Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Günaydın kaderdaşlarım çatlatma iğnesini vurduralı bugün 15.gün kasıklarımda hafif adet sancısıyla birlikte batma var,12.ve 13.gün yaptığım testlerde sonradan beliren çizgiler vardı ama emin olamadım. Geçen iğne vurulduktan sonra 15.günde geldi adetim ama hiiiç silik çizgi bile çıkmamıştı. Sizce kan testi yaptırayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?

Bugun 19 cnm ama sanki bugün hasta olucm kasiklarm agriyo simdi çok agriyo
Canım benim,şimdi sakin ol,kalk giyin hazırlan ve hastahaneye git kan testi yaptır ve bu güzel haberi bize ver. 19 gün geçti ve Pozitif çıktıysa eğer testin hamilelik vardır korkma.

Kızlar günaydın bugün çatlatma iğnesini vurduralı 7.günüm çok fena belim ağrıyo iğneden midir acaba ya dayancak gibi değil bu ay ilk ayım daha önce negatif bir aşılamam ve tüp bebeğim var maalesef bide ilaçla deneyrlim dedik

Merhabalar bende serophen kullandım dün Ovitrelle iğnemi vuruldum yumurtam 30 mm olmuş bugün ilişki verdi dua edin benim içinde bu ay olsun Rabbim isteğen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaslar Merhaba bende bu ay baslicam Klomen kullanmaya daha önce düşük le sonunclanan 3 gebeliğim oldu pıhtılaşma nedenliymis. Daha önce klomen kullandım fakat ben o ay değil ilacı bıraktığım ay gebe kaldım . Eşim 6 aydır askerde terhis olacak bende bu ay kullanayim kasımda burda hazırlık olsun istiyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallah

Arkadaşlar günaydın size bikaç bişey sorabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim .bende klomen tedavisine başladım 29 eylülde çatlatma iğnemi oldum bugün iğne günüyle beraber 11.günüm hafif belirtilerim var en sağlıklı test sonucu ne zaman çıkar sizce bide benim adetlerim düzensizdir pcosdan dolayı iğneden 14 gün sonra mı adet olmam gerekiyor düşündükçe kafam karışıyor şimdiden teşekkürlerr

Canim belirtilere aldanma gecen ay benimde belirtilerim vardi ama ignenin 15. Gunu adet oldum en saglikli sonuc 14. Gunu yapilmali bazilari 20. Gunde bile adet olabiliyo umarim yardimci olabilmisimdir

Ela3411 nerelerdesin canim ben bugun 2. Catlatma ignemi vuruldum 3 yumurtam olusmus 18 21 22 mm bakalim bu ay tutucakmi rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin igneden dolayi kasiklarimda agri var hadi hayrlisi bu ay belirtilere dikkat etmicem yaniltiyo

Ela3411 nerelerdesin canim ben bugun 2. Catlatma ignemi vuruldum 3 yumurtam olusmus 18 21 22 mm bakalim bu ay tutucakmi rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin igneden dolayi kasiklarimda agri var hadi hayrlisi bu ay belirtilere dikkat etmicem yaniltiyo
Canım bebiş derdine düşmüştmki rahatszlandım gıda zehirlenmesi oldu aynı gün doktor kontrolüm vardı baktı tek yumurta oluşmuş 21mm dedi ama zehirlenmeden dolayı halszlik istifar olduğundan serum ilaç aldın buay ara ver falan dedi doktorum benmde sinirlerm bozuldu klomen kullandm yumurtam 21mm olmuş iğneye gerek yok dio hemde buay ertele diyince heves falan kalmadı bende dedim okadar büyümüş zaten ozaman günaşırı ilişki dedi :/ olmayan bebişe ilaçmı dokunur anladım gittii

Canim cok gecmis olsun uzuldum yaa cok sacma ama hazir yumurtan buyumus neden igne yapmadiki dedigin gibi olmayan bebegemi dokunucak bu ayin bosa gecmesi kotu klomende kullandin sende calismalara devam et belki klomen etkisiyle bu ay hamile kalirsin bellimiolur bize mutlu haberi sen vermis olursun :) ins bu ayin hayirli olur canim zaman bizim icin onemli

Benim doktorumda belki igne vermem yumurtayi kendi haline birakabilirim demisti bugun gittigimde catlatmamiz gerek dedi ovitrelli verdi adet olsanda olmasanda gel dedi test icin adetini bekle dedi

Çatlatma iğnesini olduktan yaklaşık 14 gün sonra test yaptırmıştım. Sonra düşük oldu maalesef o ayrı Çok zordu. İğnesi osu busu hiç bitmiyor Bu arada harika bir blog buldum. Bu kadar mı güzen anlatılır şu yaşadıklarımız. Herkeze tavsiye ederim çok! :) embriyoannesi.blogspot.com

Canim cok sıkkin yaa dun igne vuruldum bugun sabah ve aksam iliski dedi ama esim gece kastamonuya gitti yarin gece gelicek ben simdi bosunami igne vuruldum yaa bu ay bosami gecicek akrabasinin cenazesine gitti offf napicam benn

Canim cok sıkkin yaa dun igne vuruldum bugun sabah ve aksam iliski dedi ama esim gece kastamonuya gitti yarin gece gelicek ben simdi bosunami igne vuruldum yaa bu ay bosami gecicek akrabasinin cenazesine gitti offf napicam benn
Canim cok kotu olmus ya bnm gibi bende tam ilişki olmasi gereken hafta hasta oldum düzenli olmadı bnmde buay umudum yok kısmet canım belki yarın falann girecegin ilişki de bebisi tutturursunuz :)

Kızlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz bugün çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm evde ovu testi vardı sabah yaptım çift çizgi çıktı bende gebelik testi yaptım aşağıda olan bu şekilde oldu hemen sizce iğnenin etkisi vücuttan atılmış mıdır gerçekten hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…