- 2 Kasım 2015
- 33
- 12
- 18
- 37
Naptın canım nasıl oldun, ben cts gittim doktora kistim 3,5 cm olmuş gebeliği ertelemicz kisti kontrol altında tutucaz dedi parlodel die bi ilaç verdi prolaktin düşürücü sanırım bide crinone adında jel verdi vajinadan alınıyormuş gebeliği kolaylaştırıomuş soğan kürü önerdi bide :) napcagımı şaşırdım valla bide bu tedaviye başlayalım hayırlı haberler alırız umarım..Bende bugun doktora gittim 3.ayim klomen kullanicam 3. Kutuyu bu sefer dozu yukseltti doktor gunde 3 kere kullanicam haftaya cumartesi kontrolum var hic bi sorun yok ama rabbim nasip etmeyince olmuyo kist olusmasida vucudun gosterdigi reaksiyon sanirim herkezde farkli etki yapiyor rabbim herkezr biran once bebis nasip etsinki bu ilaclari kullanmak zorunda kalmiyalim benimde esim bosuna ugrasiyon sorun yok allah vermeyince ugrassanda bos dedi ama ben tedaviyi yarim birakmak istemedim esim bana pek moralde vermez sadece moralimi cokertir ) ama ben pes eetmiyorum :)
İnşallah güzel sonuç alırsın ben halen beklemedeyim yine test yapsam mı acaba diye düşünüyorumMerhaba arkadaşım bende 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum bende bulantı başladı dayanamadım kanda gebelik Testi yaptım sonuç bekliyorum
18 Ekim Pazar günü Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. 2 gün önce yani 13.günü test yaptım negatif çıktı. kesin ve net tek çizgi. umutlanmalı mıyım bilemiyorum. yüzüm sivilce doldu kasıklarımda zaman zaman batma şeklinde bir ağrı. iğnenin etkisi mi bunlar?
Canım benimde 11 ay oldu bebek istiyoruz doktor pko teşhisi koydu 2 ay klomen kullandm ama ilkinde 2 adet yumurtam oldu ama bebiş olmadı 2.de tek yumurtam oldu 21mm olmuştu ne döllenmiş ne çatlamış kist olmuş1 saat önce kanamam basladı. bugün iğnenin 15.günüydü.
Kızlar pat diye araya girmişim haliyle ciddiye alınmamışım. kendimden bahsedeyim biraz.
6 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var 1 yıldır ikinci çocuk düşünüyorduk olmadı. dr lar hep 1 yıl dolmadan tedavi süreci başlatamayız diye gönderdiler. haziranda PKOS teşisi konuldu. Glukofen şeker ilacına başladım günde iki tane. Dr zayıflaman gerek zayıflarsan kistler kaybolur demişti zayıflamam için şeker ilacı vermişti. 4 aydır kullanıyorum başlarda faydası oldu zayıfladım ama şimdi kilo geri alıyorum heralde.
Eylülde klomen kullandım 36 mm olmuştu yumurta dr iğneye gerek yokmuş fazla gelişmiş yumurtan dedi. Ekim ayı için klomene gerek olmadığını yumurtanın normal geliştiğini söyledi, yumurta takibine aldı ve çatlatma iğnesi vurdu, ilişki günleri verdi. ama yine başarısız olduk. bu arada Ekim ayı sürecinde eşimde tahlil verdi. sprem hareketliliğinin azalmış olduğunu söyledi dr. Artık yarın doktora gittiğimde aşılama isteyeceğim. her ay hayal kırıklığı yaşamaktan usandık..
inşallah canım ya buay şanslı ayımız olur.eşim hazırladı sabah çok kötü kokusu tadı ama zorlayacğm nekadar giderse ah bu bebişler için nedir çektiğimiz :)Elacim sevindim gebeligiertelemediginize ins hersey yolndagider ve bu ay guzel haber alirsin ben iyiyim gunde 3 tane klomen iciyorum cumartesi kontrole gidicem hayirlisi bu ay umarim guzel haber aliriz canim sogan kurunu denemistim icemedim ben ins sen yapabilirsssin canim
Canim bugun test yaptinmi senin sanirim sat gunun bugunduİnşallah canim
Test sonucu negatif ama daha 10. Gunumdeyim umudum hala var 14. Gun tekrar yapicam insallah pozitiflesir bence senin olmus yoksa bak negatif cikiyor iki gun sonra kanda baktir bence hayirliİnşallah güzGünsonuç aledeyim yine test yapsam mı acaba diye düşünüyorumlütfen sonucu paylaşır misin arkadaşım dua edecem hayırlhayırlısıüzel sonuç alırız inşallah
Evet canim çok şükür hamişiiiimm darisi size olsun insallahCanim bugun test yaptinmi senin sanirim sat gunun bugundu
Canım benimde 11 ay oldu bebek istiyoruz doktor pko teşhisi koydu 2 ay klomen kullandm ama ilkinde 2 adet yumurtam oldu ama bebiş olmadı 2.de tek yumurtam oldu 21mm olmuştu ne döllenmiş ne çatlamış kist olmuşkolemene çok tepki vermiş yumurtalarım doktor kesti klomen tedavisini.şimdi parlodel kullanıorum birde soğan kürüne başladım bende ocaktan sonra aşılama düşünüyorum hala olmazsa
Gurbetcim seende benim gibi ikinci icin ugrasiyosun bende 2 bucuk yildir denedik olmadi 2 aydir tedavi goruyorum hic bi sorun yok rabbim vermeyince olmuyo buay benim gunum gecince sevinmistim ama 19. Gununde kirmizilar geldi nasip iste simdi 3. Aya basladik tedavi icin insan yipraniyo ilaclarda kilo yapiyo
Kızlar bende ikiniz için uğraşıyorum ilk oğlan da hiç böyle olmamıştı evlendim üç ay içinde hamile kaldım hatta sonra 3 kez daha hamile kaldım onlar düştü meğer pıhtılaşma sorunum varmışbenim sşimdi 6 aydır uğraşıyorum olmuyor ben genç kizligimdan beri pcoluyum ama yumurtluyordum neolduysa şimdi yumurtalar gelişmiş , gelissede catlamiyor yaslandik galiba
Evet canim çok şükür hamişiiiimm darisi size olsun insallah
canım bugün 3.günüm soğan küründe ciddi zorlanıyorum ama zorlıcam kendimi enazndan yapayım içim rahat etsin yapsam olurmuydu diyeceğime zorlada olsa yapcam hayırlısı bakalımm :)Elacım soğan kürünü bende bir ay denedim ama sadece 1 hafta içebildim. insanın midesi kaldırmıyor ki aç karna. ama soğan kürü ile hamile kalan çok duyuyorum. inşallah başarılı olur sende de
Evet rüzgarseli ikinci çocuk için uğraşıyorum ilki kadar kolay gelmicek ikincimiz. sorunun da yokmuş ne güzel. inşallah tez zamanda kucağına alırsın bebişini. 2. ayını okudum çatlatma iğnesi sonrası eşinin gitmesi gerekmiş o nedenle sizden kaynaklı sayılmaz umarım bu ay başarılı sonuç elde edersiniz. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.
