Çok geçmiş olsun çok üzüldüm korktugum tek şey olduktan sonra kaybetmek Rabbim bidaha yasatmasin inşallahCNMM BENİM ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN ÖYLE ÜZÜLDÜM Kİ RABBİM BİDAHA YAŞATMASIN 8 AYLIK NASIL ALDILAR SEZERYANLARMIARAŞTIRMA YAPILDIMI PEKİ BU OLAYLARDAN SONRA
Bende 26agustosta yaptırdım dün akşam tahlil yaptırdım negatif çıktı inşallah seninki olur canım bende adetimi bekliyorumBende 26 ağustosta overitille çatlatma iğnesi oldum ama hiç umudum yok adet olmayı bekliyorum .
İnşallah pek umudum yok ama şimdi bi o ihtimal var içimde yoruldugumu hissediyorum catlatma ignesinden sonra çok agrim oldu yumurtalar çatlamış ozaman ama geç döllenme olurmu bipmiyorumArkadaşım kan tahlili 13 . günde kesine yakın sonuç verir . Belki geç döllenme olmuştur ama
İnsallah bidahaki ay tutar canim sakin olumsuzluga kapilma hepimizin duasi uzerimizde olsun kucaklarimiz bebek dolsunBende 26agustosta yaptırdım dün akşam tahlil yaptırdım negatif çıktı inşallah seninki olur canım bende adetimi bekliyorum
Gec dollenmede olabilir canim bikac gun sonra tekrar bi test yaptirİnşallah pek umudum yok ama şimdi bi o ihtimal var içimde yoruldugumu hissediyorum catlatma ignesinden sonra çok agrim oldu yumurtalar çatlamış ozaman ama geç döllenme olurmu bipmiyorum
Yoruldum artık 2yildir deniyoruz klomen kullandım olmadı bu ay iğne kullandım yine olmadı nasibimde yok demekki diyorum artık çok zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin kucaklarimiz bebek dolsun insallahİnsallah bidahaki ay tutar canim sakin olumsuzluga kapilma hepimizin duasi uzerimizde olsun kucaklarimiz bebek dolsun
BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRDIM CNM KLOMEN KULLANIRKEN ULTRASONLA NASIL BAKMAZKI NEYE GÖRE DOZ AYARLIYO CNM SEN DEVLET HASTANESİNDEMİ YAPTIRDIN TAKİBİİnsallah tutar seninkide canim. Asilamayi devlettemi yaptirdin ozeldemi? Kac kere klomen kullandin beni hic ultrasona sokmadi doktor sadece kan verdim
Dün evlilik yıl donumumuzdu yemeğe gittik o an icime bi heycan düştü yemek yerken midem bulandi karnim adet olucakmisim gibi belimi vurdu ağrısı o belirtilerle heycanlandim ondan önce hiç umudum yoktu o hevesle yaptırdım tahlil negatif olunca yine hüsran yine yıkım harcadigin paralarami yanarsin tedavi sürecinde çektiğim agrilarami yoksa umut dolan yüreğinin en sonunda husraninami eşine her seferinde yok olmamış demek agrima gidiyo artık bide onun hayalleri var tabiki dayanamıyorum artık etrafimdaki herkesin bebeği oluyo benim yok her hamile haberinde birazdaha icime kapaniyorum ama bunları bide herkese anlatamamak birine anlat aman ne.uzuluyon bizde varda noluyo allahtan olur elbet tesellilerinden biktim artık :''((Gec dollenmede olabilir canim bikac gun sonra tekrar bi test yaptir
Ayni duygulari paylasioruz canim benden sonra evlenenlerin hepsinin cocugu oldu benim yok diye agliyorum ama Allahim en iyisi bilir uzulerek sadece kendimiİ yipratiyoruz bikac gun daha bekle hemen negatif gorunce olumsuz dusunme gc dollenme olabilir ben de esime surekli konusuyorum esim herdefasinda daha gunu vardir Allah bilir onuda diyip teselli ediyo ama annelik duygusunu tatmak istiyoruz hepimizDün evlilik yıl donumumuzdu yemeğe gittik o an icime bi heycan düştü yemek yerken midem bulandi karnim adet olucakmisim gibi belimi vurdu ağrısı o belirtilerle heycanlandim ondan önce hiç umudum yoktu o hevesle yaptırdım tahlil negatif olunca yine hüsran yine yıkım harcadigin paralarami yanarsin tedavi sürecinde çektiğim agrilarami yoksa umut dolan yüreğinin en sonunda husraninami eşine her seferinde yok olmamış demek agrima gidiyo artık bide onun hayalleri var tabiki dayanamıyorum artık etrafimdaki herkesin bebeği oluyo benim yok her hamile haberinde birazdaha icime kapaniyorum ama bunları bide herkese anlatamamak birine anlat aman ne.uzuluyon bizde varda noluyo allahtan olur elbet tesellilerinden biktim artık :''((
SENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUMKİ HEPİMZİN DUYGULARI BENZERDün evlilik yıl donumumuzdu yemeğe gittik o an icime bi heycan düştü yemek yerken midem bulandi karnim adet olucakmisim gibi belimi vurdu ağrısı o belirtilerle heycanlandim ondan önce hiç umudum yoktu o hevesle yaptırdım tahlil negatif olunca yine hüsran yine yıkım harcadigin paralarami yanarsin tedavi sürecinde çektiğim agrilarami yoksa umut dolan yüreğinin en sonunda husraninami eşine her seferinde yok olmamış demek agrima gidiyo artık bide onun hayalleri var tabiki dayanamıyorum artık etrafimdaki herkesin bebeği oluyo benim yok her hamile haberinde birazdaha icime kapaniyorum ama bunları bide herkese anlatamamak birine anlat aman ne.uzuluyon bizde varda noluyo allahtan olur elbet tesellilerinden biktim artık :''((
AMİN Rabbim hayırlı zamanda hayırlı saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere de hayırlı anne baba olmayi nasip etsin inşallah herşey nasip varsa nasibimizde olucak er yada geçSENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUMKİ HEPİMZİN DUYGULARI BENZERNEKADAR DOKTORLARA GİTSEK NELER YAPSAKTA RABBİM OL DEMEDEN OLMUYOR RABBİM BİZİ EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ETMESİN
AYNEN CNMM SEN NE ZAMANDIR İSTİYOSUN BEBEKAMİN Rabbim hayırlı zamanda hayırlı saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere de hayırlı anne baba olmayi nasip etsin inşallah herşey nasip varsa nasibimizde olucak er yada geç
Ben 2yillik evliyim ama ilk 4ay korundum 20 aydır olmuyo polikistikover var bendeAYNEN CNMM SEN NE ZAMANDIR İSTİYOSUN BEBEK
HMM ANLADIM CNM BUYÜZDEN YUMURTLAMA TEDAVİSİ OLDUN DEĞİLMİ PEKİ PCO İÇİN HERHANGİ Bİ TEDAVİ GÖRDÜNMÜBen 2yillik evliyim ama ilk 4ay korundum 20 aydır olmuyo polikistikover var bende
İnşAllah ilk ve son olur . Hamile kalırsınMerhabalar kızlar...
İğne kullanan arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlar alırsınız... bayramınız çiftlenir..
bende ilk defa çatlatma iğnesi kullandım.. bugün daha 2. günüm.. yorumlara bakmicam, psikolojik oalrak etkilenmeyeyim dedim ama merakıma da yeniliyorum..
Başıma ne geldiyse meraktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?