OFF OFF ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZLERE YA SIKILMA DİCEM AMA AYNI DURUMDAYIZ ŞUAN SABAHTIR AĞLIYORM İŞ YERİNDE BİDEKızlar olmadı sonuç negatif çıktı çokkk kötüyüm
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BİZLERİN SINAVI BU AMA ALLAH KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN GENEDE.. Bİ TANIDIĞIMZ VAR KADIN İKİNCİYE BEBEK ALDIRIYO İSYAN EDİYORUM ALLAH AFFETSİN AMA ONUNDA SINAVI ÖYLE BİZİMKİ BYLE DUA EDELİM BİZLEREDE VERSİN..Bende aynı durumdayım isteyim ve göz yaşlarımi durduramiyorum amin canım
Ağlamadan bende rahatlayamiyorum canım ,bende bugün eşime sarıldım ağladım
ben kullanmadım ama sağdan soldan okuduklarıma göre yumurta çatlamış olabilir mi ki? yani kaç gündür testi yapıyorsun?normalde benim de adet döngüm 28 gün.adetimden ortalama 12,14 gün sonra ovulasyon gerçekleşiyor sanıyorum,doktorum da iğneyi 12. günü vurmuştu.benzer durum varsa sende ovulasyon olduğu için çift çizgiyi görmüyor olabilirsin. bakalım diğerleri ne diyecekKizlar merhaba ovulasyon testiyle yumurta takibi yapiyorum bugun adetten sonraki 17.gunum hala 2.cizgi yokadet dongum 28 gun aslinda ama niye geciktiki??
Deneyenler kacinci gun cift cizgi yakaladiniz??
9. Gunden beri yapıyorum canım belki de yumurta olmadıben kullanmadım ama sağdan soldan okuduklarıma göre yumurta çatlamış olabilir mi ki? yani kaç gündür testi yapıyorsun?normalde benim de adet döngüm 28 gün.adetimden ortalama 12,14 gün sonra ovulasyon gerçekleşiyor sanıyorum,doktorum da iğneyi 12. günü vurmuştu.benzer durum varsa sende ovulasyon olduğu için çift çizgiyi görmüyor olabilirsin. bakalım diğerleri ne diyecek
Merhaba bendede ayni sıkıntı vardı doktora gittigmde yumurtalarn büyümedigini dolayisiylada catlamadigini ögrendm bi doktora gidin dermKizlar merhaba ovulasyon testiyle yumurta takibi yapiyorum bugun adetten sonraki 17.gunum hala 2.cizgi yokadet dongum 28 gun aslinda ama niye geciktiki??
Deneyenler kacinci gun cift cizgi yakaladiniz??
Doktor nasıl bir tedavi uyguluyor bu durumda? Ilac vs??Merhaba bendede ayni sıkıntı vardı doktora gittigmde yumurtalarn büyümedigini dolayisiylada catlamadigini ögrendm bi doktora gidin derm
Ilac verio yumurta takibine basliyosunz snraDoktor nasıl bir tedavi uyguluyor bu durumda? Ilac vs??
Tatlım bendende önce akıntı geldi inşallah sende hamilesindirs.a kızlar 2 yıldır evliyim,korunmadık da.geçen sene bir düşük yaptım.2 aydır da klomen tedavisi görüyorum,bu ya çatlatma iğnesi de oldum.iğne olalı 12 gün geçti.ama 2 gün önce kahverengi akıntım oldu.1-1,5 gün sürdü kesildi.fikri olan,aynı şeyi yaşayan var mı? yerleşme kanamasıyla alakalı bir şey olabilir mi sizce?
hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam arkadaşlar
Aşılama yaptırdım ikinci asilamam. Asilamamin 14. Günü yanı ovitrellann 16. Gunu kanda test yaptırdım 100 çıktı hamileyim bugun 21. Gunum dunki testte değerim 405 çıktı. Çok sukur darisi tüm isteyenlerin başına insallah
Amiiinnn çok sagolunhayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ayyy gerçekten mi ayyyy inşallahTatlım bendende önce akıntı geldi inşallah sende hamilesindir
Uzulme canim yalniz degilsinsonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?