- 17 Nisan 2015
- 61
- 7
- 1
- 45
Ah canım nelerle uğraşıyorum bi bilsen cts gittim doktora hala hasta olmadım kontrol sonucu 21mm olan yumurtam çatlamamş ve 7cm lik kiste dönmüş ne yazıkkiElacim ne yaptin doktora gittinmi ne dedi hasta oldunmu ben daha hasta olmadim igneden sonra 16.gunum gecen ay 15.gunde hasta olmustum eylul 27 de hasta oldum bakalim bu ay ne olucak hayirlisi heran adet olucam diye bekliyom ama ne sanci ne bise hic
benim de aynısı olmuştu ama 3mmdi sanırım en fazla 4mm .40 günü geçmişti adet olmayınca gebeymisim sanmıştım.meğer kist olmuş.progestan verdi.10 gün kullan bitince regl olursun dedi.aynen öyle oldu.kist de 2 adet dönemi içerisinde kendiliğinden düştü şükür.geçmiş olsun cnmAh canım nelerle uğraşıyorum bi bilsen cts gittim doktora hala hasta olmadım kontrol sonucu 21mm olan yumurtam çatlamamş ve 7cm lik kiste dönmüş ne yazıkkibaşkada bişi yok dedi pts kadar hasta olmazsan gl dedi gittim sabah kanda gebeliğe baktı ne yazıkki 1,99 çıktı eğer hast olmazsam bi hafta daha beklicem belki 7cm.lik yumurta çatlar bakarsın dedi..olmazsa kist için doğum kontrol ilacı kullancakmışım bikaç ay gebeliği ertelicez dedi halada belirti yok ne gebelik ve adet şaşırdm kaldım başına böyle bişi gelen varmı yaaa
bilmiorum ki canım ne ilacı verecek buay çok umutluydum ama yine olmadı üstüne bide kist problemi bide onu çözüp tekrar bebek için uğraşcambenim de aynısı olmuştu ama 3mmdi sanırım en fazla 4mm .40 günü geçmişti adet olmayınca gebeymisim sanmıştım.meğer kist olmuş.progestan verdi.10 gün kullan bitince regl olursun dedi.aynen öyle oldu.kist de 2 adet dönemi içerisinde kendiliğinden düştü şükür.geçmiş olsun cnm
saol canım dün adet oldum zaten çok kanamam var umarım kist atılır adette de ilaç kullanmama gerek kalmaz şuan tek istediğim oElacim cok gecmis olsun yaa cokk uzuldum ins biran once atlatir ve tedavine devam edersin keske doktorun gittiginde kendi haline birakmayip igne yapsaydi belki kist olusmazdi neyse bundada bi hayir vardir rabbim yardimcin olsun tez zamanda duzelirsin ins bende adet olmayi bekliyorum ama senin icin uzuldumm(dikkat et kendine canim
Benim doktorumda öyle düdşündü kanda gebeliğe baktım sonuç hayalkırıklığıydı gerçekten sonrası adet oldum odaha bi üzücü oldu hayırlısı diorum artık napalımm sende bekle bence inş vardır da sen sevinirsin bu ay..adetin gecikiomuyduCanim adet olman iyi olmuss ilac kullanmana gerek kalmazda kist adetle atilir ins ben hala adet olmadim 18.gunum test yapip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum yoksa merakta ediyorum biliyosun bu ay benim icin cok umitsizdi bekliyeyim diyorum esim umitlenmesin diye onada daha gunum gelmedi dedim :) varsa supriz olsun diye yinede insan uzulurum diye korkuyo test yapmaktan
sanırım bende olduğu gibi kendiliğinden catlayip adet kanaması ile düşebilir demek istedi inşallah öyle olur cnmbilmiorum ki canım ne ilacı verecek buay çok umutluydum ama yine olmadı üstüne bide kist problemi bide onu çözüp tekrar bebek için uğraşcamdoktorun dediği şey aklıma takıldı bu yumurtanın hala çatlama ihtimali var dedi kiste dönen yumurta çatlarmı kafam karıştı hiç duymadım kiste dönen yumurta çatladığını duyana arkadaşlar yazarsa sevinirim saol buarada canm geçmiş olsun dileklerin için
İNŞALLAH CANIM YA GEBELİK İLE UĞRAŞIRKEN BİDE KİST ÇOK CANIMI SIKTIsanırım bende olduğu gibi kendiliğinden catlayip adet kanaması ile düşebilir demek istedi inşallah öyle olur cnm
sendemi canım yaBugun ignenin 19.gunu sabah agriyla uyandim ve adet oldum 32gun sonra moralim cok bozuk yoruldum artik durmadan doktora gidip hayalkirikligi yasamaktan gerci bu ay hicumidim yoktu ama gunu gecince umitleniyo insan rabbimden hayirlisi nediyelim
adet olunca bende aynı duyguları yaşadım canm şmdi daha iyiyim çok takılma hayırlısı de Allahtan sonuçta ..ben avrupa yakasındayım kolan hastanesine başladım buay doktorum iyi birine benziyor şmdilik memnunum.klomeni kesicez çünkü yumurtaların çok tepki vermiş çok büyümüş kist olmuş dedi..adet bitince gidicem kontrol edicek anladığım kadarıyla yumurtamı çatlatmaya yönelik ilaç vericek.klomen senin için tamamen bitti dedi çünküAynen canim olmayinca olmuyo insan uzuluyo ama rabbim nasip etmeyince yapicak biseyyok bana yine doktor yolu gozuktu ilac igne gun say umitlen hayalkirikligi ofoff bu ayda giderim tutmazsa 4.kere gidermiyim bilmiyom ela sen avrupa yakasindamisin nereye gidiyosun tedaviye ben anadolu yakasindayim atasehir avicennaya gidiyorum tedaviye 2. Ayda bunaldimya hayirlisi yapicak bisey yokikimizinde sanssiz ayi
ben de gebelik için gidip tam 6 ay tedavi görmüştüm mantar kist enfeksiyon köpüklü akıntı vs...ya diodum dr a her şey yolunda mi diye gidelim dedik dr dan cikamiyoruz hala da bebek yok bi tedaviler bitMedi diyordum bak simdi ikinciye hamileyim o günler çok geride kaldı canını sıkma fermanı dert vermesin Allah ameliyatla regl olanlar var şükür normal yoldan regl olabiliyoruz sukredelim dua et sabret cnmİNŞALLAH CANIM YA GEBELİK İLE UĞRAŞIRKEN BİDE KİST ÇOK CANIMI SIKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?