Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Çatlatma iğnemin 10 , aşılamamın 8. günündeyim ve hiç bir belirtim yok :)

Haklısın...Bekleyeceğiz canım napalım. 12. gün yaparım belki test cesareti mi toplarsam :)

bende dayanamadım yaptım hemen test pozitif çıktı ama 1 hafta sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. keşke adet tarihimi bekleseydim en azından düştüğünü öğrenmez bu kadar üzülmezdim.bu kez bekleyecem. hem ne demişler sabreden derviş muradına ermiş

Kızlar ben 8 inde adet oluyorum 9 ggünümvar bu kadar bekledim aartıkbbeklerim

:) Doğru diyorsun...Sabredelim bakalımm

Aylinr ne yaptin canim doktora gittinmi kizlar testde acele etmeyin bendede belirtiler vardi ama ignenin 15. Gunu kirmizilari gordum hayal kirikligi belirtilere aldanmayin bana yarin yine doktor yolu gozuktu bakalim ne dicek klomenmi vericek hayirlisi

BENDE ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN İKİNCİ KEZ KLOMENE BAŞLATTI GÜNDE 2 KERE BUSEFER AMA..KLOMEN TEDAVİSİ 3 KERE OLUYORMUŞ SONRASI TIP MERKEZİNE YÖNLENDİRİORUZ DEDİ :/ HUFF HAYIRLISI BAKALIM.

gittim canım klomen kullanmıtşım bitireli 6 gün oldu araya bayram girdiğinden yumurtalık takibini yapamadı doktor. dün baktı ama yeteri kadar büyümemiş ya kaçırdık yada geçen ayki gibi geç büyüyecek yumurtalıklar bakalım perşembe tekrar gideceğim eğer yeterli büyüme olduysa çatlatma iğnesini yapacak beklemedeyim anlayacağın

BENDE ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN İKİNCİ KEZ KLOMENE BAŞLATTI GÜNDE 2 KERE BUSEFER AMA..KLOMEN TEDAVİSİ 3 KERE OLUYORMUŞ SONRASI TIP MERKEZİNE YÖNLENDİRİORUZ DEDİ :/ HUFF HAYIRLISI BAKALIM.

hayırlısı olsun canım. benim doktorum öyle bir sayı vermedi bende ikinci çatlatmayı yaptıracağım inşallah klomenle. dur bakayım merak ettim perşembe tekrar gideceğim bir sorayım ne diyecek

Selam kizlar bende yeni geldim doktordan klomen kullanicam sabah aksam yine bu ikinci kullanisim doktor 4 ay yapiliyo bu tedavi sonra asilama dedi yani geriye 2 ayimiz kaliyo eger tutmazsa umarim rabbim nasip ederde 3-4 gerek kalmaz hakkimizda hayirlisi rabbim herkezin gonlune gore versin kucaklarimizi bos birakmasin

Benim gibisin canım sende benmde 2.kullanışım olcak yarın başlıcak günde iki kere umarım 3 4 e gerek kalmaz buay yüzümüz güler benm doktorum 3 kere yapılıo klomen tedavisi dedi sonrası aşılama Allah hayırlısını versin hepimize :)

Ela3411 canim seninle ayniyiz bende klomene yarin basliyorum gunde iki kere kullanicam carsamba gunude kontrole gidicem umarim bu ay bizim icin hayirli olur

Bende sordum doktorum 4 ay denicez dedi doktordan doktora degisiyo en fazla 6 kere uygulaniyomus senin yazini okumustum bende oyuzden bugun doktoruma sordum

Bende sordum doktorum 4 ay denicez dedi doktordan doktora degisiyo en fazla 6 kere uygulaniyomus senin yazini okumustum bende oyuzden bugun doktoruma sordum
anladım canım bu ay şanslı ayımız olur inş tesadüf aynı gün başlıoz hayırlı haberler verelim birbirimize aynen doktordan doktora değişio belli umarım gerek kalmaz

1.5senedir evliyiz bu ay çatlama iğnesi oldum adetin iki gün geçti ve test yaptim pozitif ilacin etkisi kaç gün suruyo

1.5senedir evliyiz bu ay çatlama iğnesi oldum adetin iki gün geçti ve test yaptim pozitif ilacin etkisi kaç gün suruyo
Günaydın canım. İğneyi vurulalı kaç gün oldu? İğneyi vurulduktan 10 gün sonra geçiyor etkisi. Eğer 14 günü geçtiyse zaten kesin gebelik vardır. Kan testi yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…