Bilmiyorum canim ama hic umudum yokBu iğneler kadınlarda olur olmaz ağrı batma yapiyo ya hemen olumsuz düşünme. Kist filan yoktur inşallah :)
Belki kendiliginden catlamaya baslamistirrBen iğneyi yarın vurunucam ama dünden berinkasıklarımda çok sancı var klonendemöi oldu acabs
İnşallah canım ya bende artık ramazandan sonra bi daha gidicem doktora 2.de tutar inşallahMrb bende klomene 2. Kez bugün başladım ilk kullanışta olmadı malesef inşallah bunda olur Arkadaşımın ilk kullanışta oldu. Darısı bizlere :)
İnşallah oruçta tutabilirsiniz kullanırken sordum ve öyle kullanmaya başladım Hayırlısı olur inşallah!İnşallah canım ya bende artık ramazandan sonra bi daha gidicem doktora 2.de tutar inşallah
Catlatma Igneni vuruldunmu. Ne zaman saat kactaMerhabalar kızlar bende klomen kullanfım bu ay iki tane yumurtam gelişmiş iğne verdi yarın yaptırıcam ama saat filan belirtmedi bana öyle bir durummu vat yani saatli mi oluyo bu iğne
Catlatma Igneni vuruldunmu. Ne zaman saat kacta
yumurta hücresi 24 saat yaşıyor spermler 72 saat yani eğer çatladıysa denk geldiyse yeterli gerisi Allah a kalmış..Kızlar ya birşey sorucam ben çatlatma iğnesini çrş günü vuruldum çrş prş ilişki dedi dr . İlişki oldu bgn olmaz bide yrn olur sonra eşimin şehir dışına çıkması gerekecek on günlüğüne tabiki rsbbimin işi de ben bilimsel olarak soruyorum bu ilişki ler yeterli IB olurmu
rica ederim inşallahhh rabbim yüzümüze gülersağol canım ya cevap için bundan sonrası rabbime ait hayırlısıysa olur inşallah
inşallah canım ben ikinci çocuk istiyorum oğlumdada klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım kullandiğim ay değilde bir onraki ay kullanmamıştım o ay olmuştıu. 4 yıl oldu hatırlayamıyorum o zamanda bu kadar kasık sancısı çekmiş miydim iğneden sonra diye ama çrşdan hatta iğneden önceki günden beri çok sancı giriyorrica ederim inşallahhh rabbim yüzümüze güler
Kusura bakma net e giremedim. Igneden 36 saat sonra yumurta catlaması gerekiyor. Ona gore birliktelik onermistir doktorun dimi. Simdi okudum diger konusmalari da sperm 72 saat yasiyor yani insallah bebis gelir.. olmaması icin bir neden yok allah tez vakitte kucagina almayida nasip etsinDün vuruldum iğneyi akşam 9 buçukta
Son 1 gunnn
Henuz gelmedi canim bekliyorumm bu gun de gelmezse yarin kan vericemNaaptin ?
Hadi hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir :)Henuz gelmedi canim bekliyorumm bu gun de gelmezse yarin kan vericem
18. Gun canimHadi hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir :)
Kaç gün oldu iğneden sonra?
Bende bekliyorum canım, benimde 15. gün Dr 3 Temmuz a kadar olmazsan gel dedi ama bugün olacak gibi hissediyorum18. Gun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?