- 23 Ağustos 2015
- 96
- 40
- 88
Haklısın arkadaşım ne zaman adet olsam ilk günüm ağlayarak geçiyorCanım acele etme sabırlı ol ki sonunda üzülme benim yarın 14.günüm ama test yapsam mı hala kararsızım
Bende görmek istiorum hayal ettiğimde o poZitif görüntüsünü gözlerim doluo ama hayırlısı rabbim ol desin yeterkiHaklısın arkadaşım ne zaman adet olsam ilk günüm ağlayarak geçiyorAma işte bir umut belki pozitif çıkar diye dayanamadım.Keşke pozitif çıksa ...görecek miyiz acaba o günleri....
Canm cok sevindm darisi bizlere de inşallah hayrlisiyla kucagna alman dilegiyle..iğnenin 14. günü beta hcg 169 kızlar inşallah değerler katlanır rabbim yardım etsin
Cnm sen hangi gün vurduğunuz igneni 12 sinde mi bende 12 sinde vuruldumHaklısın arkadaşım ne zaman adet olsam ilk günüm ağlayarak geçiyorAma işte bir umut belki pozitif çıkar diye dayanamadım.Keşke pozitif çıksa ...görecek miyiz acaba o günleri....
Senden güzel haberleri bekliyorum umut olacaksın ins benim gibi ilk deneyenlere bol bol dua ediyorumHaklısın arkadaşım ne zaman adet olsam ilk günüm ağlayarak geçiyorAma işte bir umut belki pozitif çıkar diye dayanamadım.Keşke pozitif çıksa ...görecek miyiz acaba o günleri....
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarım sizinle rabbim yardımcınız olsun her daimCanm cok sevindm darisi bizlere de inşallah hayrlisiyla kucagna alman dilegiyle..
Beni cok mutlu ettin canimSenden güzel haberleri bekliyorum umut olacaksın ins benim gibi ilk deneyenlere bol bol dua ediyorum
İnş canımBeni cok mutlu ettin canim
Rabbim dualarimizi kabul eder insallah...
Kendi kendini yiyeceğine canım git testini yaptır bencebende aranıza yeni katıldım dayanamadım soru sormak istiyorum.. ben klomen kullandım 13. gün yumurtlarım hiç gelişmemişti 15,gün bir daha kontrol yapıldı bu sefer 18 mm olmuştu ve iğne vuruldum şuan iğneden sonra 16,günüm hala hastalanmadım ve hiç bi belirtide yok test yapıp negatif görmekte istemiyorum.. sizce bi umut var mı hastalanmam gerekmiyor muydu ?
ÖYLE ZOR Kİ O NEGATİFİ GÖRMEK SANIRIM YARIN SABAHTAN YAPTIRCAM..Kendi kendini yiyeceğine canım git testini yaptır bence
Bencede yaptır ins hayırlı haberlerini alırızÖYLE ZOR Kİ O NEGATİFİ GÖRMEK SANIRIM YARIN SABAHTAN YAPTIRCAM..
inşallah canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin bizlere deBencede yaptır ins hayırlı haberlerini alırız
Canım test yaptın mı var mı değişiklikBeni cok mutlu ettin canim
Rabbim dualarimizi kabul eder insallah...
Bir kan testi yaptirmalisin bence..bende aranıza yeni katıldım dayanamadım soru sormak istiyorum.. ben klomen kullandım 13. gün yumurtlarım hiç gelişmemişti 15,gün bir daha kontrol yapıldı bu sefer 18 mm olmuştu ve iğne vuruldum şuan iğneden sonra 16,günüm hala hastalanmadım ve hiç bi belirtide yok test yapıp negatif görmekte istemiyorum.. sizce bi umut var mı hastalanmam gerekmiyor muydu ?
Henüz yapmadım canım bugün 12.gun çok akıntım var kasık ağrım fazla yok göğüslerimde çok sisti pazartesi sabah test yapacağım. Sende durumlar nasıl canım? ?Canım test yaptın mı var mı değişiklik
Bende de seninle aynı bende pazartesini bekliyorum canımBir kan testi yaptirmalisin bence..
Henüz yapmadım canım bugün 12.gun çok akıntım var kasık ağrım fazla yok göğüslerimde çok sisti pazartesi sabah test yapacağım. Sende durumlar nasıl canım? ?
Bende onu düşündüm de bence evde yapalım çıkmazsa yine hastaneye gidelimPazartesi kan tahlili mi yaptıralim yoksa evde testi pozitif çıkınca mi hastaneye gidelim?
Test yaptın mı canıminşallah canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin bizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?