canım bozma moralini 4 kez hamile kalabilmişsen yine kalırsın. pıhtılaşma sorunu da ilaçla halledilebiliyor bildiğim kadarıyla. tez zamanda başarılı sonuç elde edersin inşallah.
hayırlı olsun Fatmaşimşek. senin adına sevindim. darısı bizlerin başına.
Adetimin ikinci günü bugün. benim eşim röntgen teknikeri, sağlıkçı olduğu için sağlıkçı tanıdıkları var. bir arkadaşına açılmış çocuk sorunumuzu anlatmış. o arkadaşının tavsiyelerine uyacağız iki ay sizlerle de paylaşayım.
Pkos sorununu en hızlı çözen ilaç doğum kontrol hapıymış. 2-3 ay kullanmamı önermiş. 1 yıldır bekliyoruz iki ay daha bekleriz bir de bunu denemiş oluruz. en azından iki ay hayal kırıklıklarına ara vermiş oluruz psikolojimiz de düzelir bu arada. Doğum kontrol hapını hemen aldık ve dün başladım. 2 ay kullanacağım bakalım. zaten evlendiğim zamanlar 3-4 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan iki ay sonra geri çekilme yöntemine rağmen hamile kalmıştım. şimdi bu arkadaşın tavsiyesi sonrası anladım ki o zaman kullandığım doğum kontrol hapları işe yarmış olmalı.
ikinci olarak ikimize de idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanımı önermiş. ilaç isimleri de vermiş. onları da kullanmaya başladık. eşlerden birinde bile olabilecek idrar yolu enfeksiyonu sürekli birbirine geçerek yenilenebiliyormuş ve bu da gebe kalmanın önüne geçebilen bir sorunmuş. idrar yollarıyla ilgili sorun hissetmememize rağmen başladık. ne ilaçlar içmişiz şimdiye kadar bir iki kutu daha ilaçtan daha fazla zarar göremeyiz herhalde.
gerçekten süreç yıpratıcı her ay denemeler, sonrasında meraklı bekleyişler ve hüsrana uğramak yoruyor. bi de çevre baskısı, meraklı sorular. anlattıklarından çeşitli tavsiyeler. yoruluyor insan. hepimiz için hayırlısı kızlar.
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah anlat bize belirti yaşadın mı nasıl bir süreçtiEvet canim çok şükür hamişiiiimm darisi size olsun insallah
Arkadasim ne haberler senden test tekrar yaptinmi ben BAT bekliyom[/QUOTE]brayldzmm, post: 43329145, member: 714178"]hayırlı geceler aranıza yenı katıldım her konuda sıtede mutlaka fikirlere bakıyordum.şimdi de ben bir fikir almak istedim sizlerden 10.gün önce ovillette iğne vuruldum bugün evde test vardı yaptım cok hafif bir çizgi var pozıtıf mı değil mi anlayamadım acaba halen iğnenin etkisi devam ediyor mu diye düşünmüyor değilim 3 yıllık evliyim bir gebelik yaşadım ama nasip değilmiş düşük yaptım genetiğe baktırdım ve kan pıhtılaşması çıktı bu ay da 5 gün klomen ve sonrası iğne kullandım hem umutluyum hem değilim inşallah vardır bebiş dıye dua ediyorum ama tabi hayırlısıyla
Arkadasim ne haberler senden test tekrar yaptinmi ben BAT bekliyom[/QUOTE]brayldzmm, post: 43329145, member: 714178"]hayırlı geceler aranıza yenı katıldım her konuda sıtede mutlaka fikirlere bakıyordum.şimdi de ben bir fikir almak istedim sizlerden 10.gün önce ovillette iğne vuruldum bugün evde test vardı yaptım cok hafif bir çizgi var pozıtıf mı değil mi anlayamadım acaba halen iğnenin etkisi devam ediyor mu diye düşünmüyor değilim 3 yıllık evliyim bir gebelik yaşadım ama nasip değilmiş düşük yaptım genetiğe baktırdım ve kan pıhtılaşması çıktı bu ay da 5 gün klomen ve sonrası iğne kullandım hem umutluyum hem değilim inşallah vardır bebiş dıye dua ediyorum ama tabi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?