- 25 Kasım 2014
- 353
- 163
- 103
- 35
İns canım heyecanla bekliyorumCanım iğnenin etkisi 12.gün ve sonrasındada böle belirtilerin olur inş
Aynı zamanlarda ogrenicez inş olur yaMerhabalar,benim de iğne sonrası 7. günüm ,bu ilk iğnem Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.Bazi belirtiler var ama ignesi etkisi olabilir o yüzden test için biraz bekleyeceğim. Heyecanliyim..Gelişmeleri zaman zaman paylasacagim:))
Evet benim bugün 12. Gündü fakat yine belirti yok.. sıfır belirti ÜzgünümCanım iğnenin etkisi 12.gün ve sonrasındada böle belirtilerin olur inş
Inşallah :))[/QUOTE]="beyazmelek58, post: 42288652, member: 640320"]Aynı zamanlarda ogrenicez inş olur ya
Canım nasıl gidiyo var mı belirti[/QUOTE]="beyazmelek58, post: 42312145, member: 640320"]Inşallah :))
Benim 8.gun benim de aynı şekilde bide bana göğüs uçları büyüdü gibi geliyo neler oluyo acaba kafayı yemezsem iyiArkadaşlar sormak istediğim bişi var bugün iğnemin 12.günü ve göğüs uçlarımda hassiyet var böle bişi yaşayanınız var mı hiç olmaz dı bende
Benim sol göğüs ucunda karıncalanma oluyor :)[/QUOTE]E="aycbyzt, post: 42323410, member: 687726"]Arkadaşlar sormak istediğim bişi var bugün iğnemin 12.günü ve göğüs uçlarımda hassiyet var böle bişi yaşayanınız var mı hiç olmaz dı bende
Amin inş canım :)Allahım bu ay hepimizin yüzünü güldürür inş
Amin canım inşAllahım bu ay hepimizin yüzünü güldürür inş
Canım acele etme sabırlı ol ki sonunda üzülme benim yarın 14.günüm ama test yapsam mı hala kararsızımSanırım yanlış zamanda test yapmışım..idrar testi için sabah ilk idrar,ovulasyon testi için de en az 4 saat içecek tüketmemek gerekiyormuş.Cuma sabah testleri tekrarlayacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?