Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım teşekkür ederim. 1 saat sonra olacağım iğneyi hayırlısı artık inşallah bu sefer çatlar ve kiste dönmez

Zaten sabaH regl ağrISıyla uyandım suan bişi yok ama gün İçinde muhtemelen hastalanacam

Canım teşekkür ederim. 1 saat sonra olacağım iğneyi hayırlısı artık inşallah bu sefer çatlar ve kiste dönmez
Çatlamadığındamı kiste dönüşüyo ? Benim soldaydı yumurtam güzelde çatlamıştı sağda hiç yumurta yok dedi ama sağda kist olmuş nasıl oldu anlamadıııım

Çatlamadığındamı kiste dönüşüyo ? Benim soldaydı yumurtam güzelde çatlamıştı sağda hiç yumurta yok dedi ama sağda kist olmuş nasıl oldu anlamadıııım
Canım o baktığı zaman küçükse eğer o zaman iğne yetmiyor çatlatmaya ama bu seferde olgunlaştırıyor ve kiste Dönüyor genelde ilk regl ile gider ama gitmezse 2 regl dönemi içinde gidiyor

Bende ayın 10nunda prengly oldum kızlar saten bu ikinci catlatma iğnem gecen ay olmamısdı.bu ay 2 GN önce doktora kontrol e gttim okadar iğneye rağmen catlatma olmamıs dedi anladığım kadarıyla senn sık kontrole ihdiyacın var dedi. yanı ben 10. Günü 30. Günü saymıyorum cünkü bu ay olumsuz

Merhaba kizlar sayfayi bastan sona okudum insallah bu mubarek ayda Allahim bizi bebislerimize kavusturur ben de ovirlle catlatma ignesi vurdrdm gecen pazar adete 10 gun kaldi insallah guzel haberler verirz birbirimize...

Kızlar ben bugün doktora gittİm sağ taraftaki yumurtam kist olmuş sol taraftaki çatlamıştı zaten ama hala regly olmadım pazartesi kan tahlili yapalım dedi.

Merhaba kizlar sayfayi bastan sona okudum insallah bu mubarek ayda Allahim bizi bebislerimize kavusturur ben de ovirlle catlatma ignesi vurdrdm gecen pazar adete 10 gun kaldi insallah guzel haberler verirz birbirimize...
bende ayni gun vurundum igneyii beklemedeyimm

Gecen ay bende menogon kullanmistim ama olmadi canim bu ay klomen verdi doktor degistirdim bastan basladik yine
Kasik agrim oluyo arada yine kist olustu galiba
Meraba,
Çatlama iğnesinden önce bisey kullandın mi? Bende de polikistik over var da ben menagon + ovitrelle kullanıyorum. Şimdiye kadar olumlu bi sonuç alamadık ama devam ediyoruz bakalım..

Kızlar merhaba bende ayin 9 unda ovittrelle ignemi vuruldum onun öncesinde serephone kullandım 3 yumurtam vardı ama dun gece hafif bir kanamam oldu sanırım regl oluyorum ilk ignemdi bu tutmadı heralde baya da heveslenmistim ama nasip değilmiş bu ay 2.denemede hamile kalan varmıı çok kafama takıyorum ben bu durumu

Merhabalar kızlar bende klomen kullanfım bu ay iki tane yumurtam gelişmiş iğne verdi yarın yaptırıcam ama saat filan belirtmedi bana öyle bir durummu vat yani saatli mi oluyo bu iğne

Mrb bende klomene 2. Kez bugün başladım ilk kullanışta olmadı malesef inşallah bunda olur Arkadaşımın ilk kullanışta oldu. Darısı bizlere :)

Merhabalar kızlar bende klomen kullanfım bu ay iki tane yumurtam gelişmiş iğne verdi yarın yaptırıcam ama saat filan belirtmedi bana öyle bir durummu vat yani saatli mi oluyo bu iğne
İgnelerin belli bi saati yok ama her gün aynı saatte yapılması gerekiyor.

Gecen ay bende menogon kullanmistim ama olmadi canim bu ay klomen verdi doktor degistirdim bastan basladik yine
Kasik agrim oluyo arada yine kist olustu galiba
Bu iğneler kadınlarda olur olmaz ağrı batma yapiyo ya hemen olumsuz düşünme. Kist filan yoktur inşallah :)

Kizlar adetime 5 gun var ama kasıklarmda sancı ve karnımda şişlik var igneden olabilir mi?

Ben iğneyi yarın vurunucam ama dünden berinkasıklarımda çok sancı var klonendemöi oldu acabs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…