Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Mrb bende klomene 2. Kez bugün başladım ilk kullanışta olmadı malesef inşallah bunda olur Arkadaşımın ilk kullanışta oldu. Darısı bizlere :)
İnşallah canım ya bende artık ramazandan sonra bi daha gidicem doktora 2.de tutar inşallah

Kızlar ya birşey sorucam ben çatlatma iğnesini çrş günü vuruldum çrş prş ilişki dedi dr . İlişki oldu bgn olmaz bide yrn olur sonra eşimin şehir dışına çıkması gerekecek on günlüğüne tabiki rsbbimin işi de ben bilimsel olarak soruyorum bu ilişki ler yeterli IB olurmu

yumurta hücresi 24 saat yaşıyor spermler 72 saat yani eğer çatladıysa denk geldiyse yeterli gerisi Allah a kalmış..

sağol canım ya cevap için bundan sonrası rabbime ait hayırlısıysa olur inşallah

rica ederim inşallahhh rabbim yüzümüze güler
inşallah canım ben ikinci çocuk istiyorum oğlumdada klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım kullandiğim ay değilde bir onraki ay kullanmamıştım o ay olmuştıu. 4 yıl oldu hatırlayamıyorum o zamanda bu kadar kasık sancısı çekmiş miydim iğneden sonra diye ama çrşdan hatta iğneden önceki günden beri çok sancı giriyor

benim yumurta büyürken bi sancı bi iğneden sonra bi sancı o biraz daha fazla
yumrutanın çatladığını anlıyordum ve adet öncesi döneme kadar oluyor ama çok ağır dayanılamayacak gibi değil hafif ama sürekli bi ağrım oluyordu kişiden kişiye değişiyor tabi

Dün vuruldum iğneyi akşam 9 buçukta
Kusura bakma net e giremedim. Igneden 36 saat sonra yumurta catlaması gerekiyor. Ona gore birliktelik onermistir doktorun dimi. Simdi okudum diger konusmalari da sperm 72 saat yasiyor yani insallah bebis gelir.. olmaması icin bir neden yok allah tez vakitte kucagina almayida nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…