- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
hayırlı olsun canım..evet ilk 1 hafta ağrı sanci dibine kadr çektik malesef hatta 10 gün ,zaten çatladığında başlıyor kasık sancısı..ama tabi herkes aynı değil.. kaç yumurtan var çoksa sancın da çok olurHerkese mrb..bnde dün gece oldm ignemi.
Kızlar sizler igneyi olduktan snra agri sizi birsey hssettiniz mi yada catladigini anlayabildnz mi acaba ?
hayırlı olsun canım..evet ilk 1 hafta ağrı sanci dibine kadr çektik malesef hatta 10 gün ,zaten çatladığında başlıyor kasık sancısı..ama tabi herkes aynı değil.. kaç yumurtan var çoksa sancın da çok olur
bende pantolon giyince alt karnım çıkıyor hemen şişliğinden ama hormon iğnesi ağırmış ya vücutta 10 gün falan kalıyormuş diye duydum cnmevet bende de geçmişti ..belirtileri dikkate almamak lazım..ama dün beli dar pantolon giydim dar dediğime bakma kilo aldım die bayramda almıştım rahattı :) neyse akşama kadar kasık sancısından öldüm bu gün de hala ağrıyor..
ben iğneden bir gün sonra yani ertesi gün akıntı hissettim cnm bildigin şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntım oldu bir kaç ğün sürdü oradan anladım çatladı diye düşündüm hiç ağrım sızım olmadı ama ağrıda çatladığına işaretmişHerkese mrb..bnde dün gece oldm ignemi.
Kızlar sizler igneyi olduktan snra agri sizi birsey hssettiniz mi yada catladigini anlayabildnz mi acaba ?
Ağzına sağlık canmŞöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yahya'nızı beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızıisterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı EVLATLAR gelecek
konustuğumuzu hatırladım canım nickinden ama ayrıntıyı hatırlayamadım çok unutkanım ben afedersinCanm bz snnle konusmustk hatrlayamadn sanrm 1 tane yumurtam olustu malesf umarm oda catlarda tutar
Herkese mrb..bnde dün gece oldm ignemi.
Hayırlı olsun canım şimdiden inş bizde güzel haberler veririziğnenin 14. günü beta hcg 169 kızlar inşallah değerler katlanır rabbim yardım etsin
inşallah rabbim hepimizin hepimize yardım etsin dualarım her zaman sizinle nasıl bir duygu o kdar iyi biliyorum ki aklıma geldikçe dua ediyorum hepimiz içinHayırlı olsun canım şimdiden inş bizde güzel haberler veririz
Amin canım allah razı olsun farkettiğin bi belirtin oldu muinşallah rabbim hepimizin hepimize yardım etsin dualarım her zaman sizinle nasıl bir duygu o kdar iyi biliyorum ki aklıma geldikçe dua ediyorum hepimiz için
aminn hepimizden razı yar ve yardımcı olsun inşallah..aslında olmadı ben merakım geçsin die yaptım testi.. karın bölgem çok ağrıyor ve şiş tek belirgin bu ama onu da iğneden die düşündüm hala da çok ağrım var ..bir de son iki gün öğlen ve ikindi uyku bastırıyordu ama geçiyordu sonra..Amin canım allah razı olsun farkettiğin bi belirtin oldu mu
cnm ya çok seviniyorum senin adınaaminn hepimizden razı yar ve yardımcı olsun inşallah..aslında olmadı ben merakım geçsin die yaptım testi.. karın bölgem çok ağrıyor ve şiş tek belirgin bu ama onu da iğneden die düşündüm hala da çok ağrım var ..bir de son iki gün öğlen ve ikindi uyku bastırıyordu ama geçiyordu sonra..
teşekkür ederim bebeğim aminn ..tabi her zaman dualarımdasınız biliyorsun rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin darısı tüm anne olmak isteyenlerin başınacnm ya çok seviniyorum senin adınabizlerede dua et en iyi sen anlarsın çünkü bizleri cnm yaşadıklarımızı Allah tamamına erdirsin topiş bi bebeşin olsun kucağın dolsun darısı başıma olsun tatlışşş
canım az daha sabret derim ben iğnenin etkisi tamamen geçsinBenimde bugün 8. Günüm iğneden sonra test yaptırsam mı bilemiorum rüyamdada eşim yüzük takodu parmağıma ne demek acaba
Canım iğnenin etkisi 12.gün ve sonrasındada böle belirtilerin olur inşBenim de ovitrelle den sonra 6.gunum mide bulantısı halsizlik uyku kasık ağrısı hepsi var sanırım ignenin etkisi ilk denemem şansım çok düşük galiba hakkımız da hayırlısı ins bizde kavusuruz bebislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?