- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm hayirli ugurlu olsun.ignenin .kacinci gununde yaptnKizlar bi bakin varmi bisey.. heyecandan ölüyorum
Hayırlı uğurlu olsun, burdan gayet pozitif görünüyo :) :)
15 gunumde yaptim. Dun kan testi pozitif cikti cok şkurCanm hayirli ugurlu olsun.ignenin .kacinci gununde yaptn
Canimm pozitiflerini duyariz insallah. Hadi hayirlisi insallahBen de çook heyecanliyim arkadaşlar ya. iğnenin 12. Günü bugün. P.tesi test yapacam. Utkudenizim hayırlı uğurlu olsun
Adet sancimin aynisini yasadim. Ha geldi ha gelecek derken kasıklarimin agrisi yavas yavas kayboldu ve batmalarim devam etti. Ve pozitif i gordum. Insallah seninki de pozitiftirBenim de ara ara sancm oluyo ama ben adet olacam sanırım.bu ay da olmadı.yapacak bisey yok.nasip değilmiş.yarın kan verecem ama baska tahlil yapmam gerektigi icin gebelik hic sanmiyorumm
İnşallah canım cok sağolCanimm pozitiflerini duyariz insallah. Hadi hayirlisi insallah
Sagol cok sukur pozitifHayırlı uğurlu olsun, burdan gayet pozitif görünüyo :) :)
Sagol caniimmutkudenizim tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah
Bende 15 oldum iğne 12.gün yaptırdım negatifti dün adet günümdü olmadım hala yarın sabah test yapıcam
17.günüm yarın ama doktorum 15inde İğne oldun 17sinde Çatladı dedi 17sinden itibaren say dedi bakalım inş canımYarın kaçıncı gününüz olacak? İnsallah olumlu sonuçlanır
17.günüm yarın ama doktorum 15inde İğne oldun 17sinde Çatladı dedi 17sinden itibaren say dedi bakalım inş canım
Inş güzelim nasip diyorum artık ara ara adet Sancısı giriyor bakalım ne çıkacak Allah'ım nasip etsin inş en kısa zamanda güzel haberlerini beklicemİnsallah hamilesindir canim.benim de bugün Igneden sonraki 20.günüm
Yarin yada sali kan testi yaptirmayi düşünüyorum
canım ben gmrnedim hayırşısı olsun inşallah diğer ay olur canım her şeyin zamanı vardır üzülme ben de hala inanamıyorum ara ara kasıklarım arıyor bir de sürekli lavaboya gidiyorum onun dışında bir şey yok canım slı gününü bekliyorum inşallah güzel olur her şey hepimiz için hayırlısı olsunCanm dun buraya yazdm ama farketmemissinz.dun adet oldum.cok üzüldüm cook.ama hersey Allahtan yapacak bisey yok.
Cok sagol canim. Evet keseyi gormen gerekiyor. Allahim tez vakitte alayim guzel haberlerinizibengisu hala yapmadın mı kan testî bugün yap utkudenizim hayırlı olsun inşallah sağlıklı kucagına alırsın ben de hala inanamıyorum acaba kan testi yanlışmıdır bir şey hissetmiyorum diye kafama takılıyor keseyi görmeden inanmayacam sanırım:)) rabbim hepimizin gönlüne versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?