- 17 Nisan 2015
- 61
- 7
- 1
- 45
Canim hamile olabilirsin bence kan testi wer emin ol yaz bize deKızlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz bugün çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm evde ovu testi vardı sabah yaptım çift çizgi çıktı bende gebelik testi yaptım aşağıda olan bu şekilde oldu hemen sizce iğnenin etkisi vücuttan atılmış mıdır gerçekten hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun
Aynen canım olmazsa da kısmet canım hayırlısı hakkımzda yakın arkadaşm 3 ayda 2 gebelik yasadi 7.haftasinda kalbi durdu bebeğin onun yaşadıklarını gördükçe sadece hayırlısı diorum umudumuzu yitirmek yok :)Sorma canim yaa moralim cok bozuk igneden 1 gun oncede iliski demisti acaba onun tutma olasiligi olurmuki bugunde yumurta catlamadan once gelen akinti geldi umarim esim geldigiinde cok gec olmaz bu ayi bos gecirmek istemiyorum rabbim nasip etmeyincede ne yapsak bos ama umarim ikimizde guzel haber veririz benim artik bu aydan umidim kalmasada hayirlisi artik seninle ayni talihsizlikleri yasiyoruz
Canım kan verdim bugün kan sonucum 7.1 çıktı adetime 2 gün varya sanırım o sebeple biraz düşük pazartesi tekrarlıcam testi şuan hamile gözüküyorum inş :)Canim hamile olabilirsin bence kan testi wer emin ol yaz bize de
Hayırlı olsun canım ins değer yükselir darisi başımıza diyelim :)Canım kan verdim bugün kan sonucum 7.1 çıktı adetime 2 gün varya sanırım o sebeple biraz düşük pazartesi tekrarlıcam testi şuan hamile gözüküyorum inş :)
aynen canım gec olsun güç olmasın sen naptın eşin geldi mi :)Arkadasin icin uzuldum zor bidurum hayirlisi olsunya gec olsun guc olmasin canim bizide cok bekletmesin bebislerr :)
Canım kan verdim bugün kan sonucum 7.1 çıktı adetime 2 gün varya sanırım o sebeple biraz düşük pazartesi tekrarlıcam testi şuan hamile gözüküyorum inş :)
Canım kan sonucum 27.2 çok şükür sağlıklı bi şekilde yğkseliyo doktor gebelik var dedi sonunda :)Canım bugün yaptırdınmı kan testini kaç çıktı yükselmiştir inşallah :)
evet canım buay şans bizden yana değil bende buay olmayacak gibi davranıp adetimi beklicem tabi çalışmalara devam ediyorum :) belki takmayınca planlamaynca daha kolay olur hayırlısı hakkımızda :)selam canim evet esimesim dun gece geldi calismaya devam :)tutarmi bilmem artik hayirlisi hic umudum yok ama gunleri saymiyorum belirtilerde aramiyorum adeti beklicez artik :) sen neler yaptin adetimi bekliyon sende sansizlik bizi vurdu bu ay napalim artik diger aylara kismet
Kızlar ykselmiş değerim doktor gebesin dedi hergün 10 10 artıyo çok şükür ama bi süre kan vermicem iyice yükselmesini beklicem inşZeppp ne yaptin canim tekrar kan tahlili yaptinmi ins degerin yukselmistir
canım bu hcg mi ovülasyon testimi hcg ise hamilesin tebrik ederim...Kızlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz bugün çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm evde ovu testi vardı sabah yaptım çift çizgi çıktı bende gebelik testi yaptım aşağıda olan bu şekilde oldu hemen sizce iğnenin etkisi vücuttan atılmış mıdır gerçekten hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederim canım gebelik testiydi o sonra kan falan verdim çok şükür hamileyimcanım bu hcg mi ovülasyon testimi hcg ise hamilesin tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?