Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar olmadı sonuç negatif çıktı çokkk kötüyüm
OFF OFF ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZLERE YA SIKILMA DİCEM AMA AYNI DURUMDAYIZ ŞUAN SABAHTIR AĞLIYORM İŞ YERİNDE BİDE
Bende aynı durumdayım isteyim ve göz yaşlarımi durduramiyorum amin canım
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BİZLERİN SINAVI BU AMA ALLAH KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN GENEDE.. Bİ TANIDIĞIMZ VAR KADIN İKİNCİYE BEBEK ALDIRIYO İSYAN EDİYORUM ALLAH AFFETSİN AMA ONUNDA SINAVI ÖYLE BİZİMKİ BYLE DUA EDELİM BİZLEREDE VERSİN..

Kızlar aglayacagiz ama acimizi yaşayıp bitirmemiz lazım ,bizi birbirimizden başkası anlayamaz biliyorum,kendimizi eksik hissediyoruz başarısızlık hayal kırıklığı yaşıyoruz hemde her ay ama yilmak yok hanımlar ..elimizden ne geliyorsa yapacağız ..Bu arada ben cesaretimi topladım ve yarın için doktorumdan randevu aldım. Rabbim gözyaşlarımizi görüyor ,dualarimizi işitiyor, namazlarimizi dualarimizi eksik etmeyelim inşallah Allahım bize hayırlı evlatlar nasip edecek ...

s.a kızlar 2 yıldır evliyim,korunmadık da.geçen sene bir düşük yaptım.2 aydır da klomen tedavisi görüyorum,bu ya çatlatma iğnesi de oldum.iğne olalı 12 gün geçti.ama 2 gün önce kahverengi akıntım oldu.1-1,5 gün sürdü kesildi.fikri olan,aynı şeyi yaşayan var mı? yerleşme kanamasıyla alakalı bir şey olabilir mi sizce?

Kizlar merhaba ovulasyon testiyle yumurta takibi yapiyorum bugun adetten sonraki 17.gunum hala 2.cizgi yok adet dongum 28 gun aslinda ama niye geciktiki??

Deneyenler kacinci gun cift cizgi yakaladiniz??

Kizlar merhaba ovulasyon testiyle yumurta takibi yapiyorum bugun adetten sonraki 17.gunum hala 2.cizgi yok adet dongum 28 gun aslinda ama niye geciktiki??

ben kullanmadım ama sağdan soldan okuduklarıma göre yumurta çatlamış olabilir mi ki? yani kaç gündür testi yapıyorsun?normalde benim de adet döngüm 28 gün.adetimden ortalama 12,14 gün sonra ovulasyon gerçekleşiyor sanıyorum,doktorum da iğneyi 12. günü vurmuştu.benzer durum varsa sende ovulasyon olduğu için çift çizgiyi görmüyor olabilirsin. bakalım diğerleri ne diyecek

9. Gunden beri yapıyorum canım belki de yumurta olmadı

Merhaba bendede ayni sıkıntı vardı doktora gittigmde yumurtalarn büyümedigini dolayisiylada catlamadigini ögrendm bi doktora gidin derm

Selam arkadaşlar
Aşılama yaptırdım ikinci asilamam. Asilamamin 14. Günü yanı ovitrellann 16. Gunu kanda test yaptırdım 100 çıktı hamileyim bugun 21. Gunum dunki testte değerim 405 çıktı. Çok sukur darisi tüm isteyenlerin başına insallah

Tatlım bendende önce akıntı geldi inşallah sende hamilesindir

hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Tatlım bendende önce akıntı geldi inşallah sende hamilesindir
ayyy gerçekten mi ayyyy inşallahbugün 14. günüm,sabah yine kahverengimsi akıntım oldu ama koyu değil eyvah hasta oldum dedim sonrasında gelmedi bir şey.eşim de üzüldü.ben de hadi hastaneye gidelim kan verelim,üzüldük zaten negatif çıkarsa bugün üzülelim dedim umutlanıyoruz çünkü.ay birazdan gidicez acile inşallah hamiyelimdir,paylaşırım nasip olursa.senin nasıl oldu nasıl akıntı geldi anlatabilir misin?

bu arada hayırlı olsun bebeiğin,inşallah sağ salim kucağına alırsın miniğinidarısı başımıza

Bende 26agustosta catlatma iğnesi oldum 13.gunu yani dün kan tahlili yaptirdim 0,52cikti yanı negatif acaba erkenmi yaptırdım daha sonra sonucu pozitife donen varmi hala adet olmadin olan varsa cvp yazın zaten içimde hic umut kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…