test yapmak için tam olarak neyi bekliyorum bende bilmiyorum, kafam karışık

17.günüm yarın ama doktorum 15inde İğne oldun 17sinde Çatladı dedi 17sinden itibaren say dedi bakalım inş canım

İnsallah hamilesindir canim.benim de bugün Igneden sonraki 20.günüm
Yarin yada sali kan testi yaptirmayi düşünüyorum

İnsallah hamilesindir canim.benim de bugün Igneden sonraki 20.günüm
Yarin yada sali kan testi yaptirmayi düşünüyorum
Inş güzelim nasip diyorum artık ara ara adet Sancısı giriyor bakalım ne çıkacak Allah'ım nasip etsin inş en kısa zamanda güzel haberlerini beklicem

Canm dun buraya yazdm ama farketmemissinz.dun adet oldum.cok üzüldüm cook.ama hersey Allahtan yapacak bisey yok.
canım ben gmrnedim hayırşısı olsun inşallah diğer ay olur canım her şeyin zamanı vardır üzülme ben de hala inanamıyorum ara ara kasıklarım arıyor bir de sürekli lavaboya gidiyorum onun dışında bir şey yok canım slı gününü bekliyorum inşallah güzel olur her şey hepimiz için hayırlısı olsun

Cok sagol canim. Evet keseyi gormen gerekiyor. Allahim tez vakitte alayim guzel haberlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…