Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
HMM ANLADIM CNM BUYÜZDEN YUMURTLAMA TEDAVİSİ OLDUN DEĞİLMİ PEKİ PCO İÇİN HERHANGİ Bİ TEDAVİ GÖRDÜNMÜ
PCO için bi tedavi yok diye biliyorum bebek istiyosan hemen bebek tedavisine başlıyorlar bebek istemiyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar adet düzeni icin

Bende 26agustosta yaptırdım dün akşam tahlil yaptırdım negatif çıktı inşallah seninki olur canım bende adetimi bekliyorum
Benim bu ay hiç umudum yok arkadaşım adetimi bekliyorum .

Allah sabır versin arkadaşım

PCO için bi tedavi yok diye biliyorum bebek istiyosan hemen bebek tedavisine başlıyorlar bebek istemiyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar adet düzeni icin
BAZI KİŞİLERE ŞEKER İLACI VERİYOLAR SENDE KİLO SORUNU VARMI CNM BİLDİĞİM KADARIYLA PCO KİLO SORUNU YAPIYOMUŞ

Bende eşimin doğumgününde haziranda hamileyim sandım ama adet olunca çok yıkıldım ona süpriz yapmayı çok isterdim . Ama Eylül oldu ben hala hamile kalamadım ...

Benim bu ay hiç umudum yok arkadaşım adetimi bekliyorum .
Neden umudun yok peki nie bukadar umutsuzsun Bellini olur bak bana kanda bile çıkmadı ama ben kendimi geç döllenme vardır die umutlaniyorum yapma böyle arkadaşım

Bende eşimin doğumgününde haziranda hamileyim sandım ama adet olunca çok yıkıldım ona süpriz yapmayı çok isterdim . Ama Eylül oldu ben hala hamile kalamadım ...
Bende bu ay hamile kalsaydım doğum eşimin doğum tarihine yakın olucakti onu bile dusunmustuk

BAZI KİŞİLERE ŞEKER İLACI VERİYOLAR SENDE KİLO SORUNU VARMI CNM BİLDİĞİM KADARIYLA PCO KİLO SORUNU YAPIYOMUŞ
Çok aşırı kilom yok doktorumda öyle soyledi zaten 62kiloyum tabi bi 10kilo fazlam var ama doktorum PCO ya gore iyisin dedi almamaya gayret et vermen zor.olur zaten dedi

YA ŞAKA GİBİ BENDE HAMİLE KALIRSAM EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNE YAKIN OLUYO:)
İnşallah kalırız hepimiz inşallah gonlumuzdekilere Rabbim razı olur dualarimizi kabul eder he bi eşinin d.günü 20mayis de de gülmekten catliyim:)

İnşallah kalırız hepimiz inşallah gonlumuzdekilere Rabbim razı olur dualarimizi kabul eder he bi eşinin d.günü 20mayis de de gülmekten catliyim:)
YOK HAZİRAN 5 CNM:) İNŞŞ RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN KAÇ TANE YUMURTAN OLUŞTU TEDAVİDE KAÇ MM Dİ?

Neden umudun yok peki nie bukadar umutsuzsun Bellini olur bak bana kanda bile çıkmadı ama ben kendimi geç döllenme vardır die umutlaniyorum yapma böyle arkadaşım
Benim kendime güvenim kalmadı bitanem . Kendimi eksik hissediyorum . Her ay çok ümitlendim hep popomun üstüne düştüm hayallerimle. Aşılamam tutmadı . Bu ay tek overtille iğne ile olmaz yani . Adetimi bekliyorum . Ben çok sabırsız insanım Allah beni Sabırla sınıyor ...

YOK HAZİRAN 5 CNM:) İNŞŞ RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAYIRLI ETSİN KAÇ TANE YUMURTAN OLUŞTU TEDAVİDE KAÇ MM Dİ?
Sol yumurtalıkta 2tane 17 ve 18mm sağda da 3 tane ama 15,14,16mm doktorum catlayana kadar onlarda ulaşır dedi enaz 1tanesi ama ise yaramadı galiba

Sol yumurtalıkta 2tane 17 ve 18mm sağda da 3 tane ama 15,14,16mm doktorum catlayana kadar onlarda ulaşır dedi enaz 1tanesi ama ise yaramadı galiba
CNM DOKTORUN SANADA ÇOĞUL GEBELİK RİSKİ VAR DEDİMİ BU DURUMDA BENİMDE 4 OLGUN YUMURTAM VAR 1 İDE KÜÇÜKTÜ 4 ÜDE ÇATLAMIŞ KONTROL ETTİ AŞILAMA ANINDA AYYY İNŞ İKİZLERİMİZ OLUR SAĞLIKLA:)

Olmaz deme bellimi olur hatta normal yolu asilamadan daha çok oneriyo benim doktorum aşılamaya çok güvenme diyo sürekli onun için umudunu kaybetle lütfen hem ben bazen düşünüyorum ben kocamla mutluyum Rabbim vermezse yapicak bisey yok diyorum verirse iyi olur ama vermezse kocam bana.ben kocama yeterim hele 2gundur bide bu şehit haberleri var ya iyice kafami karıştırdi ya olduktan sonra alırsa Rabbim en azından şuan yok biliyoruz hamdolsun Rabbim en iyisini bilir

Valla bana bütün yakinlarim ikizin olur inşallah diyo tabi bizim tedavide çoğul gebelik büyük.olasilik

Çok Haklısın ama umudumu yitirdim . 4 yıllık Evliyim her ay kalbim ağzımda testler Yaptım hep hüsran . Üzüntüden 2 gündür tansiyonum 6 ya düştü yükselmiyor . tüp bebek olacak bizim en sonunda bence ..

Valla bana bütün yakinlarim ikizin olur inşallah diyo tabi bizim tedavide çoğul gebelik büyük.olasilik
Allah gönlüne göre versin bir kız bir erkek ikiz olsa çok keyifli olur ...

İstebonemli olan bu bak hala bi umut var tüp bebek olmicak die bisey yok

CNM SENİN SORUN NE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…