Bizim sorunumuz ne ah bi bilsek çözecez ;(CNM SENİN SORUN NE
AŞILAMA FELAN DENENDİMİ CNM?Eşimde lökosit çıktı 2 tane antibiyotik verdi doktor bebeğe engel değil . Bendede eşimdede hiç bişey bulamadılar . Benim adetim yumurtam çatlamam hepsi düzenli ... Okadar mükemmeliz ki 4 Yıldır olmuyor ...
Saol arkadasim Allahim kimseye o aciyi yasatmasinAllah sabır versin arkadaşım
Denedim tutmadı bitanem . Hem mükemmel çiftiz hem aşılama tutmadı :)AŞILAMA FELAN DENENDİMİ CNM?
Âmin bitanem âminSaol arkadasim Allahim kimseye o aciyi yasatmasin
Bence 12 yi bekle daha kesin olsunİğnemim 10 günü belli olurmu kızlar
Arkadaşım kan testi yaptır kesin sonucu öğren rahatla .Kızlar ya ben hala adet olmadin 16.günüm bugün acaba gerçekten geç dollenme olabilirmi valla test yapmaya korkuyorum ptesi yaptığım negatifti eşinden yaptırma bekle biraz daha her seferinde uzuluyosun diyo nettede catlatma ignesinden sonra geç döllenme die bisey yok ayyy napicam ben ya adet ağrısı cekiyorum ama sokulemedimde daha offf adet olucaksamda olayım artık bu sters daha kötü
Cok sukur bi problem olmadigi icinKızlar kocam bugün ultrasyona girdi doktor temiz demiş çok şükür.
Korkuyorum tahlil yaptırmaya kasiklarim agriyo adet olucakmisim gibi ama başka belirti yok hiç umudum yok esin içinde sevindim canim inşallah olucak bi gün bebislerimizArkadaşım kan testi yaptır kesin sonucu öğren rahatla .
Bence 2-3 gün sonra tekrar yaptır ama büyük ihtimal hamilesin ben iğnenin 2.günü yaptırdım tahlil çıkmadı bugün 16.günü ve adet oldumKuzlar bugun iğnemin 11.Ci günü kan testi yapdırdım 5.82 cıkdı sizce inanmalımıyım hamile olduğuma yoksa iğnenin etkisini
Kuzlar bugun iğnemin 11.Ci günü kan testi yapdırdım 5.82 cıkdı sizce inanmalımıyım hamile olduğuma yoksa iğnenin etkisini
İnsallah bidahaki ay hamile kalirsn canimBence 2-3 gün sonra tekrar yaptır ama büyük ihtimal hamilesin ben iğnenin 2.günü yaptırdım tahlil çıkmadı bugün 16.günü ve adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?