Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Catlama ignesinden sonraki 16.gun idrar testinde öğrendim. Ne akıntı ne göğüste dolgunluk ne bulanti hiç bir belirtim yoktu. Tek belirti çok hafif adet olacakmış gibi ağrı ve göğüs ucunda hassasiyetti. Adet öncesinden farklı değildi yani.

Hayırlısı olsun darısı bize inş bende de adet olacakmışim gibi ağrı göğüs ucunda hassasiyet bi de kasigimda arada batma oluyo

Kızlar bende de var olan tüm belirtiler kesildi sadece bugün denizden çıkınca yogun bir akıntı geldi,hatta öyle yogundu ki adet oldum sandım. ..Bugün ignenin 13. Günü. ..

Kızlar bende de var olan tüm belirtiler kesildi sadece bugün denizden çıkınca yogun bir akıntı geldi,hatta öyle yogundu ki adet oldum sandım. ..Bugün ignenin 13. Günü. ..
Bende de kesildi adet olmuşum gibi sancı çekiyorum bakıyorum hiç bişey yok çok yoruldum ya çok zormuş belirsizlik

Kızlar ben şimdi ucuz testlerden yaptım negatif çıktı 13.gundeyim ne kadar doğrudur çokk kötüyümmm

beyazmelek58
Canim benim once sakin olmalisin,idrarda hemen pozitif vermeyebilir panige kapilma.hem yarin kan tahlili verecektik beraber aceleci olma kendini üzme ..

merhaba arkadaşlar , gonal f ardından çatlatma iğnesi kullandım hamile değilim , saçlarım çok döküldü , sol tarafımda 1,5 cm kist oluştu, doktorum ilaç vermedi 1 ay ara verdik hayırlısı bakalım, inşallah güzel haberler okurum sizden

bengisu022 hayirli olsun uzun zamandir bende ugramamistim topige cok sevindim Allah saglikla kucagina aldirsin
Tesekkurler canm.gercekten sürpriz oldu.ara verdigimiz ay geldi bebegim.cok sasirdik.ama doktorm bu ay da günlere dikkat edin ilacn etkidi devam eder dedi.Rabbim ins sana da isteyen herkese de nasip eder.

Tebrik ederim bengisu çok sevindim, allah hayırli saglikli bir hamilelik nasip etsin.
Hiçbi tedavi uygulamamış miydin bu ay ? Bi de yumurtlama takibini niye yaptiriyordun, düzensizlik filan mi vardı ?
Canm biraz geç oldu ama cevap yazaym.tesekkurler canm ins sana da nasip olur.canm tedaviye hamile kalamadğm icin basladk.ama tedaviyle adetim de duzene girdi.28.günde adet oluyodum şükür.bekledigim adetin 5.günü evdeki testte kıpkırmızi cizgiyle öğrendim.aynı gün kanda da bthcg 1200 falan cıktı.ya bi de ayıptr söylemesi hamile kaldığm ay sadece 3 kere birliktelik oldu.adetin 1.gununden sayip 9.gunu 11.günü ve 13.günü .

Off kızlar off bugün sabah test yaptım negatif öğlene de hasta oldum kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ilk iğne tedavim başarısız oldu her ay umutlan, ilaç tedavilerle uğraş sonuç husran..nasip değilmiş napalım, belki de hiç nasip olmayacak

Bize kısmet değilmiş demek ki canım aglamaktan kendimi alamıyorum canım yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…