Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşım kan tahlili 13 . günde kesine yakın sonuç verir . Belki geç döllenme olmuştur ama

Bende 26 ağustosta overitille çatlatma iğnesi oldum ama hiç umudum yok adet olmayı bekliyorum .

Kizlar merhaba bnide araniza alirsaniz cok sewinirim. Ben 3 yillik ewliyim. Ewliligimin ilk ayinda hamile kaldim bebegimde problem cikti doktorlar alincak dedi alindi. Sonra tekrar hamile kaldim 8 aylik karnimda kalbi durmus melegimin.. Gecen sene mayis ayindan beri korunmayi biraktik ama heray husrana ugradim.temmuz ayinda klomen kullandim catlatma ignesi oldum ama tam gunumde adet oldum. Bu ay da klomen kullandim gectigimiz cuma gunu igne vuruldum simdi buyuk bi sabirsizlikla bekliyorum. Allahim hic kimseyi ewladiyla sinamasin hepimize hayirli saglikli bebekler versin.

CNMM BENİM ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN ÖYLE ÜZÜLDÜM Kİ RABBİM BİDAHA YAŞATMASIN 8 AYLIK NASIL ALDILAR SEZERYANLARMI ARAŞTIRMA YAPILDIMI PEKİ BU OLAYLARDAN SONRA

Sagol canim Allahim hic kimseye yasatmasin o aciyi. Sunni sanci ile dogum yaptim bebegi otopsiye aldilar. Bebegimin besin aldigi damar tikanmis gelisme geriligi olmustu kaldigim ilcede sadece bi hastane var 2 doktor var hic bisey yapamadim ben en cokta ona uzuluyorum

TATTLIM BENİM RABBİM BİDAHA YAŞATMASIN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM GEREKLİ TESTLERİN YAPILMASI LAZIM PIHTILAŞMA BOZUKLUĞU VS VARMI DİYE BENDE İKİ KERE DÜŞÜK YAŞADIM HERŞEYE BAKILDI ARAŞTIRMA YAPILDI EŞİMDE SORUN ÇIKTI KİMSEDE DEMEDİ EŞİNEDE BAKALIM DİE NASILSA KALIYORUM HAMİLE DİYE DOKTORLAR GEREK YOK DEDİ ŞİMDİ EŞİM AMELİYAT OLUCAK SENDE GEREKLİ TESTLERİ YAPTIR CNM ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİT GENETİK BÖLÜMÜNE

Ben ankarada arastirmaya girdim gecen sene kan pihtilasmasina meyilliymisim doktor igneye gerek yok coraspin kullan dedi bide b12, hic yoktu onun icin de 15 igne vuruldum ve ilac kullandim

Ben ankarada arastirmaya girdim gecen sene kan pihtilasmasina meyilliymisim doktor igneye gerek yok coraspin kullan dedi bide b12, hic yoktu onun icin de 15 igne vuruldum ve ilac kullandim
PEKİ İLK BEBEĞİN İÇİN NE DEDİLER CNM?

Allahim esinede sifa versin. İnsallah hep birlikte bu gunleri atlatir kucaklarimiza bebeklerimi aliriz

Allahim esinede sifa versin. İnsallah hep birlikte bu gunleri atlatir kucaklarimiza bebeklerimi aliriz
İNŞALLAH CNMM İNŞ BU AY ÖĞRENİNCE EŞİMDEKİ SORUNU AŞILAMA YAPTIRDIK BİZDE BAKALIM BEKLENTİM YOK AÇIKÇASI DÜŞÜRMEKTENDE KORKUYORUM HORMONLARINA BAKILDIMI EN SON TEKRAR GEBE KALAMAMANDA HORMONLARININ ETKİSİ OLABİLİR

