- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
teşekkür ederim canım verdim kan bugün yarın 2 de cıkacak bakalım tedavi boyunca umutsuz olan ben progesteron değerimin 19.9 olugunu öğrenınce umutlandım :)))Canim igneden sonra 14.gun de gebeligini ogrenenler var.dusukte olsa degerler belli oluyor gebelik varsa.yaptir istersen bi test ziyani yok
Aynı durumdayım RAbbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinmerhabalar , bende bu ay ilk defa klomen kullandım .. 25 martta ovitrelle vuruldum. günler geçmek bilmiyor sanki. iki senedir olmuyor bebeğimve her ay ben bunu yaşıyorum. içimden bir ses yine olmayacak diyor , diğer bir ses belki bu ay olur diyor. yorumları okudukça hamile kalanlara o kadar çok seviniyorum ki umut oluyor.. İnşallah mutlu haberler alırız.
canım hiç acele etme adet gününü bekle kafana takma stres yaptıkça olmuyor emin ol böyle bende de pko var 2. çatlatma iğnemde oldu şuan 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyince her şey oluyor zamanı vardır her şeyin dua ve sabır inşallah gönlüne göre olur her şeyMerhaba kızlar bende ara ara yazıyorum adetime 1 hafta kala yada klomen kullandığım zaman sonra adet görünce içime kapanıp yazmayı bırakıyorum sonra bir dahabu ikinci çatlatma iğnem 26 Mayısta yaptırdım ve açıkcası doktorun saatlerinin dışınada çıktım birliktelik için, daha fazla bile denedik bu def... bu sabah uyandığmıda kahverengi pembe bir leke geldi , ağlamaya başladım tabiki pko hastasıyım adet günümden 4 gün önce leke başlar bende 10 gün sürer adetim , ama adet günüme 5 gün vardı bilmiyorum kızlar göğüslerimde şişlik yok iki gan önce sürekli başım ağrıdı, bugün ara ara belimde ağrı oluyor onun dışında iğneden dolayı 2 kilo aldım malesef merak içerisindeyim sizler gibi ...ne yapacağımı şaşırdım
Nesli teşekkür ederim Rabbim evladını sağlıkla almayı nasip etsin , kandil günü dua ettim bu sabah yine öyle evlat isteyen herkese , ama sabah gelen leke canımı sıktı, Birde bişey sorucam sizce iğneyi 26 sında yaptırdığım için o günü 1. gün olarak mı sayıcam akşam yaptırdım amacanım hiç acele etme adet gününü bekle kafana takma stres yaptıkça olmuyor emin ol böyle bende de pko var 2. çatlatma iğnemde oldu şuan 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyince her şey oluyor zamanı vardır her şeyin dua ve sabır inşallah gönlüne göre olur her şey
canım o lekeyi takma sen kafana rahat ol canım iğne olduğun gün değil ertesi günden başlıyorsun saymaya canım 14. günü ya da adet gününde kan testi yap o zaman belli olur canım olur merak etme canını sıkma ben kaç tane doktor gezdim pko benim sağ ve solda kistler var doktorlar zor dedi en son gittiğim doktor çok ümitli konuştu yumurtan büyüyor ama çatlatmasına yardımcı olacaz dedi benim hiç ümidim yoktu inan ki tek yumurtayla hamile kaldım canım inşallah sağlıkla kucağıma alırımNesli teşekkür ederim Rabbim evladını sağlıkla almayı nasip etsin , kandil günü dua ettim bu sabah yine öyle evlat isteyen herkese , ama sabah gelen leke canımı sıktı, Birde bişey sorucam sizce iğneyi 26 sında yaptırdığım için o günü 1. gün olarak mı sayıcam akşam yaptırdım amayani bugün kaçıncı günüm benim acaba.Bu arada benim sol yumurtalığımı PKO dan dolayı aldılar tek yumurtalıkla hamile kalmaya çalışıyorum
canım o lekeyi takma sen kafana rahat ol canım iğne olduğun gün değil ertesi günden başlıyorsun saymaya canım 14. günü ya da adet gününde kan testi yap o zaman belli olur canım olur merak etme canını sıkma ben kaç tane doktor gezdim pko benim sağ ve solda kistler var doktorlar zor dedi en son gittiğim doktor çok ümitli konuştu yumurtan büyüyor ama çatlatmasına yardımcı olacaz dedi benim hiç ümidim yoktu inan ki tek yumurtayla hamile kaldım canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Nesli teşekkür ederim Rabbim evladını sağlıkla almayı nasip etsin , kandil günü dua ettim bu sabah yine öyle evlat isteyen herkese , ama sabah gelen leke canımı sıktı, Birde bişey sorucam sizce iğneyi 26 sında yaptırdığım için o günü 1. gün olarak mı sayıcam akşam yaptırdım amayani bugün kaçıncı günüm benim acaba.Bu arada benim sol yumurtalığımı PKO dan dolayı aldılar tek yumurtalıkla hamile kalmaya çalışıyorum
bencede kapılma umutsuzluğa Rabbim ol dedi mi oluverir.İnşallah kızlareşimdede sperm hareketlerinde yavaşlık var dr.uma yazdım adet gününü bekleyelim hemen umutsuzluğu kapılma diye yazmış
Adetinin gecikmesini bekle canim. Igneden 22gun sonra test yaptırdım ben,sabretkızlarrr bugün 12.günüm iğneden sonraki halsızlığım var cok b12ye baktırmak ıcın gıttım dr gebelıgede bakalım dedı negatif cıktı . değişirmi sizce erken olduğu için 20.gunu felan tekrar yaptırayımmı ? yardıııımmmmm
KÜN FE YEKÜN ol der ve olur... inşallah canım inşallahbencede kapılma umutsuzluğa Rabbim ol dedi mi oluverir.
