- 29 Ağustos 2015
- 13
- 11
- 1
Hayırlısı olsun darısı bize inş bende de adet olacakmışim gibi ağrı göğüs ucunda hassasiyet bi de kasigimda arada batma oluyoCatlama ignesinden sonraki 16.gun idrar testinde öğrendim. Ne akıntı ne göğüste dolgunluk ne bulanti hiç bir belirtim yoktu. Tek belirti çok hafif adet olacakmış gibi ağrı ve göğüs ucunda hassasiyetti. Adet öncesinden farklı değildi yani.
Hayırlısı olsun darısı bize inş bende de adet olacakmışim gibi ağrı göğüs ucunda hassasiyet bi de kasigimda arada batma oluyo
Bende de kesildi adet olmuşum gibi sancı çekiyorum bakıyorum hiç bişey yok çok yoruldum ya çok zormuş belirsizlikKızlar bende de var olan tüm belirtiler kesildi sadece bugün denizden çıkınca yogun bir akıntı geldi,hatta öyle yogundu ki adet oldum sandım. ..Bugün ignenin 13. Günü. ..
Muhtemelen adet olucam hiç ümidim kalmadı artık of çok kötüyümBende de kesildi adet olmuşum gibi sancı çekiyorum bakıyorum hiç bişey yok çok yoruldum ya çok zormuş belirsizlik
Tesekkurler canm.gercekten sürpriz oldu.ara verdigimiz ay geldi bebegim.cok sasirdik.ama doktorm bu ay da günlere dikkat edin ilacn etkidi devam eder dedi.Rabbim ins sana da isteyen herkese de nasip eder.bengisu022 hayirli olsun uzun zamandir bende ugramamistim topige cok sevindim Allah saglikla kucagina aldirsin
Canm biraz geç oldu ama cevap yazaym.tesekkurler canm ins sana da nasip olur.canm tedaviye hamile kalamadğm icin basladk.ama tedaviyle adetim de duzene girdi.28.günde adet oluyodum şükür.bekledigim adetin 5.günü evdeki testte kıpkırmızi cizgiyle öğrendim.aynı gün kanda da bthcg 1200 falan cıktı.ya bi de ayıptr söylemesi hamile kaldığm ay sadece 3 kere birliktelik oldu.adetin 1.gununden sayip 9.gunu 11.günü ve 13.günü .Tebrik ederim bengisu çok sevindim, allah hayırli saglikli bir hamilelik nasip etsin.
Hiçbi tedavi uygulamamış miydin bu ay ? Bi de yumurtlama takibini niye yaptiriyordun, düzensizlik filan mi vardı ?
Off bi an kendime engel olamadım canım yaptım bugün kan tahlili verip kuttulalim artık bu strestenbeyazmelek58
Canim benim once sakin olmalisin,idrarda hemen pozitif vermeyebilir panige kapilma.hem yarin kan tahlili verecektik beraber aceleci olma kendini üzme ..
MALESEF NEGATİF VE HASTALANDIM ZATENTest yaptın mı canım
Hayırlısı olsun canım bende şimdi kan verdim sonucu bekliyorumMALESEF NEGATİF VE HASTALANDIM ZATENOLMUCAK BU İŞ GALİBA
OFF OFF ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZLERE YA SIKILMA DİCEM AMA AYNI DURUMDAYIZ ŞUAN SABAHTIR AĞLIYORM İŞ YERİNDE BİDEKızlar olmadı sonuç negatif çıktı çokkk kötüyüm
Bende aynı durumdayım isteyim ve göz yaşlarımi durduramiyorum amin canımOFF OFF ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZLERE YA SIKILMA DİCEM AMA AYNI DURUMDAYIZ ŞUAN SABAHTIR AĞLIYORM İŞ YERİNDE BİDE
Bize kısmet değilmiş demek ki canım aglamaktan kendimi alamıyorum canım yanıyoOff kızlar off bugün sabah test yaptım negatif öğlene de hasta oldum kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ilk iğne tedavim başarısız oldu her ay umutlan, ilaç tedavilerle uğraş sonuç husran..nasip değilmiş napalım, belki de hiç nasip olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?