Ama benim hiç 1 den yüksek çıkmadı hayatım . Belki yükselir bilemeyiz ki bence tekrarla testi 2 gün sonra mesela ozaman anlaşılır.bilmiyorum eskiden hep o değer 0 cıkardı ama simdi biraz yüksek olması bile azıcık umutlandırdı mecbur adetimekadar bekliycem
Gunde yaklasik 2 mm buyur cnm pazartesi 19 mm kadar olur ki buda harikaKizlar bende yarin catlatma ignesi olacağım,pazarteside aşılama dedi doktor.Ama bugün sabah yumurtam 15.6 mm. Acaba sizce boyut catlamaya yeterli mi?
Canim ayni belirtiler bendede var ve bugün 8. Günüm senin sonuç ne iyi haberler ver lütfen :)2 gundur kasiklarim ve sol tarafim cok agriyo bide bir sivilcelendim sanki ergenlik doneminde gibiyim adetim ayin 21 inde daha war ama neden boyle oldum bilmiyorumigne yaptirali bugun 7. Gunum
Canım şimdi geldim doktordan.Solda 4, sağda 2 tane istediği boyutta olmuş yumurta çok şükür.Bu akşam ovitrell yapıcam, yarın öğlen siz beraber olun dedin pazartesi öğlende aşılama yapılacak.Hatta çarşambada yapalım istersen dedi.Umarım iyi sonuçlar alırım :)Gunde yaklasik 2 mm buyur cnm pazartesi 19 mm kadar olur ki buda harika
Doktor reçete vermedi benimde aklıma gelmedi , hastanede tc mi söylesem belki çıkar bilgisayardan .Canim recetesiz vururlarmi bilmem rece soruyolar cunki gobekten vuruluyo ama koldan vurulanlarda var
Canım ben aksam 22:30 da vurdum.Göbekten eşim vurdu aslında çok basit ama vuramam dersen hastaneye vurdur.Ağır bir igne olmadığı için reçete istemezler diye düşünüyorumKızlar çatlatma iğnesi reçete vermedi doktor . Hastanede yaparlar dimi reçetesiz ? ovitrelle kalçadan mı oluyor ?
canım ben daha adet olmadım geçen ay 21 inde olmuştum bekliyorum ama hiç adet belirtim yok suan bikaç gün önce sol tarafım ve kasıklarım cok ağrımıstı bende bi doktor sitesine yazdım herşeyi ben adetten 5 gün önce kan vermiştim beta 2.3 çıkmıstı sitedeki doktor adet gectikten bi kac gn sonra tekrar test yap demiş yani en azından umutsuz konusmamıs inş hamileyizdir canmCanim ayni belirtiler bendede var ve bugün 8. Günüm senin sonuç ne iyi haberler ver lütfen :)
ben bu kış aynısını yaşamıştım lekenme olmuştu ve kasıklarım ağrıyordu kadın doğuma gittim kan verdim ultrasona girdim doktor bana okadar enfeksiyon kapmıştı karnının içi kan olarak atıyosun demişti bana inşallah seninki öyle değildir canım doktora git bana fitil vermiştiKizlar ya ben adet olalı 9gun oldu ve son 3gundur kahve rengi geliyo normalmi hiç böyle olmazdı 7.günü biterdi acaba ignelerden dolayimi böyle korkmaya başladım hafta sonuda böyle geçerse doktora gidicem
canım reçeteyi eczane wermişti bana ben 2 kere iğne olmuştum ikisinide eczacı werdiDoktor reçete vermedi benimde aklıma gelmedi , hastanede tc mi söylesem belki çıkar bilgisayardan .
Anladım Canımcanım reçeteyi eczane wermişti bana ben 2 kere iğne olmuştum ikisinide eczacı werdi
10.günümde bitti çok sukur devam etseydi yarın gidicektim ama bitti artık bayramdan sonra gidicem bi kontrole inşallah öyle bisey çıkmaz sanada geçmiş olsun arkadaşım ne zor ya bu ilaclari kullansan bi dert kullanmasan bi dertben bu kış aynısını yaşamıştım lekenme olmuştu ve kasıklarım ağrıyordu kadın doğuma gittim kan verdim ultrasona girdim doktor bana okadar enfeksiyon kapmıştı karnının içi kan olarak atıyosun demişti bana inşallah seninki öyle değildir canım doktora git bana fitil vermişti
inşallah bi sıkıntı cıkmaz. Aynen valla kadın olmak ne zormus sürekli bi dert :) Allahım dermansız dert vermesin.. Ben hala adet olmadım yaa ve hiç belirtim yok. Çatlatma iğnesinden 13 gün sonra kan vermiştim yani 16 eylülde 2.3 çıkmıştı ama hala tık yok bende bi umut bekliyorum iştee10.günümde bitti çok sukur devam etseydi yarın gidicektim ama bitti artık bayramdan sonra gidicem bi kontrole inşallah öyle bisey çıkmaz sanada geçmiş olsun arkadaşım ne zor ya bu ilaclari kullansan bi dert kullanmasan bi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?