Çatlatma iğnemin 10 , aşılamamın 8. günündeyim ve hiç bir belirtim yok :)
Haklısın...Bekleyeceğiz canım napalım. 12. gün yaparım belki test cesareti mi toplarsam :)acele etme adetini beklemelisin bence biliyorum zor ama en garanti sonuç o zaman belli oluyor.
Haklısın...Bekleyeceğiz canım napalım. 12. gün yaparım belki test cesareti mi toplarsam :)
:) Doğru diyorsun...Sabredelim bakalımmbende dayanamadım yaptım hemen test pozitif çıktı ama 1 hafta sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. keşke adet tarihimi bekleseydim en azından düştüğünü öğrenmez bu kadar üzülmezdim.bu kez bekleyecem. hem ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
BENDE ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN İKİNCİ KEZ KLOMENE BAŞLATTI GÜNDE 2 KERE BUSEFER AMA..KLOMEN TEDAVİSİ 3 KERE OLUYORMUŞ SONRASI TIP MERKEZİNE YÖNLENDİRİORUZ DEDİ :/ HUFF HAYIRLISI BAKALIM.Aylinr ne yaptin canim doktora gittinmi kizlar testde acele etmeyin bendede belirtiler vardi ama ignenin 15. Gunu kirmizilari gordum hayal kirikligi belirtilere aldanmayin bana yarin yine doktor yolu gozuktu bakalim ne dicek klomenmi vericek hayirlisi
Aylinr ne yaptin canim doktora gittinmi kizlar testde acele etmeyin bendede belirtiler vardi ama ignenin 15. Gunu kirmizilari gordum hayal kirikligi belirtilere aldanmayin bana yarin yine doktor yolu gozuktu bakalim ne dicek klomenmi vericek hayirlisi
BENDE ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN İKİNCİ KEZ KLOMENE BAŞLATTI GÜNDE 2 KERE BUSEFER AMA..KLOMEN TEDAVİSİ 3 KERE OLUYORMUŞ SONRASI TIP MERKEZİNE YÖNLENDİRİORUZ DEDİ :/ HUFF HAYIRLISI BAKALIM.
Benim gibisin canım sende benmde 2.kullanışım olcak yarın başlıcak günde iki kere umarım 3 4 e gerek kalmaz buay yüzümüz güler benm doktorum 3 kere yapılıo klomen tedavisi dedi sonrası aşılama Allah hayırlısını versin hepimize :)Selam kizlar bende yeni geldim doktordan klomen kullanicam sabah aksam yine bu ikinci kullanisim doktor 4 ay yapiliyo bu tedavi sonra asilama dedi yani geriye 2 ayimiz kaliyo eger tutmazsa umarim rabbim nasip ederde 3-4 gerek kalmaz hakkimizda hayirlisi rabbim herkezin gonlune gore versin kucaklarimizi bos birakmasin
anladım canım bu ay şanslı ayımız olur inş tesadüf aynı gün başlıoz hayırlı haberler verelim birbirimize aynen doktordan doktora değişio belli umarım gerek kalmazBende sordum doktorum 4 ay denicez dedi doktordan doktora degisiyo en fazla 6 kere uygulaniyomus senin yazini okumustum bende oyuzden bugun doktoruma sordum
Günaydın canım. İğneyi vurulalı kaç gün oldu? İğneyi vurulduktan 10 gün sonra geçiyor etkisi. Eğer 14 günü geçtiyse zaten kesin gebelik vardır. Kan testi yaptırdın mı?1.5senedir evliyiz bu ay çatlama iğnesi oldum adetin iki gün geçti ve test yaptim pozitif ilacin etkisi kaç gün suruyo
Yok kan testi yapmadim korkuyorumGünaydın canım. İğneyi vurulalı kaç gün oldu? İğneyi vurulduktan 10 gün sonra geçiyor etkisi. Eğer 14 günü geçtiyse zaten kesin gebelik vardır. Kan testi yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?