Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Eşimde lökosit çıktı 2 tane antibiyotik verdi doktor bebeğe engel değil . Bendede eşimdede hiç bişey bulamadılar . Benim adetim yumurtam çatlamam hepsi düzenli ... Okadar mükemmeliz ki 4 Yıldır olmuyor ...

AŞILAMA FELAN DENENDİMİ CNM?

Bugun hep sancim oldu ya adet gibi sonra kasiklarima vuruyo suanda kasiklarim agriyo acaba yumurtami catliyo ben cuma gunu igne vuruldum

Kızlar ya ben hala adet olmadin 16.günüm bugün acaba gerçekten geç dollenme olabilirmi valla test yapmaya korkuyorum ptesi yaptığım negatifti eşinden yaptırma bekle biraz daha her seferinde uzuluyosun diyo nettede catlatma ignesinden sonra geç döllenme die bisey yok ayyy napicam ben ya adet ağrısı cekiyorum ama sokulemedimde daha offf adet olucaksamda olayım artık bu sters daha kötü

Arkadaşım kan testi yaptır kesin sonucu öğren rahatla .

Kızlar kocam bugün ultrasyona girdi doktor temiz demiş çok şükür.

2 gundur kasiklarim ve sol tarafim cok agriyo bide bir sivilcelendim sanki ergenlik doneminde gibiyim adetim ayin 21 inde daha war ama neden boyle oldum bilmiyorum igne yaptirali bugun 7. Gunum

Arkadaşım kan testi yaptır kesin sonucu öğren rahatla .
Korkuyorum tahlil yaptırmaya kasiklarim agriyo adet olucakmisim gibi ama başka belirti yok hiç umudum yok esin içinde sevindim canim inşallah olucak bi gün bebislerimiz

Kuzlar bugun iğnemin 11.Ci günü kan testi yapdırdım 5.82 cıkdı sizce inanmalımıyım hamile olduğuma yoksa iğnenin etkisini

Kuzlar bugun iğnemin 11.Ci günü kan testi yapdırdım 5.82 cıkdı sizce inanmalımıyım hamile olduğuma yoksa iğnenin etkisini
Bence 2-3 gün sonra tekrar yaptır ama büyük ihtimal hamilesin ben iğnenin 2.günü yaptırdım tahlil çıkmadı bugün 16.günü ve adet oldum

Bence hamilesindir canım, bir daha tekrarla istersen testini..

Bu iğne dediğiniz aşılama olur dimi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…