Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim hamileyim allahima şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese,sizlere de nasip etsin
etsin
Hala şaka gibi geliyo. Beta hcg 772 cikti
Cuma gunu doktoruma gidicem insallah

etsin
Ay çok sevindim canım yaa allahım herkese nasip etsin

Allah razi olsun canim benim.dun kandilde hep dua ettim sizlere,kendime.kim istiyorsa ona nasip et allahim dedim.çok şükür bugün mujdeli haberi aldim.tez vakitte senin de olacak insallah
Inşallah canım benim Allah Razı olsun

etsin
Ayyyyyhh çok sevindim çok canım. Allah sağlıklı bir hamilelik geçirtsin sana inşallah. Gözün aydın gerçekten sevindim

etsin
Ca hadi gozunaydn.hayirli olsun.ins saglicakla kucagina alirsin.

Canım yazmış olabilirsin baktim bulamadım. Belirtilerin nelerdi ?
Adet sancilarimin aynisini yasadim aysegul. Bat ha basladi ha baslayacak gibiydi. Hatta gene olmadi diye icimden gecirmistim ve uzgundum gene. Cunku kasiklarim da muthis sancim vardı. Aysegul daha yasin kucuktur. Stres yapma canim yaaa. Stresle kendimizi mahvediyouz cunku. Ben en gebeligi dusunemedigim ayda hamile kaldim. Kist tedavisi goruyordum cunku. Malum o ignelerle kistlerim olusmustu. Bir ay once aşilama yapilmis fakat tutmamisti ayrica. Bu arada 35 yasindayim. Her seyin başi moral

Bugün progesteron değerimi aldım 19 çıkmış yani yumurtlama olmuş sanırsam bi halsizim kaç gündür normalmiki değer

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. Haklısın çok stres yapiyoruz. Oluruna bıraktığımizda oluyor. Seninkini de hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Benim yaşım da küçük değil canım 30 yasindayim :) ama kismet bu çocuk meselesi

Canım gözün aydınn...coook sevindimmm...:) Allahım bu sevinci bizede yaşatsın inşallah..cooook mutlu oldumm...
Canim allah razi olsun cok teşekkür ederim.rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin insallah. Sadece kan testi yaptirdim dün. Cuma gunu doktoruma gidicem ultrason la bakacak.insallah hersey yolundadır. Dua ediyorum sizlere, sizde bana edin nolur

canım doktora gidemedim..izin almış... Evde test yaptım bişe çıkmadı..bugün iğne vurulalı 27 gün oldu adet felanda olmadımm..Reglim 8 gün geçti..cuma doktor gelecek.

Cuma gunu doktora git kandan baktir canim,hayırlı haberler ver bize insallah

Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah..hadi bakalım güzel haberlerle gel..Banada dua et ne olurr:) çatlatma iğnesi bu kadar geciktirirmi anlamadımki..??? inşallah kist felan olmamıştır..

Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah..hadi bakalım güzel haberlerle gel..Banada dua et ne olurr:) çatlatma iğnesi bu kadar geciktirirmi anlamadımki..??? inşallah kist felan olmamıştır..
Amin canim sagol.dualarimda olacaksin hep.benik dun 22.gunumdu test yaptirdim kandan beta hcg 773 cikti
gecikme olabiliyo mutlaka kana baktirman lazim

bişi sormak istiyorumm iğnemin 12.günü bugün müthiş halsizlik ve uyku var belki b12 eksikliği felandır dıye doktora gittim bugün kadın gebeliğede bakalım dedi erken ama çıkmaz çıksada yanıltır dedim eğer pozitif cıkarsa 2 gun sonra yine yapalım artıyosa değerin gebeliktir dedi mantıklımı sizceeee ? Lütfen yardımmmmm

Canim igneden sonra 14.gun de gebeligini ogrenenler var.dusukte olsa degerler belli oluyor gebelik varsa.yaptir istersen bi test ziyani yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…