- 17 Nisan 2015
- 61
- 7
- 1
- 45
Canim insallah sende hamilesindir. Benim hix goguslerimde bi belirti yok bence kisiden kisiye farkediyordur yarim adet gunum tekrardan bi kan testi versemmi acaba meraktan catlicam resmen yoksa gunumun gecmesinimi beklesem bide araya bayram tatili giricek of ofEsrefunda sende goguslerde belirti varmi benim adet zamani gogsumun etrafinda hassaslik olurdu ama igne olduktan sonra simdi gogus uclarim aciyo bazilari ignenin etkisi diyo ama insanda hep bi belirti ariyo hamilelikle ilgili
Bence yaptır iğneden 13gun sonra belli oluyormuş catlatma ignesiyle geç dollenme olmuyo bildiğim kadarıyla çünkü yumurtladigin dönem belli benimde çok belirtim oldu göğüs agrisi mide bulantısı kasik agrisi ama Malesef negatif kişiden kişiye değişiyor inşallah siz olumlu sonuç alirsinizCanim insallah sende hamilesindir. Benim hix goguslerimde bi belirti yok bence kisiden kisiye farkediyordur yarim adet gunum tekrardan bi kan testi versemmi acaba meraktan catlicam resmen yoksa gunumun gecmesinimi beklesem bide araya bayram tatili giricek of of
Salı sabah aşılamam varKızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah
Kızlar 15. günü kan testinde pozitifi gördük çok şükür. . .
Çok çok teşekkür ederim.. Amin inşallah.. Darısı tüm isteyenlerin başına..cnm cok tebrık ederım.. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns
amın cumlemızeÇok çok teşekkür ederim.. Amin inşallah.. Darısı tüm isteyenlerin başına..
özeldede mi yapmıyorlar canım test kesin sonuç kan testinde çıkar inş yanlıştır gebelik testinArkadaşlar bugün kan veremedim resmi tatilmiş. .Bende gittim test aldım evde yaptım gene negatif.. Bugün adet olmam gerekiyor ama bende daha hiç belirti yok
canım ben didim de oturuyorum burada özel yok iğrenc bi memleket hastanede 2 kadın doğumcu war düşün yani.. İnşallah yanlıstır ve bugün ilk adet günümdü zaten ama daha olmadım hiç belirtide yoközeldede mi yapmıyorlar canım test kesin sonuç kan testinde çıkar inş yanlıştır gebelik testin
canım benimde çatlatma iğnemin 11.günü duramadım test yaptım evde tek çizgi gördüm moralim bozulducanım ben didim de oturuyorum burada özel yok iğrenc bi memleket hastanede 2 kadın doğumcu war düşün yani.. İnşallah yanlıstır ve bugün ilk adet günümdü zaten ama daha olmadım hiç belirtide yok
Benimde igne vuruldugum gun haric 10. Gunum gugus uclarim cok aciyo arada bulanti ama ben igneden dolayi oldugunu dusunuyorum oyuzden test yapmicam adet gunumu beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?