Cok sevindom cnm bende 3 gun once oldum catlatma ignemi pcos var senin kacıncı denemede olduTeşekkür ederim canım gebelik testiydi o sonra kan falan verdim çok şükür hamileyim
Canım ben daha önce bi aşılama bi tüp bebek yaptırmıştım hiç bi doktor ilaç tedavisine gerek yok olmaz demişlerdi ama ilk ayda tuttu çok şükürCok sevindom cnm bende 3 gun once oldum catlatma ignemi pcos var senin kacıncı denemede oldu
Ne büyük Bi şans yaaa kucağına aldığın günlerini de görürsün. Allah bize de nasip etsin dua et Can'ım bize hemişlerin duası kabul olur.Canım ben daha önce bi aşılama bi tüp bebek yaptırmıştım hiç bi doktor ilaç tedavisine gerek yok olmaz demişlerdi ama ilk ayda tuttu çok şükür
nasılsın canım günümüz yaklaşıo varmı belirti vs sende :)selam canim evet esimesim dun gece geldi calismaya devam :)tutarmi bilmem artik hayirlisi hic umudum yok ama gunleri saymiyorum belirtilerde aramiyorum adeti beklicez artik :) sen neler yaptin adetimi bekliyon sende sansizlik bizi vurdu bu ay napalim artik diger aylara kismet
Bende belirti sayılırmı bilmiyorum ama 2 gündür devam eden sol kasık ağrım ve karın şişliğim var dünden beri de göğüs uçlarım acımaya başladı normalde hasta olacağım zaman olmazdı bu belirtiler ama yinede hamileliğe yormak istemiyorum yine hüsran oluyor çünküIyiyim elacim sen nasilsin ben dehasta oldunmu diye sorucakttim ignenin 11 gunuhic belirti yoktu ama dunden beri gogsum de hassasiyet agri var ucunda degil ama sanirim adet olucam hic umidim yok esime bile adet olucam sanirim dedimben acikcasi artik hamile kalabilecegime inanmiyorum 2aydir ilac igne tedavisi goruyoz hic bi sorunda yok ama rabbim nasip etmeyince olmuyo doktora gitmekte yoruyo gerci adet olursam gidicem yine ama umidim yok doktorum olur ama zamanini bilemem diyo sende belirti varmi umarım seninki tutar canim mujdeli haberi verirsin
İnş canım edicem merak etme eabbim isteyen herkese versin inş herkesin kucağı bebişlerle dolsun hiç umudunuzu heycanınızı kaybetmeyin çünkü öucizemizin ne zaman geliceği hiç belli olmuyo rabbim istesin yeterNe büyük Bi şans yaaa kucağına aldığın günlerini de görürsün. Allah bize de nasip etsin dua et Can'ım bize hemişlerin duası kabul olur.
inş canım bende yeni doktora gidicem cts hem kasık ağrılarımı sorcam hemde tedavi öncesi diğer sonuçlarımı göstercm çok kararsızım yaIns beklemedigimiz an gelir bebisler bizi tedavilerle ugrastirmazlar bende tedaviyi yarim birakmamak icin adet olunca 3 .ayim icin gidicem geriye 1 ayim kaliyo hayirlisi
Canim eski bi yazin ama okuyunca yazmak istedim 2.ye hamilesin sanirim hayirli olsun. Ben de bu ay ilk defa catlatma ignesi oldum insallah olur cok istiyorumKızlar ben hamileyim.ilk kez klomen ve cat.iğnesi kullanmistim.Allah hepinize nasip etsin..
