Bilmiyorum canim simdilik hicbirini dusunmuyoruz yani ben dusunmuyorum esim benim kadar istedigi zaman harekete gecer diye dusunuyorum simdi pek orali olmuyo sıkıldı dr git geldenanladım canım o zaman biraz ara verin aşılama tüp bebek vs denersiniz belki gerek bile kalmadan olur bu ara verdiğin dönemde hayırlısı
bir de bizim açımızdan bakabilseler keşke bize onlardan daha zor...neyse kısmet hakkında hayırlısı olsun cnmBilmiyorum canim simdilik hicbirini dusunmuyoruz yani ben dusunmuyorum esim benim kadar istedigi zaman harekete gecer diye dusunuyorum simdi pek orali olmuyo sıkıldı dr git gelden
Aynen canim hakkimizda hayirlisibir de bizim açımızdan bakabilseler keşke bize onlardan daha zor...neyse kısmet hakkında hayırlısı olsun cnm
9 aydır deniyor musunuz ...adetin 3. günü muayeneye alıyorlar genelde yumurtalıklara bakmak için öncesinde ve ya sonrasında hormon testi istiyorlar adetlerin düzenli mi düzenli değilse yumurtlama sorunu olabilir polikistk over vs hormonlarında yumurtalıklarında sıkıntı yoksa ya rahimde ya da tüplerinde sıkıntı olabilir die rahim filmi çektiriyorlar kimi dr tedaviye başlamadan önce kimisi başlayıp 2-3 ay denedikten sonra ben başlamadan önce çekilmnesi taraftarıyım zaman kaybetmemk adına ...bu arada eşinin de sperm testi yaptırması gerekiyor sorunun kimde olduğu anlaşılması için ki tedaviye ona gre yön veriliyorkızlar dün regl oldum ve önümüzdeki aya bi mani olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum. 8 ay biiti 9 aydır bebk ıstıyoruz artık bebek olsun ıstıyorumadetin laçıncı günü giitiniz doktora ? bazı doktorlar ilgisiz oluyor sizin tecrübelerinizden yararlanmak ıstıyorum. özellıkle doktordan istiyeceğim bişeler var mı ne demelıyım ne yapmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim
Selam kızlar..daha once buraya cok yazardm bazıları tanir beni.3 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz.şükürler olsun ki dün hamile oldugumu öğrendim.3 defa yumurta takibi ve 1 kez aşılama yaptm ama tutmadı bu ay da ara verdik tatilden dolayı.yaklaşık 10 gündür feci adet sancm ve göğüs hassasiyetm vardı.3 gun boyunca pedle gezdim oldum olacam deyip.dün markete ped almaya gittim dönüşte eczanenin önünden gecince bi test aldm eve geldm ve 1dk icinde kıpkırmızı iki cizgi belirdi sok oldum.yani bu ay olma ihtimali benm icin yüzde 1 di.bugüne kadar onlarca test yaptm gep tek cizgiydi.umudunuzu kaybetmeyin insaallah sizlerin de olur.Rabbm isteyen herkese nasip etsin
Selam kızlar..daha once buraya cok yazardm bazıları tanir beni.3 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz.şükürler olsun ki dün hamile oldugumu öğrendim.3 defa yumurta takibi ve 1 kez aşılama yaptm ama tutmadı bu ay da ara verdik tatilden dolayı.yaklaşık 10 gündür feci adet sancm ve göğüs hassasiyetm vardı.3 gun boyunca pedle gezdim oldum olacam deyip.dün markete ped almaya gittim dönüşte eczanenin önünden gecince bi test aldm eve geldm ve 1dk icinde kıpkırmızı iki cizgi belirdi sok oldum.yani bu ay olma ihtimali benm icin yüzde 1 di.bugüne kadar onlarca test yaptm gep tek cizgiydi.umudunuzu kaybetmeyin insaallah sizlerin de olur.Rabbm isteyen herkese nasip etsin
Bi de pozitifi gördüğünde kaçıncı günündü :)Tebrik ederim bengisu çok sevindim, allah hayırli saglikli bir hamilelik nasip etsin.
Hiçbi tedavi uygulamamış miydin bu ay ? Bi de yumurtlama takibini niye yaptiriyordun, düzensizlik filan mi vardı ?
çok güzel yazmışsın cnm allah razı olsun senden sabır çok önemli değilmi işte biz sabredemiyoruz insanoğlu aslında herşey kısmet hayattaŞöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yahya'nızı beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızıisterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı EVLATLAR gelecek
gerçekten çok doğru söylemiş...haklısın tatlım zaten dualarımızda her zaman hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat die dua ederken vaktine de sabır diliyorum ben ama işte hormon yüklemesi yapıyoruz iğne ilaç ne vücut ne pskiloji sağlam kalıyor rabbim affetsin..sabır versinçok güzel yazmışsın cnm allah razı olsun senden sabır çok önemli değilmi işte biz sabredemiyoruz insanoğlu aslında herşey kısmet hayatta
evet bende de geçmişti ..belirtileri dikkate almamak lazım..ama dün beli dar pantolon giydim dar dediğime bakma kilo aldım die bayramda almıştım rahattı :) neyse akşama kadar kasık sancısından öldüm bu gün de hala ağrıyor..cnm benim belirti saydığım şeyler anladım ki igneden miş gazım geçen hafta çoktu ağız kuruluğu vardı uykum çok tu ben hamile oldum galiba diye düşündüm ama bu hafta hiç bişey yok kayboldu hepsi demekki yediğim iğnedenmiş dedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?