Bana normal adet gununden 2 gun gecikince gel dedi dr. Adet gununde bi değişme olmuyor yaniMerhaba arkadaşlar. 3 Temmuz itibariyle biri 19 diğeri 17 mm olan yumurtalarım için Ovitrelle iğnemi oldum. Doktorum gün aşırı ilişki önerdi. Fakat kaçıncı gün test yapmam gerektiği yada kaçıncı gün adet olabileceğimi söylemedi. Yardımcı olurmusunuz?
Selam cnm. Catlatma ignesi kasık agrisi yapıyor. Benim de sol tarafimda agri oluyor arada bi... hafiften mide bulantisi da oluyor ama bende oructan mi igneden mi olduguna emin degilim :) dun aksam degisik bir bas agrim ve ishalim oldu ek olarak. Bunlarin dışında bi değişiklik olmadi bende henüz...Hanimlar merhaba
Geçen gün doktora gittim artik hamilelik tedavisine başlamak için hani neden kalamiyorum .. Ben pco yum esiminde canli sperm sayisi az.. Neyse Dr bana kilo al önce çok zayifsin dedi eşini urolojiye yönlendirdi.Gel bi muayene edeyim dedi çatala yattim hocam solda klasik agrim var ve beyaz akintim geliyor ben yumurtluyorum diye tahmin edip dun ilişkiye girdi ama inşallah kist değildir dedim.. Doktor bakti 23 capinda çok güzel yumurtanın var hemen catlatma iğnesi yapalim dedi buarada yumurtam ilacsiz kendiliğinden oldu.. Neyse 8 inde catlatna iğnesini vurdum 10 unda ilişkiye girdik benim hala sol kasigimda agri var goguslerim hassaslasti ve iki yillik evliyim ilkkez dun ilişki sonrasi inanilmaz bir klasik agrisi yasadim Çiğlik ata ata gaz sancisi gibi.. Sizce hemen hamiş kalmis olabilirmiyim.. Sadece klasik agrim ve göğüs hassasiyetim var.. Mide bulantim var ama o oructan agzimdada sabahlari ekşime oluyorr
Ozaman bunlar iğne belirtileri bende dun gece değişik bir ishal oldu meme uclarim sanki sizliyor gibi poff bilemedim neyse nasip artik çok kafami kurcalamk istemiyorum ama engel de olamiyorum benim bu ikinvi ignem ilk yumurtam klomenle oldu bu seferki kendiliğinden ve bu ikinci ignemde yasadiklarimi ilkinde yasamadim ilkinde sadece innanilmazgaz vardi simdi ki belirtiler daha farklibir-umu: 41758623 .!.:Selam cnm. Catlatma ignesi kasık agrisi yapıyor. Benim de sol tarafimda agri oluyor arada bi... hafiften mide bulantisi da oluyor ama bende oructan mi igneden mi olduguna eminyumurtam :) dun aksam degisik bir bas agrim ve ishalim oldu ek olarak. Bunlarin dışında bi değişiklik olmadi bende henüz...
Benim ilk iğnem yaşadığım belirtiler bunlar. bu sitede de bicok kisinin ayni belirtileri yaşadığını okudum. Beklemekten baska care yok ama vakitte gecmiyo :) asker gibi safak sayiyoruz resmen her ayOzaman bunlar iğne belirtileri bende dun gece değişik bir ishal oldu meme uclarim sanki sizliyor gibi poff bilemedim neyse nasip artik çok kafami kurcalamk istemiyorum ama engel de olamiyorum benim bu ikinvi ignem ilk yumurtam klomenle oldu bu seferki kendiliğinden ve bu ikinci ignemde yasadiklarimi ilkinde yasamadim ilkinde sadece innanilmazgaz vardi simdi ki belirtiler daha farkli
Canim benim esimde istemiyodu test yaptirmayi 4 ay klomen kullandik dr olmayinca dedi sorunu kadina yuklemek kolay geliyo bu normal bisey varsa sorun icabina bakalim felan kabul etti o ay benden de rahim filmi istedi bende kizdim esime ohh keyfini cikararak test vercen kem kum ediyosun ben aci cekicem flan ikna ettik spermiogramda sorun cikmadi benim rahim filmi de temiz cikti tupler acik uzerind3n 4 ay daha gecti klomen igne devam yok yine olmadi artik kullanmicam dr da gitmicem ole karar aldik kisa kadar dinlencem akisina birakcaz dicem su klomeni cok kullanmakda iyi degil gecen ay kist yapti bi sure sonra oluyo yani bence filmini cektir esinde versin test kafaniz rahat olsunn eger spermde sorun varsa tedaviye gecersiniz bosa zaman harcamazsinizKizlar meraba( ben mayis basinda klomen kullanmistm. Bittkten sonra caglatma ignesi oldum. Olmadi o zaman tekrar doktra gttim. 3 yumurtam olmustu iide dedi. Hala hamile degilim sizce tekrar klomen kullanmalimiyim. Doktor 3 ay denememi ve bayramdab sonra olmazsa rahim filmi dedi esimede sperm testi. Ve ben hala tek kisiyim esim sperm testi yapmak istemiyo bnde hemen rahim filmiji istemiyorm o yapmadikca. Bi ay daha deneyelim diyo. Sizce vakit kaybetmeden gitmelimiyim cok istiyorum. Biktim elalemden sacma sorularndan stres yapmamaya calisiyorum ama illaki yapiyorm
Canim bi kac ay bekle o zaman insallah olur olmazsa kendi isticek emin olBende ole soyluyorum ama anlatamıyorum ben kendimden gecmisim ki o hc bisi yapmicak yani ama bekleyelim diyip duruyo cok uzuluuırım yaa insallah bi sıkıntı yoktr
canım iğne tedavisi düşünmüyor musunuzCanim bi kac ay bekle o zaman insallah olur olmazsa kendi isticek emin ol
Onu da denedik cnm menogon da kullandim yum olusuyo gebelik yokcanım iğne tedavisi düşünmüyor musunuz
anladım canım o zaman biraz ara verin aşılama tüp bebek vs denersiniz belki gerek bile kalmadan olur bu ara verdiğin dönemde hayırlısıOnu da denedik cnm menogon da kullandim yum olusuyo gebelik yok
Kizlar meraba( ben mayis basinda klomen kullanmistm. Bittkten sonra caglatma ignesi oldum. Olmadi o zaman tekrar doktra gttim. 3 yumurtam olmustu iide dedi. Hala hamile degilim sizce tekrar klomen kullanmalimiyim. Doktor 3 ay denememi ve bayramdab sonra olmazsa rahim filmi dedi esimede sperm testi. Ve ben hala tek kisiyim esim sperm testi yapmak istemiyo bnde hemen rahim filmiji istemiyorm o yapmadikca. Bi ay daha deneyelim diyo. Sizce vakit kaybetmeden gitmelimiyim cok istiyorum. Biktim elalemden sacma sorularndan stres yapmamaya calisiyorum ama illaki yapiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?