İlk bebegimin boynunda odem olusmus 1000 de 1 gorulen biseymis 3 aylikti hangi doktorla gorustuysem hepsi alincak yasama sansi yok dedi. Ben bu ay kan werdim klomenden sonra estradiol 147 yaziodu doktor begenmedi. Aksam ve sabah klomen kullan tekrar kan ver dedi 196 cikti doktor fena degil dedi cuma gunuydu igne oldum ogun. Benim yumurtaliklarimda bi problem var sanirim

Hersey Allahtan canim vardir bi bildigi sakin olumsuz dusunme ben cok agladim ama inan sadece kendime zarar werdim. Benki bu yasima kadar hic adet problemi yasamamistim ama o 2. Dogumdan sonra cok duzensizlik yasadim ama suan neden olmuto bilmiyorum oturdugum ilcede ozel hastanede yokki herseyi ogreniyim. Doktora sordum daha ne kadar devam edicek ilac igne 8 ay denicez diyor

PROBLEM OLDUĞUNU SANMIYORUM CNM YOKSA ÖLE GEBE KALIP 8 AYA KADAR SÜRDÜREMEZSİN. STRESTEN DOLAYI ŞUAN HAMİLE KALAMIYO OLABİLİRSİN HORMONLARIN ALT ÜST OLMUŞTUR TAHMİN EDEBİLİYORUM ADETLERİN NASIL DÜZENLİMİ

Ben 2 bebek kaybettim canim ilk bebegimde boynunda odem vardi ikinci kez hamile kaldim onu 8 aylik kaybettim. Adetim gecen sene cok duzensizdi 40 45 gunde bi adet oluyordum gizli sekerden korktuk cok sukur cikmadi bisey bide gecen sene annem kalp krizi gecirdi onada cok korktum psikolojik olarak coktum adetim 10 gun felan gecikiyordu ama 2 aydir gunumde oluyordum

GÜNÜNDE OLUYORSAN HORMONLARIN DÜZENE GİRMİŞTİR ARTIK BUNDAN SONRA BENCE YAKIN ZAMANDA KALIRSIN CNM İNŞ BU SEFER SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSINN BU AY ÇATLATMA İĞNESİ OLDUN DİMİ SENDE

Cuma gunu oldum bugun 5.,gunum ama cuma gunu kan verdigimde sonucu pek begenmedi doktor ama gene igne yapalim dedi. Sabah belim agriyordu ayni adet sancisi gibi daha 13 gunum var adetime sonra sol tarafim ve kasigim agridi. İnsallah Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz en kisa zamanda saglikli bebegimiz olir

İNŞALLAH CNMM BENİMM RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ. SAĞLIKLI HAYIRLISINI VERSİN BEN HEP ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTEDİM.DEMEKKİ BÖLEYMİŞ HAYIRLISI BENDE ÇARŞAMBA GECESİ ÇATLATMA İĞNEMİ OLDUM CUMA GÜNÜ DOKTORUM AŞILAMAMI YAPTIM E2 DEĞERİM YÜKSEKTİ 800 ÇOĞUL GEBELİK RİSKİ VAR DEDİ KABUL EDİOMUSUNUZ DEDİ BENDE KEŞKE OLSA DEDİM:)

Bide benim anlamadigim bazi arkadaslar 17,18 mm yazmis bu ne sonucu ve nasil ogreniyolar benim sonuc kagidimda sadece Hormon Estradiol 198.3yaziyo

Bide benim anlamadigim bazi arkadaslar 17,18 mm yazmis bu ne sonucu ve nasil ogreniyolar benim sonuc kagidimda sadece Hormon Estradiol 198.3yaziyo
CNM SENİNKİ KANINDAKİ ÖSTROJEN DÜZEYİ ONLARIN SÖYLEDĞİNİ ULTRASONDA GÖRÜLEN FOLİKÜL ÇAPLARI BELLİ OLDUNLUĞA ERĞİŞTİĞİNDE ÇATLATMA İĞNESİ VURUYOLAR O DAHADA GELİŞİP OLGUNLAŞIP ÇATLIYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…