Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Bunun üstüne doktor 28 eylül 2015 te test yapabileceğimi de söyledi...

Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?

Biraz aceleci olduğumun farkındayım ama ne yapayım.. merakıma yenik düşüom işte

Adet olman gereken zamanda test yapabilirsin Hayatım . Kan testi kesin sonuç verir

Kizlar benim igne yapilali 14. Gunum sabah saglik ocagina gittim kan verdim saat dort gbi sonucumu alicam dua edin nolur heyecandan duramiyorum yerimde

Evet ya ne şansızım ben
Banada öyle olmuştu haziranda . Ben o gazla hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif psikolojim bozuldu lanet idrar testi Yüzünden . Üzülme bitanem bu ay olmasa bidahaki aylara denersiniz..

Banada öyle olmuştu haziranda . Ben o gazla hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif psikolojim bozuldu lanet idrar testi Yüzünden . Üzülme bitanem bu ay olmasa bidahaki aylara denersiniz..
Canım ben 11. Günü kan testi verdim 5.82 ydi. İşte ondan sonra idrar testi yapdım hep silikti şimdi bu Son klomendi sanırsam aşılama olcak artık ben bunu nasıl söleyim garibim umutlanmısdı

Canım ben 11. Günü kan testi verdim 5.82 ydi. İşte ondan sonra idrar testi yapdım hep silikti şimdi bu Son klomendi sanırsam aşılama olcak artık ben bunu nasıl söleyim garibim umutlanmısdı
Hayatım rahim filmi çektir temizse hiç bekleme aşılama ol .

arkadaslar ben dün kan verdim çatlatma iğnesinin 13. günüydü ve adetime 5 gün vardı. Beta değerim 2.3 cıktı cok üzgünüm acaba yükselirmi değerler

arkadaslar ben dün kan verdim çatlatma iğnesinin 13. günüydü ve adetime 5 gün vardı. Beta değerim 2.3 cıktı cok üzgünüm acaba yükselirmi değerler
Yaa üzüldüm arkadaşım . Acaba iğnelerin etkisiylemi yüksek çıktı . Bence bekle bir kaç gün sonra tekrar kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…