- 3 Eylül 2015
- 106
- 109
- 103
İnşallah güzel haberini alırız benim 11 kasım bat daha çok umut olursun banaBenimde ilk ovitrelle sonrasi kramplarim ve akintim olmustu. Ama bu ay akintimda olmadi kramplarimda.. sanirim her ay ayni belirtiler görünmüyor
Saol canım verdiğin moral için gerckten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun sende sağlıkla kucağına alırsın inş.ben de gebelik için gidip tam 6 ay tedavi görmüştüm mantar kist enfeksiyon köpüklü akıntı vs...ya diodum dr a her şey yolunda mi diye gidelim dedik dr dan cikamiyoruz hala da bebek yok bi tedaviler bitMedi diyordum bak simdi ikinciye hamileyim o günler çok geride kaldı canını sıkma fermanı dert vermesin Allah ameliyatla regl olanlar var şükür normal yoldan regl olabiliyoruz sukredelim dua et sabret cnm
Insallah.. dua etmekten baska bisi gelmiyo insanin elinden. En caresiz kalinan durum.. Allahtan ümit kesilmez..İnşallah güzel haberini alırız benim 11 kasım bat daha çok umut olursun bana
Öyle tabi hakkımızla ne zaman hayırlıysa o zaman olucaktır inşallah sabır gerekiyor biraz oda bende yok işteInsallah.. dua etmekten baska bisi gelmiyo insanin elinden. En caresiz kalinan durum.. Allahtan ümit kesilmez..
Bende de yok ama elden bişi gelmiyo. gebelik için meryem suressini okuyolarmıs bende başladım sana da tavsiye ederimÖyle tabi hakkımızla ne zaman hayırlıysa o zaman olucaktır inşallah sabır gerekiyor biraz oda bende yok işte
Klomen kullanilan her ay kist olusma ihtimali var inşallah olmaz ama..arkadaşlar merhaba bende 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor.2 sene önce klomen kullandım 2 kere kist oluştu ilaç tedavisiyle kisti erittik.dün tekrar doktora gittim aşılama yaptırmak istediğimi söyledim klomene başlattı tekrar kist oluşur mu?bu konuda yardımcı olur musunuz.
Bende ilk klomen kullanımında günde 1 adet 5 gündü kist olmadı yalnz 2. klomen tedavmde günde 2 kez kullandım yumurtam fazla duyarlıymış kiste çevirmiş adet oldum inş atarım yarın muayenem varKlomen kullanilan her ay kist olusma ihtimali var inşallah olmaz ama..
Nasip canım hayirlisini versin Allah bizimde zamanımız var demek üzülme sende. Bnde yarın gidicem doktora bakalım hangi ilaçtan başlatacak. .Bende bugun doktora gittim 3.ayim klomen kullanicam 3. Kutuyu bu sefer dozu yukseltti doktor gunde 3 kere kullanicam haftaya cumartesi kontrolum var hic bi sorun yok ama rabbim nasip etmeyince olmuyo kist olusmasida vucudun gosterdigi reaksiyon sanirim herkezde farkli etki yapiyor rabbim herkezr biran once bebis nasip etsinki bu ilaclari kullanmak zorunda kalmiyalim benimde esim bosuna ugrasiyon sorun yok allah vermeyince ugrassanda bos dedi ama ben tedaviyi yarim birakmak istemedim esim bana pek moralde vermez sadece moralimi cokertir ) ama ben pes eetmiyorum :)
Siz yanlış anlamadıysam 2.çocuk için mi tedavi görüyorsunuzSlm kızlar ben yeni katıldım aranıza benim ilk klomen tedavim 4bucuk sene önceydi dokturum günde 1 tane 5gun kullan dedi kullanıp gittiğimde yumurtanın gelismedigini söyledi 2gun sonra tekrar gel dedi ve gittim yine gelismemisti gittiğimde adetimin 1gunuydu artık gelismez dedi ve yumurta takibini bıraktı daha sonra adet günüm geldi ve bi türlü adet olamadım bi hafta geçti bi türlü olamiyodum içime bi kurt düştü ve eczAneden bir gebelik testi aldım yaptım ama negatif çıktı banyodaki copkavasina. Attım bi saat sonra gittiğim de çöp kovadaki gebelik testi çift cizgiydi tekrardan kan testi yapmaya karar verdim ve hamileydim şimdi altı aydır bebek istedik korunmadik olması bu ay tekrar tedaviye başladım yine yumurtanın gelismedigini söyledi doktor ama bu sefer inatla adetimin 18. Günü gittim ve yumurtam gelişmişti geç ovulasyon oluyormusum anlamıştım hemen 28ekimde iğne vurdular 29unda ve 30beraber olduk bugün konturolum vardı yumurta catlamisti bekliyorum adetim 9 kasım inşallah olmam ama allah dan ümit kesilmess
Hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinEvet allah nasip ederse ikinci çocuk için tedavi görüyorum
Kasık ağrısı felan yok fazla ama çok kötü bel ağrım var ya ümidim yok bu ay kist felan olmasında hayırlısı neyse o olsunAmin allah razı olsun cnn hepimizin bebisleri tez zamNda gelir insalllAh dün benimde 3.günümde kasiklarimda ağrı vardı ve karnım çok sismisti ama 30unda doktora gittim catlamisti merak etme catlamistir ağrı oluyomus bazilarinda
İnşallah canimKlomen kullanilan her ay kist olusma ihtimali var inşallah olmaz ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?