PCO için bi tedavi yok diye biliyorum bebek istiyosan hemen bebek tedavisine başlıyorlar bebek istemiyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar adet düzeni icinHMM ANLADIM CNM BUYÜZDEN YUMURTLAMA TEDAVİSİ OLDUN DEĞİLMİ PEKİ PCO İÇİN HERHANGİ Bİ TEDAVİ GÖRDÜNMÜ
Benim bu ay hiç umudum yok arkadaşım adetimi bekliyorum .Bende 26agustosta yaptırdım dün akşam tahlil yaptırdım negatif çıktı inşallah seninki olur canım bende adetimi bekliyorum
Allah sabır versin arkadaşımKizlar merhaba bnide araniza alirsaniz cok sewinirim. Ben 3 yillik ewliyim. Ewliligimin ilk ayinda hamile kaldim bebegimde problem cikti doktorlar alincak dedi alindi. Sonra tekrar hamile kaldim 8 aylik karnimda kalbi durmus melegimin.. Gecen sene mayis ayindan beri korunmayi biraktik ama heray husrana ugradim.temmuz ayinda klomen kullandim catlatma ignesi oldum ama tam gunumde adet oldum. Bu ay da klomen kullandim gectigimiz cuma gunu igne vuruldum simdi buyuk bi sabirsizlikla bekliyorum. Allahim hic kimseyi ewladiyla sinamasin hepimize hayirli saglikli bebekler versin.
BAZI KİŞİLERE ŞEKER İLACI VERİYOLAR SENDE KİLO SORUNU VARMI CNM BİLDİĞİM KADARIYLA PCO KİLO SORUNU YAPIYOMUŞPCO için bi tedavi yok diye biliyorum bebek istiyosan hemen bebek tedavisine başlıyorlar bebek istemiyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar adet düzeni icin
Bende eşimin doğumgününde haziranda hamileyim sandım ama adet olunca çok yıkıldım ona süpriz yapmayı çok isterdim . Ama Eylül oldu ben hala hamile kalamadım ...Dün evlilik yıl donumumuzdu yemeğe gittik o an icime bi heycan düştü yemek yerken midem bulandi karnim adet olucakmisim gibi belimi vurdu ağrısı o belirtilerle heycanlandim ondan önce hiç umudum yoktu o hevesle yaptırdım tahlil negatif olunca yine hüsran yine yıkım harcadigin paralarami yanarsin tedavi sürecinde çektiğim agrilarami yoksa umut dolan yüreğinin en sonunda husraninami eşine her seferinde yok olmamış demek agrima gidiyo artık bide onun hayalleri var tabiki dayanamıyorum artık etrafimdaki herkesin bebeği oluyo benim yok her hamile haberinde birazdaha icime kapaniyorum ama bunları bide herkese anlatamamak birine anlat aman ne.uzuluyon bizde varda noluyo allahtan olur elbet tesellilerinden biktim artık :''((
Neden umudun yok peki nie bukadar umutsuzsun Bellini olur bak bana kanda bile çıkmadı ama ben kendimi geç döllenme vardır die umutlaniyorum yapma böyle arkadaşımBenim bu ay hiç umudum yok arkadaşım adetimi bekliyorum .
Bende bu ay hamile kalsaydım doğum eşimin doğum tarihine yakın olucakti onu bile dusunmustukBende eşimin doğumgününde haziranda hamileyim sandım ama adet olunca çok yıkıldım ona süpriz yapmayı çok isterdim . Ama Eylül oldu ben hala hamile kalamadım ...
Çok aşırı kilom yok doktorumda öyle soyledi zaten 62kiloyum tabi bi 10kilo fazlam var ama doktorum PCO ya gore iyisin dedi almamaya gayret et vermen zor.olur zaten dediBAZI KİŞİLERE ŞEKER İLACI VERİYOLAR SENDE KİLO SORUNU VARMI CNM BİLDİĞİM KADARIYLA PCO KİLO SORUNU YAPIYOMUŞ
YA ŞAKA GİBİ BENDE HAMİLE KALIRSAM EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNE YAKIN OLUYO:)Bende bu ay hamile kalsaydım doğum eşimin doğum tarihine yakın olucakti onu bile dusunmustuk
İnşallah kalırız hepimiz inşallah gonlumuzdekilere Rabbim razı olur dualarimizi kabul eder he bi eşinin d.günü 20mayis de de gülmekten catliyim:)YA ŞAKA GİBİ BENDE HAMİLE KALIRSAM EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNE YAKIN OLUYO:)
YOK HAZİRAN 5 CNM:) İNŞŞ RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN KAÇ TANE YUMURTAN OLUŞTU TEDAVİDE KAÇ MM Dİ?İnşallah kalırız hepimiz inşallah gonlumuzdekilere Rabbim razı olur dualarimizi kabul eder he bi eşinin d.günü 20mayis de de gülmekten catliyim:)
Benim kendime güvenim kalmadı bitanem . Kendimi eksik hissediyorum . Her ay çok ümitlendim hep popomun üstüne düştüm hayallerimle. Aşılamam tutmadı . Bu ay tek overtille iğne ile olmaz yani . Adetimi bekliyorum . Ben çok sabırsız insanım Allah beni Sabırla sınıyor ...Neden umudun yok peki nie bukadar umutsuzsun Bellini olur bak bana kanda bile çıkmadı ama ben kendimi geç döllenme vardır die umutlaniyorum yapma böyle arkadaşım
Sol yumurtalıkta 2tane 17 ve 18mm sağda da 3 tane ama 15,14,16mm doktorum catlayana kadar onlarda ulaşır dedi enaz 1tanesi ama ise yaramadı galibaYOK HAZİRAN 5 CNM:) İNŞŞ RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN KAÇ TANE YUMURTAN OLUŞTU TEDAVİDE KAÇ MM Dİ?
