Kan testim 0.1 cikti canim gebelik yok 1 hafta bekleyelim olmazsan yeniden test yapalim dedi dr. Yoksa sokturucu vericem dedi. Adete engel bisi goremiyorum dedi kist felan.Bende bekliyorum canım, benimde 15. gün Dr 3 Temmuz a kadar olmazsan gel dedi ama bugün olacak gibi hissediyorumsen hiç test yaptın mı? ben yaptım hep negatif olsaydı çıkardı 15. güne
Hayırlısı olsun canımKan testim 0.1 cikti canim gebelik yok 1 hafta bekleyelim olmazsan yeniden test yapalim dedi dr. Yoksa sokturucu vericem dedi. Adete engel bisi goremiyorum dedi kist felan.
Ara vericeksen oyalanicak bisiler bul canim kendine korunma istediginiz zaman birlikte olun gorev gibi olmasin bebek dusuncesi olmasin yapabilsek gercekten kolaylasiyorHayırlısı olsun canımbenim de bugün 1.20 çıktı ve bugün regl oldum zaten henüz gitmedim Dr a biraz kararsızım gidip gitmemekte ara vermek istiyorum biraz çok yıprandım Eylül e kadar ertelemek istiyorum
Ders çalışmam Lazım Temmuz 25 te sınavlarım var SMMM için biraz Kafamı dağıtır diye düşünüyorum en azından 2 ay dinleneyim bu ay gün aşırı oldu aslında ama yumurtanın çatlağı gün olmadı eşim yoktu olamadı kaçırdığımı anlaşmıştımAra vericeksen oyalanicak bisiler bul canim kendine korunma istediginiz zaman birlikte olun gorev gibi olmasin bebek dusuncesi olmasin yapabilsek gercekten kolaylasiyor
Hayirlisi olsun canım diğer ay olur inşallah. Benim de iğnenin 14. Günü bugün, evde test yaptım negatif çıktıKan testim 0.1 cikti canim gebelik yok 1 hafta bekleyelim olmazsan yeniden test yapalim dedi dr. Yoksa sokturucu vericem dedi. Adete engel bisi goremiyorum dedi kist felan.
sanırım bu gün senin 15. gün oluyor bu gün belli olur kanda canım yaptır istersenArkadaşlar merhaba benim de bugün iğneden sonraki 14.günüm. Göğüs uçlarımda sızı, hafif kasık ağrım var ve çok üşüyordum birkaç gündür fakat hiç hamileymişim gibi gelmiyor, adet olacakmışım gibi geliyorayın 5 inde adet olmam lazım ama ne zaman test yapmalıyım sonuç alırım
Test yapsana canimArkadaşlar merhaba benim de bugün iğneden sonraki 14.günüm. Göğüs uçlarımda sızı, hafif kasık ağrım var ve çok üşüyordum birkaç gündür fakat hiç hamileymişim gibi gelmiyor, adet olacakmışım gibi geliyorayın 5 inde adet olmam lazım ama ne zaman test yapmalıyım sonuç alırım
Valla canim onu hic bilmiyorum ben igneyi vurundugumda da hep gununde oldum hic gecikme olmadi bu aya kadarHayirlisi olsun canım diğer ay olur inşallah. Benim de iğnenin 14. Günü bugün, evde test yaptım negatif çıktı
Bende de pko var ve iğnenin 20. 21. Günlerinde filan adet oldum önceki aylarda. Doktorumun dedigini göre iğneden en geç 4 gün sonra yumurtanın çatlaması gerekiyor gebelik olabilmesi için, ondan 14 gün sonra da adet oluyorsun gebelik olmazsa, yani en fazla 18 gün, benim niye böyle oluyor anlamıyorum. Yumurta uygun zamanda çatlamıyor da bu yüzden mi gebelik oluşmuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?