çok saol Rabbim Her isteyen kadına nasip etsin inşallah bu bebis klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi fln olmadan kendiliğinden oldu :)Rabbimin mucizesi işte..ilk bebegimde biraz beklemistik bu bize surpriz oldu inşallah senin de tutar ignen ben ilk bebeğimde adet sancısı gibi sancı çektim belki sende de öyle olur moralini bozma emiCanim eski bi yazin ama okuyunca yazmak istedim 2.ye hamilesin sanirim hayirli olsun. Ben de bu ay ilk defa catlatma ignesi oldum insallah olur cok istiyorum
bildiğim kadarıyla klomen yumurtayi büyütmek için kullaniliyor e zaten seninki kendiliğinden büyümüş moralini bozma kendini strese sokma olumsuz etkileyebilir gebelik sürecini rahat ol ve druna güven eğer yumurta belli olgunluğa gelmeseydi iğne yaptirmazdi inan banaKizlar merhaba bende bu ay tedaviye basladim sayilir klomen kullanmadim adetin 13.gunu 18mm yumurtam olusmus ayni gun pregnly vurundum. Dr bugunde catlayabilir iliski olsun dedi. Igne oldugum gun ve 36.saat iliski oldu. Aslinda klomen kullanmadigim icin umudum yok catlatma ignesi kullanmam neye yararki klomensiz.. sizce şansım var mı?
Ne mutlu sana canim 2 yildir istiyoruz gecen yil eylulde bos gebelikten kurtaj oldum ocak ayinda kimyasaldan dusuk yaptim olmuyor iste.. bu ay tedaviye basladim sadece cat ignesi oldum bu ay olmazsa kasimda klomen ve cat ignesi yine olmazsa aralkta asilama olacak.. cok yiprandim artik gecen ayda rahim filmi cekindimçok saol Rabbim Her isteyen kadına nasip etsin inşallah bu bebis klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi fln olmadan kendiliğinden oldu :)Rabbimin mucizesi işte..ilk bebegimde biraz beklemistik bu bize surpriz oldu inşallah senin de tutar ignen ben ilk bebeğimde adet sancısı gibi sancı çektim belki sende de öyle olur moralini bozma emi
Evet canim yumurtam kendiliginden buyumus ama tek 1 tane; klomenle 2-3 yumurta olup şans artiyo. Dr ada cat ignesine gerek yok dedigimde şansin artar rahim kalinliginda cok iyi dedibildiğim kadarıyla klomen yumurtayi büyütmek için kullaniliyor e zaten seninki kendiliğinden büyümüş moralini bozma kendini strese sokma olumsuz etkileyebilir gebelik sürecini rahat ol ve druna güven eğer yumurta belli olgunluğa gelmeseydi iğne yaptirmazdi inan bana
net hatirlayamiyorum ama sanırım benim de ya 1 ya 2 tane ydi klomen sonrası yumurta sayım biri 18 biri 21 gibi hatirliorum ama yanılıyor olabilirim eski zaman..Allah "kun fe yekun" derse "ol" derse tek yumurta ile de olur canım Haz Yahya (a.s) in esi kısır ken onlara Bebe vermiş Hz Meryem (ra)nin eşi yokken ona Haz İsa (a.s)i vermiş Ona yaratmak zor değildir yeterki vakti zamanı gelsin ve Rabbim istesin tevekkül et tedbiri alıp dra gitmissin yapacağın her şeyi yapmissin şimdi dua zamanıEvet canim yumurtam kendiliginden buyumus ama tek 1 tane; klomenle 2-3 yumurta olup şans artiyo. Dr ada cat ignesine gerek yok dedigimde şansin artar rahim kalinliginda cok iyi dedi
Ne guzel yazmissin canim evet yeterki rabbim ol desin hayirli zamanda saglkla gelsin bebegim insallahnet hatirlayamiyorum ama sanırım benim de ya 1 ya 2 tane ydi klomen sonrası yumurta sayım biri 18 biri 21 gibi hatirliorum ama yanılıyor olabilirim eski zaman..Allah "kun fe yekun" derse "ol" derse tek yumurta ile de olur canım Haz Yahya (a.s) in esi kısır ken onlara Bebe vermiş Hz Meryem (ra)nin eşi yokken ona Haz İsa (a.s)i vermiş Ona yaratmak zor değildir yeterki vakti zamanı gelsin ve Rabbim istesin tevekkül et tedbiri alıp dra gitmissin yapacağın her şeyi yapmissin şimdi dua zamanıhayırlısı neyse o olsun de ve dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?