Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Esrefunda sende goguslerde belirti varmi benim adet zamani gogsumun etrafinda hassaslik olurdu ama igne olduktan sonra simdi gogus uclarim aciyo bazilari ignenin etkisi diyo ama insanda hep bi belirti ariyo hamilelikle ilgili

Bazilari ignenin 15 yada 16 net sonuc cikiyo diyorlar eger gec dollenme olduysa umarim pozitif sonuc alirsin rabbim kucagini bos birakmasin

Esrefunda sende goguslerde belirti varmi benim adet zamani gogsumun etrafinda hassaslik olurdu ama igne olduktan sonra simdi gogus uclarim aciyo bazilari ignenin etkisi diyo ama insanda hep bi belirti ariyo hamilelikle ilgili
Canim insallah sende hamilesindir. Benim hix goguslerimde bi belirti yok bence kisiden kisiye farkediyordur yarim adet gunum tekrardan bi kan testi versemmi acaba meraktan catlicam resmen yoksa gunumun gecmesinimi beklesem bide araya bayram tatili giricek of of

Bence yaptır iğneden 13gun sonra belli oluyormuş catlatma ignesiyle geç dollenme olmuyo bildiğim kadarıyla çünkü yumurtladigin dönem belli benimde çok belirtim oldu göğüs agrisi mide bulantısı kasik agrisi ama Malesef negatif kişiden kişiye değişiyor inşallah siz olumlu sonuç alirsiniz

Kızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah

Emilios tebrik ederim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin esrefunda en iyisi yap kantahlini emin olursun suphen kalmaz arkadasim umarim asilaman tutar hepimiz hamis kaliriz ins :)

Arkadaşlar bugün kan veremedim resmi tatilmiş. .Bende gittim test aldım evde yaptım gene negatif.. Bugün adet olmam gerekiyor ama bende daha hiç belirti yok

Arkadaşlar bugün kan veremedim resmi tatilmiş. .Bende gittim test aldım evde yaptım gene negatif.. Bugün adet olmam gerekiyor ama bende daha hiç belirti yok
özeldede mi yapmıyorlar canım test kesin sonuç kan testinde çıkar inş yanlıştır gebelik testin

özeldede mi yapmıyorlar canım test kesin sonuç kan testinde çıkar inş yanlıştır gebelik testin
canım ben didim de oturuyorum burada özel yok iğrenc bi memleket hastanede 2 kadın doğumcu war düşün yani.. İnşallah yanlıstır ve bugün ilk adet günümdü zaten ama daha olmadım hiç belirtide yok

canım ben didim de oturuyorum burada özel yok iğrenc bi memleket hastanede 2 kadın doğumcu war düşün yani.. İnşallah yanlıstır ve bugün ilk adet günümdü zaten ama daha olmadım hiç belirtide yok
canım benimde çatlatma iğnemin 11.günü duramadım test yaptım evde tek çizgi gördüm moralim bozuldu

Esrefunda hasta oldunmu kizlar idrar testinde hemen cikmiyoki en kesini kan tahlili kirmizilari gormedikce umit kesilmez canlarim hala umit varr

Benimde igne vuruldugum gun haric 10. Gunum gugus uclarim cok aciyo arada bulanti ama ben igneden dolayi oldugunu dusunuyorum oyuzden test yapmicam adet gunumu beklicem

ben çatlatma iğnesinden 6 gün sonra idrar testi yaptım çok cılız ince ikinci çizgi vardı. dayanamadım kan tahlili yaptırdım sonuç 25.99 fakat 2gün sonra 13.57 ye düştü yani kimyasal dedi doktor. diyorumki acaba tedaviden kalmadımda öncesinde gebelik varmıydı acaba 6 günde idrarda belli olmaz diye düşünüyorum ? varmı böyle bir durum yaşan aramızda?

Benimde igne vuruldugum gun haric 10. Gunum gugus uclarim cok aciyo arada bulanti ama ben igneden dolayi oldugunu dusunuyorum oyuzden test yapmicam adet gunumu beklicem

kesinlikle beklemelisin. ben erkenden yaptım pozitif fakat sonrasında kimyasal. eğer bekleseydim anlamayacaktım hamile kaldığımı ve bu kadar üzülmeyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…