Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canimyaa cok erken yapmissin testi ignenin etkisiyle pozitif cikiyor diyorlar 14. Ve 15 gunler daha kesin sonuc cikiyomus belkide pozitife doner hemen hayal kirikligina ugrayip uzulme cogu kisi negatif gorup daha sonra pozitif oldugunu ogrenmis 6. Gunde hamile oldugun anlasilmazki doktorlar bile 10 gun bekleyin diyorlar bence daha erken uzulmek icin umit var daha

ben acaba öncesindemi hamile kalmıştım diye düşünüyorum çünkü doktora gittiğimde ilaçtan demedi kimyasal dedi. sonradanda kanamayla üştü zaten. bu ay çok ümitliyim umarım olur bat 14ekim dört gözle bekliyorum bakalım ne olacak

Esrefunda uzulmuyoruz canim ins onumuzdeki ay pozitifi gorursun umitsiz olmuyoruz:) tedaviye devam

Aylinr cigim zaten doktor catlatma ignesi yapmadan once yumurta takibi yapiyo hamile olsan anlamazmiydi bana cok garip geldi yumurta takibi yapmadimi ilk ignenmiydi bence 6 gun test icin erken ama doktorun kimyasal demeside ilgincmis

Aylinr cigim zaten doktor catlatma ignesi yapmadan once yumurta takibi yapiyo hamile olsan anlamazmiydi bana cok garip geldi yumurta takibi yapmadimi ilk ignenmiydi bence 6 gun test icin erken ama doktorun kimyasal demeside ilgincmis

yumurta takibi yapıyor fakat kimyasal gebelik kese oluşamadan embriyonun düşmesi. bu durumda kese olmadığından doktorda göremez. ne bileyim yaa o zaman moralim çok bozuktu detaylı konuşamadım bayramdan sonra tekrar gideceğim bakalım o zaman ne diyecek

Hayirlisi olsun canim uzulmek yok ilk ignenmiydi

aslında hem ilk hem değil. önceki doktorum (yaklaşık 12yıllık doktorum) göbekten iğne verdi daha sonra çatlatma iğnesi yaptı sonrada aşılama fakat ohss gelişti ölümden kılpayı kurtuldum daha sonra doktorumu değiştirdim ilk çatlatma iğnesi yapıldı fakat birlikte olamadık o nedenle aslında ikinci olan iğneyi ilk gibi sayıyoruz.

arkadaşlar ben 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay 21 inde adet oldm ve çok kasıklarım ağrıdı aralıksız benim normalde hiç ağrım olmazdı ve gereğinden daha az kanamam oldu acaba kistmi oluştu içimde bugün 4. günüm hala kasıklarımda ağrım war

Esrefunda kist olusunca adetle atiliyo diyorlar pek bi bilgim yok ama doktoruna bi gorunseydin canimya kadinlarin derdi bitmiyoki tedaviye arami verdin klomende kasiklarda agri yapiyomus benimde bugun igneden sonraki 15 gunum test yapmadim gogus agrim var ama adetimi beklicem 30 eylul adet gunum bakalim hayirlisi

Aylinr cigim cok gecmis olsun canim buyuk bisey atlasmissin doktorda onemli tabikide

saol canım doktor tamamen bünyeden kaynaklı dedi 12 yıllık doktor olunca dediğine inandım fakat biraz araştırınca aslında doktor hatasıolduğunu öğrendim. hattaşimdiki doktorum hem kendini hem seni hemde hastahaneyi büyük riske sokmuş nasıl cesaret etmiş dedi. şimdiki doktorumdan çok memnunum ilk seferinde bana çift çizgiyi gösterdi fakat malesef düşükle sonuçlandı yarın doktora gidecem bakalım neler olmuş :)

Benimde ilk klomen+catlatma ignesi doktorumuda netteki yorumlari okuyarak buldum simdilik iyi bakalim

Sanirim benimdetutmadi az once peceteye bi kac damla kan degdi suan bisey yok ama kasiklarimda agriyo adet olucam sanirim moralim bozuldu yaa

günaydın kızlar bende iğnemin 16. günümde hasta oldum gebelikle alakalı okadarda belirti vardı ki şimdi hepsine sıfırdan başla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…