İnsallah tez vakitteKÜN FE YEKÜN ol der ve olur... inşallah canım inşallah
Çok teşekkür ederim inşaalah amin.Elbette sizlerde olumlu sonuçlar alacaksınız hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım.Canm hayirli olsun.i saallah saglikla kucagina alirsin.hersey takdiri ilahi iste.ins.bizlerde olumlu sonuc alırz.
Amin cnm inşallah ,Peki kan testi yaptirdin mi belki dogrudurCanim Allah saglikli hayirlisini versin cift cizgileri goruruz insallh tez vakitte. Bn bu ay catlatna ignesinden 3 gun sonra yaptim sirf pozitif cikiomu diye .2 bucuk yil sonra ilk kez pozitif gordum ama yalanci pozitif
Yok tatlim yaptirmadim zaten mumkun degil yani dogru olmasi okadar erkn igne hcg hormonu oldugu icin merakimdan yaptm hep negatif ciktigi icin evdeki testlerin dogrulugunu test ettim mesela bugun yine erken oldugunu bile bile yaptim test koskoca negatif ignenin etkisi gitmis yaniAmin cnm inşallah ,Peki kan testi yaptirdin mi belki dogrudur
bence devam etmez canım sonuçta bebek yerleşince vücut hcg hormonu salgılayacak oda once kana daha sonra idrara geçecek zaman istiyor. adet günün geçince yapmak en doğrusuBende 8. Gün yaptım silik cıktı 9. Gün negatifsanırim ignenin etkisiydi ve gecti peki hamile olsam devam etmez miydi
Canım çok erken yapmışsın 14.güne kadar dayanmayan çalış çünkü şu an çıkmazArkadaslar Merhaba bende 29 mayısta ovitrelle catlatma iğnesi oldum bugün 9.gun az önce erken hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı(( çokmu erken olsaydı erken hamilelik testinde cikarmiydi çok merak ediyorum ?????
11 ya da 12. gun cıkaar cnm o gune kadar sabretArkadaslar Merhaba bende 29 mayısta ovitrelle catlatma iğnesi oldum bugün 9.gun az önce erken hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı(( çokmu erken olsaydı erken hamilelik testinde cikarmiydi çok merak ediyorum ?????
Hayırlısı olsun inşallah benim de bu ayı saymazsak 4 ay var tedavimeYok tatlim yaptirmadim zaten mumkun degil yani dogru olmasi okadar erkn igne hcg hormonu oldugu icin merakimdan yaptm hep negatif ciktigi icin evdeki testlerin dogrulugunu test ettim mesela bugun yine erken oldugunu bile bile yaptim test koskoca negatif ignenin etkisi gitmis yani
Erken test olduğu için yaptım normal testte çıkmaz biliyorum ama üzerinde 0 -50 yaziyodu o yüzden cikabilecegini düşünmüştüm sizin kaç günde çıktı11 ya da 12. gun cıkaar cnm o gune kadar sabret
benimki normal gebelik testiyle adete 5 gun kala ciktiErken test olduğu için yaptım normal testte çıkmaz biliyorum ama üzerinde 0 -50 yaziyodu o yüzden cikabilecegini düşünmüştüm sizin kaç günde çıktı
Ah bi dayanabilsem :)Canım çok erken yapmışsın 14.güne kadar dayanmayan çalış çünkü şu an çıkmaz
baya geçmiş üzerinden normalde kesin sonuç verir artık ama idrara çok guvenme derim bence imkanın varsa bugün bi kan testı yaptırkızlar 27 mayısda çatlatma iğnesi vuruldum. bu ikinci denemem. sabah test yaptım fakat negatif çıktı. sizce ne kadar doğrudur
bugün tam 14. gün karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama yok sanırımbaya geçmiş üzerinden normalde kesin sonuç verir artık ama idrara çok guvenme derim bence imkanın varsa bugün bi kan testı yaptır
öyle düşünme canım İdrar testı yanıltıyo herkezı kesın sonuç kan da yada 1 2 gun bekle öyle yaptır benim bugün 17.gün korkuyoruuum yaptırmıcambugün tam 14. gün karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?