Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Herkese mrb..bnde dün gece oldm ignemi.
Kızlar sizler igneyi olduktan snra agri sizi birsey hssettiniz mi yada catladigini anlayabildnz mi acaba ?
hayırlı olsun canım..evet ilk 1 hafta ağrı sanci dibine kadr çektik malesef hatta 10 gün ,zaten çatladığında başlıyor kasık sancısı..ama tabi herkes aynı değil.. kaç yumurtan var çoksa sancın da çok olur

Canm bz snnle konusmustk hatrlayamadn sanrm 1 tane yumurtam olustu malesf umarm oda catlarda tutar

bende pantolon giyince alt karnım çıkıyor hemen şişliğinden ama hormon iğnesi ağırmış ya vücutta 10 gün falan kalıyormuş diye duydum cnm

Kızlar sizler igneyi olduktan snra agri sizi birsey hssettiniz mi yada catladigini anlayabildnz mi acaba ?
ben iğneden bir gün sonra yani ertesi gün akıntı hissettim cnm bildigin şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntım oldu bir kaç ğün sürdü oradan anladım çatladı diye düşündüm hiç ağrım sızım olmadı ama ağrıda çatladığına işaretmiş

Ağzına sağlık canm

kızlar acil yardım edin bu çatlatma iğnesinden sonra normal adet döngüsünden daha önce adet olan var mıııııııı

iğneden iki gün sonra başlayan hem sağ hem sol tarafta iğne batması yada sızı şeklinde bi ağrım var benimde

iğnenin 14. günü beta hcg 169 kızlar inşallah değerler katlanır rabbim yardım etsin

Amin canım allah razı olsun farkettiğin bi belirtin oldu mu
aminn hepimizden razı yar ve yardımcı olsun inşallah..aslında olmadı ben merakım geçsin die yaptım testi.. karın bölgem çok ağrıyor ve şiş tek belirgin bu ama onu da iğneden die düşündüm hala da çok ağrım var ..bir de son iki gün öğlen ve ikindi uyku bastırıyordu ama geçiyordu sonra..

cnm ya çok seviniyorum senin adına bizlerede dua et en iyi sen anlarsın çünkü bizleri cnm yaşadıklarımızı Allah tamamına erdirsin topiş bi bebeşin olsun kucağın dolsun darısı başıma olsun tatlışşş

teşekkür ederim bebeğim aminn ..tabi her zaman dualarımdasınız biliyorsun rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına

Benimde bugün 8. Günüm iğneden sonra test yaptırsam mı bilemiorum rüyamdada eşim yüzük takodu parmağıma ne demek acaba

Benim de ovitrelle den sonra 6.gunum mide bulantısı halsizlik uyku kasık ağrısı hepsi var sanırım ignenin etkisi ilk denemem şansım çok düşük galiba hakkımız da hayırlısı ins bizde kavusuruz bebislere

Canım iğnenin etkisi 12.gün ve sonrasındada böle belirtilerin olur inş

Merhabalar,benim de iğne sonrası 7. günüm ,bu ilk iğnem Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.Bazi belirtiler var ama ignesi etkisi olabilir o yüzden test için biraz bekleyeceğim. Heyecanliyim..Gelişmeleri zaman zaman paylasacagim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…