Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım acele etme sabırlı ol ki sonunda üzülme benim yarın 14.günüm ama test yapsam mı hala kararsızım
Haklısın arkadaşım ne zaman adet olsam ilk günüm ağlayarak geçiyor Ama işte bir umut belki pozitif çıkar diye dayanamadım.Keşke pozitif çıksa ...görecek miyiz acaba o günleri....

Haklısın arkadaşım ne zaman adet olsam ilk günüm ağlayarak geçiyor Ama işte bir umut belki pozitif çıkar diye dayanamadım.Keşke pozitif çıksa ...görecek miyiz acaba o günleri....
Bende görmek istiorum hayal ettiğimde o poZitif görüntüsünü gözlerim doluo ama hayırlısı rabbim ol desin yeterki

Cnm sen hangi gün vurduğunuz igneni 12 sinde mi bende 12 sinde vuruldum

bende aranıza yeni katıldım dayanamadım soru sormak istiyorum.. ben klomen kullandım 13. gün yumurtlarım hiç gelişmemişti 15,gün bir daha kontrol yapıldı bu sefer 18 mm olmuştu ve iğne vuruldum şuan iğneden sonra 16,günüm hala hastalanmadım ve hiç bi belirtide yok test yapıp negatif görmekte istemiyorum.. sizce bi umut var mı hastalanmam gerekmiyor muydu ?

Kendi kendini yiyeceğine canım git testini yaptır bence

Bir kan testi yaptirmalisin bence..
Canım test yaptın mı var mı değişiklik
Henüz yapmadım canım bugün 12.gun çok akıntım var kasık ağrım fazla yok göğüslerimde çok sisti pazartesi sabah test yapacağım. Sende durumlar nasıl canım? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…