Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aynı zamanlarda ogrenicez inş olur ya

="beyazmelek58, post: 42288652, member: 640320"]Aynı zamanlarda ogrenicez inş olur ya[/QUOTE]
Inşallah :))

ben cuma test yaptım negatif çıktı zaten dünde kanama başlar gibi oldu biraz lekelenme gibi geldi ama devam etmedi yaa napcam şimdi kızlar ya adette başlamadı bi türlü (

="beyazmelek58, post: 42312145, member: 640320"]Inşallah :))[/QUOTE]
Canım nasıl gidiyo var mı belirti[/QUOTE]
Bugun ignenin 9. Günü ,dün çarşıdaydim biraz ayakta kaldim kasık ağrım oldu çok dikkate almadım eve gelince de devam etti ayrıca oturduğum yerde baş dönmesi yaşadım. .neler oluyor bilmiyorum hayırlısı bakalim:)sende var mı bir degisiklik??

Arkadaşlar sormak istediğim bişi var bugün iğnemin 12.günü ve göğüs uçlarımda hassiyet var böle bişi yaşayanınız var mı hiç olmaz dı bende

="beyazmelek58, post: 42312145, member: 640320"]Inşallah :))
Canım nasıl gidiyo var mı belirti[/QUOTE]
Bugun ignenin 9. Günü ,dün çarşıdaydim biraz ayakta kaldim kasık ağrım oldu çok dikkate almadım eve gelince de devam etti ayrıca oturduğum yerde baş dönmesi yaşadım. .neler oluyor bilmiyorum hayırlısı bakalim:)sende var mı bir degisiklik??[/QUOTE]
Aynı şekilde benimde oturdugum yerde bas dönmem oluyo bi de çok ayakta kalamiyorum belim ve kasiklarim çok ağrıyo bide göğüs uçlarım çok hassas hayırlısı

Arkadaşlar sormak istediğim bişi var bugün iğnemin 12.günü ve göğüs uçlarımda hassiyet var böle bişi yaşayanınız var mı hiç olmaz dı bende
Benim 8.gun benim de aynı şekilde bide bana göğüs uçları büyüdü gibi geliyo neler oluyo acaba kafayı yemezsem iyi

E="aycbyzt, post: 42323410, member: 687726"]Arkadaşlar sormak istediğim bişi var bugün iğnemin 12.günü ve göğüs uçlarımda hassiyet var böle bişi yaşayanınız var mı hiç olmaz dı bende[/QUOTE]
Benim sol göğüs ucunda karıncalanma oluyor :)

Hami
E="aycbyzt, post: 42323410, member: 687726"]Arkadaşlar sormak istediğim bişi var bugün iğnemin 12.günü ve göğüs uçlarımda hassiyet var böle bişi yaşayanınız var mı hiç olmaz dı bende
Benim sol göğüs ucunda karıncalanma oluyor :)[/QUOTE]
hamilemisiniz peki

[Inşallah E="aycbyzt, post: 42325095, member: 687726"]Hami

Benim sol göğüs ucunda karıncalanma oluyor :)[/QUOTE]
hamilemisiniz peki[/QUOTE]
hamile adayiyim :)) catlatma iğnemin 9. Gunumdeyim de bu belirtim var .

arkadaşlar dayanamayıp bugün hem ovulasyon testi hem gebelik testi yaptım ,iğnenin 10. günü..her iki testimde de ikinci çizgi silik yalnız gebelik testi daha az belirgin çizgisi...hadi gebelik testini anladım da ovulasyon testimde niye 2. çizgi belirgin?Sizce neden olabilir??

Sanırım yanlış zamanda test yapmışım..idrar testi için sabah ilk idrar,ovulasyon testi için de en az 4 saat içecek tüketmemek gerekiyormuş.Cuma sabah testleri tekrarlayacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olur ....

Canım acele etme sabırlı ol ki sonunda üzülme benim yarın 14.günüm ama test yapsam mı hala kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…