Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hakikaten de neyi bekliyorsun canım: ) benim yarın 14.günüm test yapacam saatleri sayiyorum resmen :)

Hakikaten de neyi bekliyorsun canım: ) benim yarın 14.günüm test yapacam saatleri sayiyorum resmen :)

:) Doktorum catlatma ignesinin yapıldığı gün bana nedense 2 hazirani bekle öyle test yap dedi,bende onun dedigi olsun diye bekliyorum :)
21.güne girdim su an, henüz adetim gelmedi
Zaten hep duzensizdir ama igneden sonraki 21.gun bugün
sanki adet olacakmisim gibi bacak agrisi kasik agrisi çekiyorum, lavaboya bi gidiyorum sadece akıntı var
İnsallah hepimiz hayırlı haberler aliriz

Benim doktor da 12. Günden itibaren kanda belli olur dedi bugün yapacam: ) o dediğin akıntı bende de cook oluyor ya bembeyaz krem peynir kivaminda mi desem nasıl desem değişik bende hiç olmazdi. Bakalım inşallah ikimiz için de hamileliğin belirtisidir

Bazen beyaz peynir kesigi gibi bazen de su gibi akıntı canım. Bugün hayırlı haberini bekliyorum insallah hamilesindir.bende yarin yaptircam Allahin izniyle. 22 gün nasıl gecti bi bilsen cok stresliydim
Bugün berat kandili.Kandilin mübarek olsun canım. bol dua edelim. İnsallah kucagimiz dolar, insallah hamileyizdir.sonucunu mutlaka yaz

Bazen beyaz peynir kesigi gibi bazen de su gibi akıntı canım. Bugün hayırlı haberini bekliyorum insallah hamilesindir.bende yarin yaptircam Allahin izniyle. 22 gün nasıl gecti bi bilsen cok stresliydim
Bugün berat kandili.Kandilin mübarek olsun canım. bol dua edelim. İnsallah kucagimiz dolar, insallahhamileyizdir.sonucunu mutlaka yaz

Ayhhh inşallah yüce rabbim inşallah ikimize de bu ay hamile olmayi nasip etsin canım.bugün buraya yazarim zaten sonuç çıkarsa. Çok teşekkür ederim senin de mübarek olsun. Sana da dua edecem. Sen de çalışan bir bayansin galiba? Sabahın köründe uyandigina göre: )

Amin insallah canim.. yok kuzum ben çalışmıyorum, eşimi işe gönderdikten sonra uyuyamiyorum. Birde karnimda cok rahatsız edici bi şişlik var semsert.bu sabah esimde farketti. Ne bileyim yaa cok stresli işler. Sonu hayra ciksin insallah

Benimde iğneden sonra bugün 25. günüm..ve hala adettttt olmadımmm...idrar testi yaptımmm negatif cıktıı.((( bugün doktora gidiyorum kan testi ve ultrasyon baktıracagımm...inşallah kanda hamilelik çıkar yada ultrasyonda görünür..Bugünde berat kandili dualarımız kabul olsun inşallahhhhhh..

İnşallah hamilesindir canim.bende kendime sasiriyordum 22gun oldu diye. Sen 25olmuşsun. Normalde adetlerin nasildir canim.her ay düzenliyor olur musun?
Ben normalde de ilac içmeden aylarca olmam.Acaba diyorum adeti düzensiz olanlarin ,catlatma ignesinden sonra da mi adeti gec gelir ?
hayirli haberlerini bekliyorum, sende mutlaka yaz sonucunu canim ya

İnşallah hamilesindir canim.bende kendime sasiriyordum 22gun oldu diye. Sen 25olmuşsun. Normalde adetlerin nasildir canim.her ay düzenliyor olur musun?
Ben normalde de ilac içmeden aylarca olmam.Acaba diyorum adeti düzensiz olanlarin ,catlatma ignesinden sonra da mi adeti gec gelir ?
hayirli haberlerini bekliyorum, sende mutlaka yaz sonucunu canim ya

canım normalde adetim 30-35 gün arasında oluyordu..klomenle tedaviye başlayınca 1 gün gecikmeli olmaya başladım..25mart regl oldum sonra 26 nisan regl oldum..şimdi 27 mayıs ta felan olmam gerekirdi ama yok...idrar testi 1 kez yaptım negatiff canım cok sıkıldıı..çatlatma iğnesi bu ay ilk defa kullandımmm ondanmı gecikti bu kadarr??? olumluda olsa olumsuzda olsa mutlaka yazarımm:)

Benimde ilk çatlatma ignem ,ilk denemem di bu ay canim. .

canım ben hamileyim hala şoktayım değerim 322,55 çıktı inanamadım agladım rabbim sana isteyen herkese nasip etsin bu ay hiç ümidim yoktu tarlusal alacaktım artık kısmet her şey
gerçekten mii ay canım benim ya çok sevindim senin adına yaa maşallah..rabbim isteyen herkese nasip etsin
şu mübarek günde..ben perşembe hsg çektirdim anestezili olduğu halde yataktan çkamadım ertesi güne kadar ..o kadar sancı çektim ki iki tüpüm de tıkalıymış ağır enfeksiyon geçirmişim(( birini zorla açmış dr yeterli dedi ama normal biraz zor dedi

Ovülasyon testiyle gebeliği öğrenen varmı acaba

canım çok sağol Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin bugün berat kandili bir yıllık kaderimiz belli oluyor canım Rabbim bu yılda inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder dualarımdasın canım canını sıkma her şeyin zamanı vardır sadece biraz zaman çünkü Rabbim ol derse kim durabilir ki sen tedbirini al takdir Allahtan inşalah gönlüne göre olur her şey

sağol canım Allah razı olsun haklısın bekliyorum bende .. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.öptüm

Gözünüz aydınn..Tebrik ederim..:) Darısı tüm hamiş kalmak isteyen anne adaylarınaaa inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…