Ben 38 yaşındayımbir tane çocuğum var 8 yaşında.3-4 yıldır korunmadığım halde hamile kalamıyordum.Geçen ay ilk defa doktora gittim.Klomen verdi günde 1 tane 5 gün içtim.sonra yumurta takibi tek yumurtam oluştu 22mm.Ayın 15 inde ovitrelle vuruldum.16sı akşam ve 18 akşam ilişki dedi.Bu arada eşimin spermlerinede bakıldı 8 milyondu ve haraketli çok azdı.Ümitli değildim ama adetim 4 gün gecikti bugün doktora gittim.betehcg 357 idi.doktor hamilesin dedi.haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Yani durumum iç açıcı değildi ama hamile kaldım.Darısı isteyen herkesin başınaİnşallah kızlareşimdede sperm hareketlerinde yavaşlık var dr.uma yazdım adet gününü bekleyelim hemen umutsuzluğu kapılma diye yazmış
Canm hayirli olsun.i saallah saglikla kucagina alirsin.hersey takdiri ilahi iste.ins.bizlerde olumlu sonuc alırz.Ben 38 yaşındayımbir tane çocuğum var 8 yaşında.3-4 yıldır korunmadığım halde hamile kalamıyordum.Geçen ay ilk defa doktora gittim.Klomen verdi günde 1 tane 5 gün içtim.sonra yumurta takibi tek yumurtam oluştu 22mm.Ayın 15 inde ovitrelle vuruldum.16sı akşam ve 18 akşam ilişki dedi.Bu arada eşimin spermlerinede bakıldı 8 milyondu ve haraketli çok azdı.Ümitli değildim ama adetim 4 gün gecikti bugün doktora gittim.betehcg 357 idi.doktor hamilesin dedi.haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Yani durumum iç açıcı değildi ama hamile kaldım.Darısı isteyen herkesin başına
Eve gelince değerime baktım canım 12. Gunde 3.48 çıkmış yükselirmi senceAdetinin gecikmesini bekle canim. Igneden 22gun sonra test yaptırdım ben,sabret
Canım 5 ve 10 arasi olunca bile hamilelik kabul ediliyo.sen 18.gununde yada 20.gününde tekrar bi kan ver.adet olmazsin insallah yükselir değerlerinEve gelince değerime baktım canım 12. Gunde 3.48 çıkmış yükselirmi sence
İnşallah tatlım geçen ay adetim geçmesine rağmen 1.24 gibi bişeydi iyi gibi geldi umarım artarCanım 5 ve 10 arasi olunca bile hamilelik kabul ediliyo.sen 18.gununde yada 20.gününde tekrar bi kan ver.adet olmazsin insallah yükselir değerlerin
Ben hic bir zaman pozitif sonuç alamadımmerhabalar , bende bu ay ilk defa klomen kullandım .. 25 martta ovitrelle vuruldum. günler geçmek bilmiyor sanki. iki senedir olmuyor bebeğimve her ay ben bunu yaşıyorum. içimden bir ses yine olmayacak diyor , diğer bir ses belki bu ay olur diyor. yorumları okudukça hamile kalanlara o kadar çok seviniyorum ki umut oluyor.. İnşallah mutlu haberler alırız.
Canim Allah saglikli hayirlisini versin cift cizgileri goruruz insallh tez vakitte. Bn bu ay catlatna ignesinden 3 gun sonra yaptim sirf pozitif cikiomu diye .2 bucuk yil sonra ilk kez pozitif gordum ama yalanci pozitifBen hic bir zaman pozitif sonuç alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?