- 13 Ocak 2014
- 96
- 32
- 38
Ay inşallah arkadaslar 6. cı ve Son catlatma iğnemdi hamile olurum inşaşlah. Üzülme canım kafana takma rabbim zamanını biliyorBence 2-3 gün sonra tekrar yaptır ama büyük ihtimal hamilesin ben iğnenin 2.günü yaptırdım tahlil çıkmadı bugün 16.günü ve adet oldum
Yok canım bu catlatms iğnesiBu iğne dediğiniz aşılama olur dimi arkadaşlar?
Yok canım bu catlatms iğnesi
Bitanem bak sana kısaca yazıyorum . Adetin 2. Günü gidiyorsun doktor seni iğneye başlatıyor yumurta gelişmesi için sonra kontrole gidiyorsun yumurtana bakılıyor sonra çatlatma iğnesi veriliyor yaklaşık 36 saat sonra Eşinden alınan sperm temizlenip sana enjekte ediliyor . Aşılama böyle bir işlem .Yani aşılamanın bir adımı mı diye soracaktım. Şimdi tam olarak ne yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum da
Yok bu aşılamadan önce gelyor önce yumurta üretiyolr bi hapla sonra iğne vuruluyoruz yumurtanın catlamasını bekliyoruz. Sonra catlarsa döllenirse hamişsin 6 kere yapılıyor bildiğim kadarıyla sonra asılamaya geciliyorYani aşılamanın bir adımı mı diye soracaktım. Şimdi tam olarak ne yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum da
Bitanem bak sana kısaca yazıyorum . Adetin 2. Günü gidiyorsun doktor seni iğneye başlatıyor yumurta gelişmesi için sonra kontrole gidiyorsun yumurtana bakılıyor sonra çatlatma iğnesi veriliyor yaklaşık 36 saat sonra Eşinden alınan sperm temizlenip sana enjekte ediliyor . Aşılama böyle bir işlem .
2 gundur kasiklarim ve sol tarafim cok agriyo bide bir sivilcelendim sanki ergenlik doneminde gibiyim adetim ayin 21 inde daha war ama neden boyle oldum bilmiyorumigne yaptirali bugun 7. Gunum[/
Aşkım yüzde 20 yoktur başarı ORANI daha düşüktür . Benim tutmadı mesela haziranda .Bu kadar uğraşılıp başarı şansının yüzde yirmilerde olması ne acı
Aşkım yüzde 20 yoktur başarı ORANI daha düşüktür . Benim tutmadı mesela haziranda .
Ben düşürüyorum başarı oranınıİnternette bir kaç yazıda öyle okumuştum. Ki zaten her ay normal bir insanın bile hamile kalma olasılığı yüzde yirmi beşler de. Bundan bir de bizdeki şansı da düşersek eksilere bile inebiliriz. Tabi kendim için söylüyorum.
Galiba bende de bi lanet var olmuyo napalim ben tedaviyi bi sure bırakıyorum bu ay com yiprandim zaten bayramdan sonra tatile gidiyorum gelince de iş bulup calisicam seneye tüp bebek isticem onun için para biriktiricem inşallah o arada ev alicam çok isim var yanı :)Ben düşürüyorum başarı oranınıvar bende bir lanet
Oh solu dolu bir yıl seni bekliyor . Belki o arada doğal yolla olur . Bende ekimde bir tedavi başlamalıyım artık.bayramlar engel oluyor şehir dışında olcmGaliba bende de bi lanet var olmuyo napalim ben tedaviyi bi sure bırakıyorum bu ay com yiprandim zaten bayramdan sonra tatile gidiyorum gelince de iş bulup calisicam seneye tüp bebek isticem onun için para biriktiricem inşallah o arada ev alicam çok isim var yanı :)
Başla başla sen kaç yıllık evliydin ki tüp bebek denedinmi yinede sukredelim hamd olsun sagligimiz elimiz ayagimiz tutuyor benim çok yakın arkadaşım pankreas kanseri ve 2yasinda kızı var ve bu hastalık çok lanet bi hastalık ben onu gordukce şükürler olsun halime diyorum Rabbim den çok isteriz evlat verir Allah korusun sakat olur biz anneyiz bakarız o nasıl yaşar öyle ya da Rabbim onu verir bizi alır yine nasıl yaşar bizsiz ya da al sana evlat der ve Hayırsız bi evlat olur onunla imtihan eder tabiki yoluna bakicaz ama bazen olmayan biseyi çok istememek lazım galibaOh solu dolu bir yıl seni bekliyor . Belki o arada doğal yolla olur . Bende ekimde bir tedavi başlamalıyım artık.bayramlar engel oluyor şehir dışında olcm
4 yıllık evliyim hayatım hiç hamile kalmadım 1 kere aşılama yaptırdım . Ekimde bir tedavi daha planlıyorum .Başla başla sen kaç yıllık evliydin ki tüp bebek denedinmi yinede sukredelim hamd olsun sagligimiz elimiz ayagimiz tutuyor benim çok yakın arkadaşım pankreas kanseri ve 2yasinda kızı var ve bu hastalık çok lanet bi hastalık ben onu gordukce şükürler olsun halime diyorum Rabbim den çok isteriz evlat verir Allah korusun sakat olur biz anneyiz bakarız o nasıl yaşar öyle ya da Rabbim onu verir bizi alır yine nasıl yaşar bizsiz ya da al sana evlat der ve Hayırsız bi evlat olur onunla imtihan eder tabiki yoluna bakicaz ama bazen olmayan biseyi çok istememek lazım galiba
Evet benimde öyle çok agrim var normalde 2.ve 3. gun olur ağrı şimdi olduğum dakikadan itibaren başlıyor hemde çok siddetliKızlar çatlatma iğnesi olduğum aylar adetim daha ağrılı geçiyor bunu fark ettim.
İki kere oldum ikisindede adetim beni yerlere yatırdı . Geçen ay olmadım iğne adetim gayet normaldi .Evet benimde öyle çok agrim var normalde 2.ve 3. gun olur ağrı şimdi olduğum dakikadan itibaren başlıyor hemde çok siddetli
Valla bence var ben görüyorum . Yarın tekrarlaKızlar dün 13. Cü günümdü gene test yapdım. Resme bakın sizce varmı birşeyler Eki Görüntüle 1630917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?