Benim de ilk gebeligimde aynen boyleydi canim cok silik cikmisti kan vermisdim ondada cikmisti bence hamilesin canik tebrikler darisi bizlerin basinaKızlar dün 13. Cü günümdü gene test yapdım. Resme bakın sizce varmı birşeyler Eki Görüntüle 1630917
Hemen kan testi yaptirsaydin canım onda çıkar ay böyle gordukce hem mutlu oluyorum hem umutluKızlar dün 13. Cü günümdü gene test yapdım. Resme bakın sizce varmı birşeyler Eki Görüntüle 1630917
kan testin ne çıktı hayatımKızlar dün 13. Cü günümdü gene test yapdım. Resme bakın sizce varmı birşeyler Eki Görüntüle 1630917
inşAllah hamilesindir11.Ci günü 5.82 di
Bence hamilesin ama kan tahlilini tekrarla :)11.Ci günü 5.82 di
Adet olman gereken zamanda test yapabilirsin Hayatım . Kan testi kesin sonuç verirKızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Bunun üstüne doktor 28 eylül 2015 te test yapabileceğimi de söyledi...
Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?
Biraz aceleci olduğumun farkındayım ama ne yapayım.. merakıma yenik düşüom işte
Dün test yapdım ikinci cizgi silikdi 17. Gün adet oldummmmBence hamilesin ama kan tahlilini tekrarla :)
Allah Allah hem silik çıktı hem adet ...Dün test yapdım ikinci cizgi silikdi 17. Gün adet oldummmm(
Evet yaAllah Allah hem silik çıktı hem adet ...
Banada öyle olmuştu haziranda . Ben o gazla hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif psikolojim bozuldu lanet idrar testi Yüzünden . Üzülme bitanem bu ay olmasa bidahaki aylara denersiniz..Evet yane şansızım ben
Canım ben 11. Günü kan testi verdim 5.82 ydi. İşte ondan sonra idrar testi yapdım hep siliktiBanada öyle olmuştu haziranda . Ben o gazla hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif psikolojim bozuldu lanet idrar testi Yüzünden . Üzülme bitanem bu ay olmasa bidahaki aylara denersiniz..
Hayatım rahim filmi çektir temizse hiç bekleme aşılama ol .Canım ben 11. Günü kan testi verdim 5.82 ydi. İşte ondan sonra idrar testi yapdım hep siliktişimdi bu Son klomendi sanırsam aşılama olcak artık ben bunu nasıl söleyim garibim umutlanmısdı
Acımaz rahim filmi . İçine ilaç enjekte edecekler sonra bakacaklar tıkanıklık varmı diye . Belki vardır ozaman doğal yolla hamile kalırsın ilaç açar tıkanıklığı :)Acırsa
Acımaz rahim filmi . İçine ilaç enjekte edecekler sonra bakacaklar tıkanıklık varmı diye . Belki vardır ozaman doğal yolla hamile kalırsın ilaç açar tıkanıklığı :)
Yaa üzüldüm arkadaşım . Acaba iğnelerin etkisiylemi yüksek çıktı . Bence bekle bir kaç gün sonra tekrar kan ver.arkadaslar ben dün kan verdim çatlatma iğnesinin 13. günüydü ve adetime 5 gün vardı. Beta değerim 2.3 cıktı cok üzgünümacaba yükselirmi değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?