- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 43
Canım teşekkür ederim. 1 saat sonra olacağım iğneyi hayırlısı artık inşallah bu sefer çatlar ve kiste dönmezKızlar Selam,
bugün ikinci kez Ovitrelle 250 iğne iğne olacağım. İlk olduğum ay yumurtam çatlamadı ve kist oldu. Dolayısı ile bir şey hissetmedim. İğne olduktan sonra yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz? Ağrı ? Akıntı ? Farklı bir belirti ?
Zaten sabaH regl ağrISıyla uyandım suan bişi yok ama gün İçinde muhtemelen hastalanacamumudunu kırmak istemem ama canım 13. gün yapmıssın testi bende burdan okuduklarıma göre yorum yapıyorum şu an biraz daha yüksek çıkması gerekiyordu gebelik varsa ama sen yarın bir daha test yap 15. gün oluyor kesinleşir o zaman yükselebilir değerin inşallah..
Çatlamadığındamı kiste dönüşüyo ? Benim soldaydı yumurtam güzelde çatlamıştı sağda hiç yumurta yok dedi ama sağda kist olmuş nasıl oldu anlamadıııımCanım teşekkür ederim. 1 saat sonra olacağım iğneyi hayırlısı artık inşallah bu sefer çatlar ve kiste dönmez
Canım o baktığı zaman küçükse eğer o zaman iğne yetmiyor çatlatmaya ama bu seferde olgunlaştırıyor ve kiste Dönüyor genelde ilk regl ile gider ama gitmezse 2 regl dönemi içinde gidiyorÇatlamadığındamı kiste dönüşüyo ? Benim soldaydı yumurtam güzelde çatlamıştı sağda hiç yumurta yok dedi ama sağda kist olmuş nasıl oldu anlamadıııım
bende ayni gun vurundum igneyii beklemedeyimmMerhaba kizlar sayfayi bastan sona okudum insallah bu mubarek ayda Allahim bizi bebislerimize kavusturur ben de ovirlle catlatma ignesi vurdrdm gecen pazar adete 10 gun kaldi insallah guzel haberler verirz birbirimize...
İnsallah guzel haberleri alirz canim problem varmi sizdebende ayni gun vurundum igneyii beklemedeyimm
Polikistik over var canimİnsallah guzel haberleri alirz canim problem varmi sizde
Meraba,Polikistik over var canim
Meraba,
Çatlama iğnesinden önce bisey kullandın mi? Bende de polikistik over var da ben menagon + ovitrelle kullanıyorum. Şimdiye kadar olumlu bi sonuç alamadık ama devam ediyoruz bakalım..
Mrb bende klomene 2. Kez bugün başladım ilk kullanışta olmadı malesef inşallah bunda olur Arkadaşımın ilk kullanışta oldu. Darısı bizlere :)Kızlar merhaba bende ayin 9 unda ovittrelle ignemi vuruldum onun öncesinde serephone kullandım 3 yumurtam vardı ama dun gece hafif bir kanamam oldu sanırım regl oluyorum ilk ignemdi bu tutmadı heralde baya da heveslenmistim ama nasip değilmiş bu ay 2.denemede hamile kalan varmıı çok kafama takıyorum ben bu durumu
İgnelerin belli bi saati yok ama her gün aynı saatte yapılması gerekiyor.Merhabalar kızlar bende klomen kullanfım bu ay iki tane yumurtam gelişmiş iğne verdi yarın yaptırıcam ama saat filan belirtmedi bana öyle bir durummu vat yani saatli mi oluyo bu iğne
Bu iğneler kadınlarda olur olmaz ağrı batma yapiyo ya hemen olumsuz düşünme. Kist filan yoktur inşallah :)Gecen ay bende menogon kullanmistim ama olmadi canim bu ay klomen verdi doktor degistirdim bastan basladik yine
Kasik agrim oluyo arada yine kist olustu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?