- 11 Mayıs 2015
- 37
- 6
- 16
- 45
ikinci iğne olunca daha çok strese giriyorum. geçen ay tam 18. gün hastalandım. bu ay inşallah hepimiz için hayırlısı oluröyle düşünme canım İdrar testı yanıltıyo herkezı kesın sonuç kan da yada 1 2 gun bekle öyle yaptır benim bugün 17.gün korkuyoruuum yaptırmıcam
İnşallah canım naparsak yapalım ister tedavı gorelım ıster tedavısız yazıldıysa olacak ama nezamaaaaaannnnikinci iğne olunca daha çok strese giriyorum. geçen ay tam 18. gün hastalandım. bu ay inşallah hepimiz için hayırlısı olur
canım benim de 14. gün erken gebelik testi değildi ama çıkmadı benimBenim bugün 13. Gün erken gebelik testi alsam cıkar mı acaba
en kısa zaman da hatta bu ay olur inşallahİnşallah canım naparsak yapalım ister tedavı gorelım ıster tedavısız yazıldıysa olacak ama nezamaaaaaannnn
Tatlım ne durumdasın varmı bi gelişme 15 . gün oldu artık senın zaman daralyıoo heycan basıyoo :) ne zaman yapmayı dusunuyosun testtt ?İnsallah tez vakitte
Adet olacakmisim gibi hissediyorum canim yaTatlım ne durumdasın varmı bi gelişme 15 . gün oldu artık senın zaman daralyıoo heycan basıyoo :) ne zaman yapmayı dusunuyosun testtt ?
Evet canım 3 gun kaldı adetime yani eger gecen aykı tarıhte olursam kasıklarımda ağrı var galıba adet olucam yapmıcam test beklicem 1 gun gecerse yaparımAdet olacakmisim gibi hissediyorum canim yayani olmazsam cuma fln test yaptiririm heralde korkuyorum cok uzuluyorum test negatif olunca ,sen nasilsin beklemedemisn hala
ben de bu ay klomen kullandm adetn 5, günü 5 gun kullandm 2 gun sonra doktora gittim bugun yani 22 mm bişey var ama kist mi yumurta mı bılemedm dedi ya bu nasıl iş bu kadar buymez nnormalde dyr anlamamdm vallaBn klomen kullandm yumurtalarım ıkı adet buyudu biri 22 mm diğeri 20 mm ovitrelle vuruldm göbekten bugun 3. Gunum kasıklarım agrıyo özellikle sol tarafım. Catladıgına işaretmi.
yok cnm eskılere bakarsan 22 mm buyuyen var yumurtası inşallah kist değildir ama sanmıyorum yaniben de bu ay klomen kullandm adetn 5, günü 5 gun kullandm 2 gun sonra doktora gittim bugun yani 22 mm bişey var ama kist mi yumurta mı bılemedm dedi ya bu nasıl iş bu kadar buymez nnormalde dyr anlamamdm valla
ay canmm cok tesekkur ederm çatlatma iğnesi vurulcak mıyım? yumurtam kendiliğinden catlıyor ama ...yok cnm eskılere bakarsan 22 mm buyuyen var yumurtası inşallah kist değildir ama sanmıyorum yani
ay canmm cok tesekkur ederm çatlatma iğnesi vurulcak mıyım? yumurtam kendiliğinden catlıyor ama ...[/QUOTE
Ona dr karar verir canım bı kere daha cağrıyo normalde eğer o gün demediyse iğne vurunalım diyr gerek yoktur bence okdr buyduyse
ben ilk önce sabah akşam kullanmıştım işe yaramayınca dr 6 saatte bir verdi yani günde 4 tane içiyordum...ama o eski dr umdu büyüyen yumurtanın olduğu taraftaki tüpün tıkalı olduğunu bilmeden ki hsg istememişti.. ha bire yumurta büyütüyordu çatlatıyordu .. aylarca boşa gittim geldim kilo aldımkızlar aranızda klomeni günde 3 tane kullanmış yada kullanan varmı
geçmiş olsun canım ya allah öyle doktorların eline düşürmesin bizleri...benimde 3.klomen denemem bu ay dozunu arttırdı günde 3 dedi bakalım olmadı iğne istiycemben ilk önce sabah akşam kullanmıştım işe yaramayınca dr 6 saatte bir verdi yani günde 4 tane içiyordum...ama o eski dr umdu büyüyen yumurtanın olduğu taraftaki tüpün tıkalı olduğunu bilmeden ki hsg istememişti.. ha bire yumurta büyütüyordu çatlatıyordu .. aylarca boşa gittim geldim kilo aldım
keskin bir sancı giriyor kasıklara canım çatladığını anlıyorsun benim iğnenin akşamına çatlamıştı...ama yine de emin olmak için ovulasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıkmıştı teyit ettim yani:) sana tavsiyem anlayamayacağını düşünüyorsan eğer internette ovulasyon testleri var 20 lisi ve 5-6 tane gebelik testi hediyeli 20-30 tl arası çok ucuz yani onlardan al iğneden sonraki günler takip amaçlı her gün bi tane yap en azından ona göre ilişki olurKızlar Selam,
bugün ikinci kez Ovitrelle 250 iğne iğne olacağım. İlk olduğum ay yumurtam çatlamadı ve kist oldu. Dolayısı ile bir şey hissetmedim. İğne olduktan sonra yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz? Ağrı ? Akıntı ? Farklı bir belirti ?
umudunu kırmak istemem ama canım 13. gün yapmıssın testi bende burdan okuduklarıma göre yorum yapıyorum şu an biraz daha yüksek çıkması gerekiyordu gebelik varsa ama sen yarın bir daha test yap 15. gün oluyor kesinleşir o zaman yükselebilir değerin inşallah..Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü de pakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?