- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
İnsallah hamilesindir de eşine mujdeyi verirsin canim ,bizleri de haberdar etmeyi unutma..Ovülasyon testim gebelik testi yoktu elimde forumlardan okuduğum kadarıyla ovülasyon testide Gebeliği gösteriyormuş.elim yandığı için evden çıkamıyorum öğleden sonra pansumana gidicem hemen test alıcam bu mübarek günde allahım inş nasip etmiştir 3haziran evlilik yıldönümümüz çok güzel bi sürpriz olacak eşime eğer varsa
Sağol canım 8aydır uğraşıyorum rahim filmi klomen ilaçlar bıkmıştım artık bu ay ilk çatlatma iğnem ama hala umudum yok allahım herkese nasip etsin hayırlı zamanda.seninde kandilin mübarek olsun canım dualarımda olacaksınİnsallah hamilesindir de eşine mujdeyi verirsin canim ,bizleri de haberdar etmeyi unutma..
Kandilin mübarek, dualarin kabul olsun ..
Canim bildiğim kadarıyla bugun senin 14.gündü. o yüzden biraz daha bekle.örneğin 19mayista igne yaptirdiysan ayin 20si ve 21i anca döllenme olmuştur. Ve üzerinden 12gun gecti değerin 3.14 çıktı. Buda çok guzel.bekle sabret bi dört gün daha eger varsa zaten değerin yükselecektir insallahKızlar test yaptirdim da kendi doktoruma değil bir poliklinikte doktorun birine gösterdim. Adam kendi hastasi olmadığım icin ilgilenmedi. var diyemeyiz olmayCak da diyemiyiz şeklinde yuvarlayip iki gün sonra yine yaptir yükselirse vardir dedi. Değerim 3.14(( umudum yok
Evet canım doğru hatirliyorsun 19 mayısta yaptirdim.ben mi çok sabirsiz davrandim ya. 14.gün tahlil yap deyince doktorum yapayim dedim. Degerim iyi mi dersin canım?Canim bildiğim kadarıyla bugun senin 14.gündü. o yüzden biraz daha bekle.örneğin 19mayista igne yaptirdiysan ayin 20si ve 21i anca döllenme olmuştur. Ve üzerinden 12gun gecti değerin 3.14 çıktı. Buda çok guzel.bekle sabret bi dört gün daha eger varsa zaten değerin yükselecektir insallah
14.gün için çok iyi canim.xaten 5ile 10 arasi ciktimi hamilelik var demektir.tabi yaptırdığımız ignenin beta hcg hormonu içermesi de yanıltıyor insani.sabret ve bekle biraz daha.bak benim bugun 21.günüm yarin test yaptircam insallah. Bende cok dayandim 21gun boyunca hergun adet olcam sandim bekledim,henüz olmadim adetEvet canım doğru hatirliyorsun 19 mayısta yaptirdim.ben mi çok sabirsiz davrandim ya. 14.gün tahlil yap deyince doktorum yapayim dedim. Degerim iyi mi dersin canım?
Sağol canım birkaç gün daha bekleyecem tabi adet olmazsam. Senin yarın güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum14.gün için çok iyi canim.xaten 5ile 10 arasi ciktimi hamilelik var demektir.tabi yaptırdığımız ignenin beta hcg hormonu içermesi de yanıltıyor insani.sabret ve bekle biraz daha.bak benim bugun 21.günüm yarin test yaptircam insallah. Bende cok dayandim 21gun boyunca hergun adet olcam sandim bekledim,henüz olmadim adet
İnsallah canim insallah ,bende istiyorum guzel bi haber vermek hayırlısıylaSağol canım birkaç gün daha bekleyecem tabi adet olmazsam. Senin yarın güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum
Yaptın mı canım testİnsallah canim insallah ,bende istiyorum guzel bi haber vermek hayırlısıyla
Yaptın mı canım test
Bazen iğne ve klomen kist yapıyormuş bende geçen ay 7gün geciktim çıkmadı şuan da 3gün geçikti dün akşam Yaptım çıkmadı anlamadım ne ayakstres yapıyoruz düşünüyoruz belkide ondan geçikiyor benimde umudum yok inş vardır sende müjdeli haberi bekliyorum.bazılarının 10günde belli oluyormuş bazılarının geç döllenmeden daha geçYok kuzum 1buçuk da gidicem kan vermeye ,işlerim vardi öğleden sonra ya kaldi.1saate çıkıyor sonucu hemen yazarım. Biliyomusun cok stresliyim ve umitsizim nedense.bugün 22.gun.hafif bacak agrisi ve akıntı var.hamile degilsem bunca zaman adet olmamam anormal degil mi
Bazen iğne ve klomen kist yapıyormuş bende geçen ay 7gün geciktim çıkmadı şuan da 3gün geçikti dün akşam Yaptım çıkmadı anlamadım ne ayakstres yapıyoruz düşünüyoruz belkide ondan geçikiyor benimde umudum yok inş vardır sende müjdeli haberi bekliyorum.bazılarının 10günde belli oluyormuş bazılarının geç döllenmeden daha geç
Inşallah canım geçen ay bende oldu adetim geçikince gittim vajinal muayene yaptı akşamına adet olmuştumİnsallah kist felan olusmamistir ,bide onu takmayalim kafamiza
Inşallah canım geçen ay bende oldu adetim geçikince gittim vajinal muayene yaptı akşamına adet olmuştum
Adetle gitti canım doktorum da bunaldı bu ay klomeni az içtim iğneyi deneyelim dediKist mi oluştu gecen ay sende canim ?
Nasıl geçti
Canim gittin mi doktora ?Benimde iğneden sonra bugün 25. günüm..ve hala adettttt olmadımmm...idrar testi yaptımmm negatif cıktıı.((( bugün doktora gidiyorum kan testi ve ultrasyon baktıracagımm...inşallah kanda hamilelik çıkar yada ultrasyonda görünür..Bugünde berat kandili dualarımız kabul olsun inşallahhhhhh..
Sonuç ne canım?Kist mi oluştu gecen ay sende canim ?
Nasıl geçti
Sonuç ne canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?