CNM DOKTORUN SANADA ÇOĞUL GEBELİK RİSKİ VAR DEDİMİ BU DURUMDA BENİMDE 4 OLGUN YUMURTAM VAR 1 İDE KÜÇÜKTÜ 4 ÜDE ÇATLAMIŞ KONTROL ETTİ AŞILAMA ANINDA AYYY İNŞ İKİZLERİMİZ OLUR SAĞLIKLA:)Sol yumurtalıkta 2tane 17 ve 18mm sağda da 3 tane ama 15,14,16mm doktorum catlayana kadar onlarda ulaşır dedi enaz 1tanesi ama ise yaramadı galiba
Olmaz deme bellimi olur hatta normal yolu asilamadan daha çok oneriyo benim doktorum aşılamaya çok güvenme diyo sürekli onun için umudunu kaybetle lütfen hem ben bazen düşünüyorum ben kocamla mutluyum Rabbim vermezse yapicak bisey yok diyorum verirse iyi olur ama vermezse kocam bana.ben kocama yeterim hele 2gundur bide bu şehit haberleri var ya iyice kafami karıştırdi ya olduktan sonra alırsa Rabbim en azından şuan yok biliyoruz hamdolsun Rabbim en iyisini bilirBenim kendime güvenim kalmadı bitanem . Kendimi eksik hissediyorum . Her ay çok ümitlendim hep popomun üstüne düştüm hayallerimle. Aşılamam tutmadı . Bu ay tek overtille iğne ile olmaz yani . Adetimi bekliyorum . Ben çok sabırsız insanım Allah beni Sabırla sınıyor ...
Valla bana bütün yakinlarim ikizin olur inşallah diyo tabi bizim tedavide çoğul gebelik büyük.olasilikCNM DOKTORUN SANADA ÇOĞUL GEBELİK RİSKİ VAR DEDİMİ BU DURUMDA BENİMDE 4 OLGUN YUMURTAM VAR 1 İDE KÜÇÜKTÜ 4 ÜDE ÇATLAMIŞ KONTROL ETTİ AŞILAMA ANINDA AYYY İNŞ İKİZLERİMİZ OLUR SAĞLIKLA:)
Çok Haklısın ama umudumu yitirdim . 4 yıllık Evliyim her ay kalbim ağzımda testler Yaptım hep hüsran . Üzüntüden 2 gündür tansiyonum 6 ya düştü yükselmiyor . tüp bebek olacak bizim en sonunda bence ..Olmaz deme bellimi olur hatta normal yolu asilamadan daha çok oneriyo benim doktorum aşılamaya çok güvenme diyo sürekli onun için umudunu kaybetle lütfen hem ben bazen düşünüyorum ben kocamla mutluyum Rabbim vermezse yapicak bisey yok diyorum verirse iyi olur ama vermezse kocam bana.ben kocama yeterim hele 2gundur bide bu şehit haberleri var ya iyice kafami karıştırdi ya olduktan sonra alırsa Rabbim en azından şuan yok biliyoruz hamdolsun Rabbim en iyisini bilir
Allah gönlüne göre versin bir kız bir erkek ikiz olsa çok keyifli olur ...Valla bana bütün yakinlarim ikizin olur inşallah diyo tabi bizim tedavide çoğul gebelik büyük.olasilik
İstebonemli olan bu bak hala bi umut var tüp bebek olmicak die bisey yokÇok Haklısın ama umudumu yitirdim . 4 yıllık Evliyim her ay kalbim ağzımda testler Yaptım hep hüsran . Üzüntüden 2 gündür tansiyonum 6 ya düştü yükselmiyor . tüp bebek olacak bizim en sonunda bence ..
CNM SENİN SORUN NEÇok Haklısın ama umudumu yitirdim . 4 yıllık Evliyim her ay kalbim ağzımda testler Yaptım hep hüsran . Üzüntüden 2 gündür tansiyonum 6 ya düştü yükselmiyor . tüp bebek olacak bizim en sonunda bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?