Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sorma canim yaa moralim cok bozuk igneden 1 gun oncede iliski demisti acaba onun tutma olasiligi olurmuki bugunde yumurta catlamadan once gelen akinti geldi umarim esim geldigiinde cok gec olmaz bu ayi bos gecirmek istemiyorum rabbim nasip etmeyincede ne yapsak bos ama umarim ikimizde guzel haber veririz benim artik bu aydan umidim kalmasada hayirlisi artik seninle ayni talihsizlikleri yasiyoruz

Zeppp16 canim kan testi Yapmadan kesin emin olamazsin ama hamilede olabilirsin bence kan tahlili yap ve supheden kurtul ins.hamilesindir canim bizide haberdar et

Canim hamile olabilirsin bence kan testi wer emin ol yaz bize de

Aynen canım olmazsa da kısmet canım hayırlısı hakkımzda yakın arkadaşm 3 ayda 2 gebelik yasadi 7.haftasinda kalbi durdu bebeğin onun yaşadıklarını gördükçe sadece hayırlısı diorum umudumuzu yitirmek yok :)

Canim hamile olabilirsin bence kan testi wer emin ol yaz bize de
Canım kan verdim bugün kan sonucum 7.1 çıktı adetime 2 gün varya sanırım o sebeple biraz düşük pazartesi tekrarlıcam testi şuan hamile gözüküyorum inş :)

Canim tebrik ederim umarim bebegin sana tutunur saglikli bi sekilde kucagina alirsin insaallah cok sevindim :)

Arkadasin icin uzuldum zor bidurum hayirlisi olsunya gec olsun guc olmasin canim bizide cok bekletmesin bebislerr :)

Canım kan verdim bugün kan sonucum 7.1 çıktı adetime 2 gün varya sanırım o sebeple biraz düşük pazartesi tekrarlıcam testi şuan hamile gözüküyorum inş :)
Hayırlı olsun canım ins değer yükselir darisi başımıza diyelim :)

Canım bugün yaptırdınmı kan testini kaç çıktı yükselmiştir inşallah :)

selam canim evet esimesim dun gece geldi calismaya devam :)tutarmi bilmem artik hayirlisi hic umudum yok ama gunleri saymiyorum belirtilerde aramiyorum adeti beklicez artik :) sen neler yaptin adetimi bekliyon sende sansizlik bizi vurdu bu ay napalim artik diger aylara kismet

evet canım buay şans bizden yana değil bende buay olmayacak gibi davranıp adetimi beklicem tabi çalışmalara devam ediyorum :) belki takmayınca planlamaynca daha kolay olur hayırlısı hakkımızda :)

Kızlar selam, iğnenin sonra bugun 12.gun ve a evvel pembe bir kanama oldu. Yerleşme kanaması olabilir mi caba? Yoksa bu ay da olmayacak mı?

Bende kanama sadece iki gun once oldu ve hala bşey yok. 14 gun once iğne yapıldı. Test yapsam mı çok mu erken? Sağlık ocağında da çok tanıdık var diye gidemiyorum. Akşam testi ayarladım sabah yapayım diye ama cesaret edemedim.normalde eğer yunurta iğneden 36 saat sonra çatladıysa yarın adet olmam lazım.bilemedimki ne yapsam.ilk iki gebelikte kokuları daha çok almaya başkamıştım ve çok susuyordum. Uçuncu gebelikte hiçbir belirtim olmadı.şimdi de belirti falan yok.

canım bu hcg mi ovülasyon testimi hcg ise hamilesin tebrik ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…