- 17 Nisan 2015
- 61
- 7
- 1
- 45
dün gece adet oldum malesef ... umudumuz bidahaki ayEsrefunda hasta oldunmu kizlar idrar testinde hemen cikmiyoki en kesini kan tahlili kirmizilari gormedikce umit kesilmez canlarim hala umit varr
Umudumuzu yitirmicez arkadaşım dua edicez tedavimize bakicaz inşallah Rabbim bizimde yuzumuzu guldurcekdün gece adet oldum malesef ... umudumuz bidahaki ay
canimyaa cok erken yapmissin testi ignenin etkisiyle pozitif cikiyor diyorlar 14. Ve 15 gunler daha kesin sonuc cikiyomus belkide pozitife doner hemen hayal kirikligina ugrayip uzulme cogu kisi negatif gorup daha sonra pozitif oldugunu ogrenmis 6. Gunde hamile oldugun anlasilmazki doktorlar bile 10 gun bekleyin diyorlar bence daha erken uzulmek icin umit var daha
Aylinr cigim zaten doktor catlatma ignesi yapmadan once yumurta takibi yapiyo hamile olsan anlamazmiydi bana cok garip geldi yumurta takibi yapmadimi ilk ignenmiydi bence 6 gun test icin erken ama doktorun kimyasal demeside ilgincmis
Hayirlisi olsun canim uzulmek yok ilk ignenmiydi
Aylinr cigim cok gecmis olsun canim buyuk bisey atlasmissin doktorda onemli tabikide
Ins guzel sonuclar alirsin canim sen istambuldamisin hangi hastaneye gidiyosun
Ben de catlama ignemi arife gunu yaptimbeklemedeyimSanirim benimdetutmadi az once peceteye bi kac damla kan degdi suan bisey yok ama kasiklarimda agriyo adet olucam sanirim moralim bozuldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?